Şimdi Ara

Millenicom Superonline Altyapısı Kullananlar Kulübü (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.598
Cevap
18
Favori
77.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes speedtest sonucu yazmış fakat fast.com da alınan sonuç nedir? Yeni eve bir hataya düşüp vodafone fiber bağlatmıştım Netflix sunucusunda max 2Mbit alabiliyordum ve donup takılmadan hiçbirşey izlenemiyordu, Bu evde de SOL a geçince 4K bile sorunsuz izliyorum. Test sonucu 35in altına düşmüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DarthLuca D kullanıcısına yanıt
    anlık
    Millenicom Superonline Altyapısı Kullananlar Kulübü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cepten anlık.

Millenicom Superonline Altyapısı Kullananlar Kulübü

• schipht kullanıcısına yanıt
    anladım hocam, teşekkür ederim cevabınız için.
  • milleni.com'un 35 Mbps'e kadar 69,90 TL'lik Özgürüm Kampanyasından Süperonline fiber altyapısındakiler faydalanabiliyor mu?
  • fireforge35 F kullanıcısına yanıt
    Hayır, bu teklif Türk Telekom altyapısına özeldir. Turkcell altyapısında 24 mbps fiber bağlantı 24 ay taahhütle 74,9 TL.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alper_Karaer

Hayır, bu teklif Türk Telekom altyapısına özeldir. Turkcell altyapısında 24 mbps fiber bağlantı 24 ay taahhütle 74,9 TL.
    Sol alt yapısına indirim gelecek mi. Yar etmediniz bana 100 mbps 89 tl paketini 😔

• Mirable kullanıcısına yanıt
    Mevcut fiyatlarımız da rakiplere göre hala çok uygun. Sizi abonemiz yaptık diye aklımda kalmış. Hala olmadıysanız bekleriz en kısa sürede

• quote:

Orijinalden alıntı: schipht

anlık
    teşekkürler cevap için
  • quote:

Orijinalden alıntı: saitates

Cepten anlık.

teşekkürler cevap için
  • Yok hocam ben 89’a üye olucam diye beklerken Şubat ile beraber 129’a çıkınca olmadım. Normalde Nisan’da kullanmaya başlayacağım. Siz kampanya talep devam ettikçe devam eder diyince beklemeye karar vermiştim. Sonra golü yedik.

• quote:

Peki fiber kullanıcılara mı özgü yoks vdsl kullanıcılarını da kapsar mı? İnternet sitenizde bu konular detaylı yazmıyor.
  • fireforge35 F kullanıcısına yanıt
    Her ikisi için de geçerli.

• quote:

Mevcut fiyatlarımız da rakiplere göre hala çok uygun. Sizi abonemiz yaptık diye aklımda kalmış. Hala olmadıysanız bekleriz en kısa sürede
    Hocam bir sıkıntım var yardımcı olurmusunuz. İnterneti ay başında bağlattım hız konusunda video konusunda hiçbir problemim yok gayet akıcı 4k izliyorum. Ping değerleride fena değil online oyun oynayan birisi olarak herhangi bir dalgalanmada yaşamıyorum. Fakat anlamsız time out var. Hep olmasada sürekli yaşıyorum. İnternette sitelere girerken veya video izlemek için videoya tıkladığımda açılma sürelerinde sıkıntı yaşıyorum. Bazen 2-3 kere f5 attığım oluyor açılsın diye. Tarayıcıyla ilgili veya bilgisayarla ilgili değil yeni formatladım zaten bundan önce başka servis sağlayıcısındaydım hiçbir problem yoktu. Ama bu açılma süreleri bazen hiç gelmemesi f5 atmak can sıkmaya başladı. Bunun çözümü nedir ne yapmak gerekiyor statik ip falan alsam çözülürmü. gecikme time out yiyorum.

• Merhaba
    Yardımcı olması için destek hesabımızı ekledim

• SOL Fiber için upload konusunda bir gelişme var mı ? ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: veNema

Hocam bir sıkıntım var yardımcı olurmusunuz. İnterneti ay başında bağlattım hız konusunda video konusunda hiçbir problemim yok gayet akıcı 4k izliyorum. Ping değerleride fena değil online oyun oynayan birisi olarak herhangi bir dalgalanmada yaşamıyorum. Fakat anlamsız time out var. Hep olmasada sürekli yaşıyorum. İnternette sitelere girerken veya video izlemek için videoya tıkladığımda açılma sürelerinde sıkıntı yaşıyorum. Bazen 2-3 kere f5 attığım oluyor açılsın diye. Tarayıcıyla ilgili veya bilgisayarla ilgili değil yeni formatladım zaten bundan önce başka servis sağlayıcısındaydım hiçbir problem yoktu. Ama bu açılma süreleri bazen hiç gelmemesi f5 atmak can sıkmaya başladı. Bunun çözümü nedir ne yapmak gerekiyor statik ip falan alsam çözülürmü. gecikme time out yiyorum.

Alıntıları Göster
    Merhaba,

Memnuniyetle kontrol etmek isteriz.

Çözüm için bilgilerinizi Pm atmanızı bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi millenicom -- 24 Şubat 2019; 23:52:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: millenicom

Merhaba,

Memnuniyetle kontrol etmek isteriz.

Çözüm için bilgilerinizi Pm atmanızı bekliyoruz.

Alıntıları Göster
    Timeout'a ben de takılıyorum. Ayrıca youtube'de video izlerken ve internet başka hiçbir cihazca veya uygulamaca hiç kullanılmazken sayfalar yüklenirken aniden bağlantı kesiliyor. Bu durum daha linki tıkladığım anda gerçekleşiyor. Yoksa bir youtube anasayfasını yüklemek ne kadar uzun sürebilir ki?

Milenicom, sizde sıkıntı varsa altyapıyı düzeltmenizi isterim

• Sol fiber 130 lira mı? Birde hala istediğimiz routerı kullanabilme özgürlüğüne sahipmiyiz?

• Sol fiber 130 lira mı? Birde hala istediğimiz routerı kullanabilme özgürlüğüne sahipmiyiz?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.