Geçiş (churn) için 3 ay dolması lazım. Abonelik iptali yaparsanız 3 ay beklemeden farklı iss den yeni abonelik yapabilirsiniz. Buda size kurulum+akt. masrafı demek. Ayrıca portunuzu kaybedebilirsiniz boş port yoksa. Taahhütsüz müydü sizin? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Millenicom Sınırsız Kampanyalar (16 - 35 - 100 mbps) (75. sayfa)
-
-
Evet taahhutsuz,10 gun civari oldu geceli.Somdi ben burda,boyle.sacma bir ss de 3 ay mahsur mu kalicam? Sifirdan baslatmam tabiki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hoşunuza gitmeyecek ama, evet.
Ucuz mal kullanacaz diye kendi kendimizi rezil ediyoruz var ya. Zirt pirt baglanti gidiyor son 1 saattir. 2 modemim var ikisini de denedim sorun bende degil. Ulasabilirsem 20 mbite sabitlicem hizi,bir de boyle deneyeyim.3 ay sabredicem artik,bu da bana ders olsun. Tesekkurler alakaniz icin.
Fiber İnternet mi?
-
35 vdsl
100 mbps için geçiş yapmayı düşünüyorum kimse tavsiye etmiyor sanırım ?
-
Gibi gibi !!!
-
230tl son zamların uygulanmış olduğu fiyat mı yoksa henüz zam yapmadılar mı? Bir de ipv6 veriyorlar mı?
-
sitesindeki fiyatlara zam gelecek mi ?16mbps 179tl görünüyor şuanda
-
-
Numara bıraktım.Müşteri hizmetleri aradı.sordum yakında zam gelecekmi, 16mbps 179.90 olarak kalacakmı diye. Yakında bir zam gelmeyecek zaten yeni güncelleme oldu dedi.
-
Son durum nedir Hocam Memnunmusinuz Deyilseniz Sebebi nedir Ttnet den gecis yapsam sikinti cikarmi
4 haftadır ortalama,hiçbir sıkıntı olmadı,filmler maçlar donmuyor,kesilmeler bitti problemsiz kullanıyorum nazar değmesin.Oyunda denemedim.Yasaklı siteler sorununu Chromedaki ayarlardan dns degistirerek(cloudflare) cozdum.Ağ bağlantılarından değiştirince olmuyor.Bu arada hızımı da 35 den 24 e düşürtmüştüm.Belki bu sebeple herşey yolunda..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssouness -- 16 Ekim 2023; 0:26:20 >
Anladim Hocam Tesekkurler Bizdede surekli smart tv acik Durum Böyleyse secenek deyil sanirim
Bugün fatura ödedim linkteki gibi zam yapmışlar 224.90 olmuş
Yılbasi gelmeden zam caktilar,yilbasi gelince asgari ucret arttı ıvır zıvır diye bidaha çakarlar bunlar soyguncu ya baska birsey degil.Evet arkadaslar daha ucuz bir iss onerisi olan var mi?:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssouness -- 8 Aralık 2023; 9:26:21 >
Hem soyguncu hemde sinsiler.Faturam 160 liradan bir anda 269 liraya çıktı ama ne bir sms var ne bir şey.Üstelik hem taahutsüz diyorlar hemde cayma bedeli koymuşlar 200 tl.Ben hayatımda bu kadar kötü bir iss görmedim.
-
@HesaplıBilgi hocam merhaba. Resimdeki gibi aylık 40 TL aktivasyon ücreti yaptılar. Ben nasıl olsa sabit kalırım firmada dedim , dert etmedim PoyrazNet gibi bir firmadan geçince. Ama hatırlarsanız hızım düşük demiştim. Daha Millenicoma geçeli 3 hafta falan oldu. En erken ne zaman taşıyabilirim interneti başka firmaya. Birde benim oturduğum apartmanda Vodafone fiber altyapısı var. 600 tl ye kadar cayma bedeli karşılıyoruz yazıyor sitesinde. Bu aktivasyon ücretini karşılar mı geçiş yapmak istersem?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyline94 -- 17 Aralık 2023; 18:30:2 >
-
Geçiş için 3 ay dolması lazım. Cayma bedelini taahhütlü abonelikte karşılarlar; senin ki taahhütsüz olduğu için faydalanamazsınız.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X