Şimdi Ara

Millenicom Superonline Altyapısı Kullananlar Kulübü (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.598
Cevap
18
Favori
77.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Alper_Karaer

“Hayır olmaz” demeden cevap vermenin bir yolu olsaydı keşke. Ama net cevap şu: “eski kampanyalar sistemden kalktı” istesek de şimdi o fiyatı hemen veremeyiz. İleride başka fiyatlar olursa ilk buradan duyuracağıma söz vereyim ben.
    100 mbit sınırsızın fiyatı neydi hocam ocak ayında ? sol altyapısı kullanan
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    89,9 TL

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anladım. Malesef bu ülkede indirim pek görülen bir şey değil. Umarım eski fiyata geri gelirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk faturam cikti 14 gunluk damga vergisi 17.5 ne ara bu kadar yukseldi bu vergi anlamiyorum.Fatura 58 lira 25 lirasi vergi :/

Birde arkadas davetiyle katilmistim ben bu ay bedava mi olucak simdi ilk faturayi odedikten sonra miydi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    2 ocakta kullanmaya başladım 104 lira geldi ilk fatura 14 lira gelmiş damga vergisi sanırım

2. ay itibariyle ücretsiz 1 ay tanımlanıyor diye biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: schipht

2 ocakta kullanmaya başladım 104 lira geldi ilk fatura 14 lira gelmiş damga vergisi sanırım

2. ay itibariyle ücretsiz 1 ay tanımlanıyor diye biliyorum
    Herkese niye ayri cikiyor damga cok garip.
    Bende oyle biliyorum 2.ay diye bakalim

• quote:

“Hayır olmaz” demeden cevap vermenin bir yolu olsaydı keşke. Ama net cevap şu: “eski kampanyalar sistemden kalktı” istesek de şimdi o fiyatı hemen veremeyiz. İleride başka fiyatlar olursa ilk buradan duyuracağıma söz vereyim ben.
    Merhaba Alper Bey, uzun yillar beklememizin sonucunda superonline altyapisi 2 haftadir binalarimiza kuruluyordu ve sizin 79 liralik 50mbps yada 89 liralik 100 mbps paketlerinizden birine abone olmayi planliyordum. Bugun sinyal verildi ve girip basvuru yapayim diye bir baktim cok ciddi zam yapilmis ve ben bu fiyatlar ile abone olmaya yanasmiyorum. Bence donanimhabere ozel bi indirim yapmalisiniz ilgili kisilere talep iletebilmeniz mumkun mu?

• esb2011 E kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Sizi 24 Mbps ile 74,9 TL’ye alalım. Aylık 15 TL daha uygunuz rakiplerden, bütçenizi de zorlamaz diye umuyorum.
    Bu arada fiyatlandırma ve kampanyalardan doğrudan ben sorumluyum. İlgili kişi benim bu durumda :)

• quote:

Selamlar,

Sizi 24 Mbps ile 74,9 TL’ye alalım. Aylık 15 TL daha uygunuz rakiplerden, bütçenizi de zorlamaz diye umuyorum.
    Bu arada fiyatlandırma ve kampanyalardan doğrudan ben sorumluyum. İlgili kişi benim bu durumda :)
    Ben taahhutsuz 65e kullaniyorum. Neden size geceyim? Ya mevcut hizimi daha uyguna vereceksiniz ya daha hizlisini makul fiyata. Birkac aydir iyi musteri topladiniz ama bu fiyatlarla bu is olmaz 40 lira zam mi olur. Bizde fiber kullanmayiz olur biter. Madem sorumlu sizsiniz elestirilerde size gelecek o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esb2011 -- 6 Şubat 2019; 10:31:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esb2011

Ben taahhutsuz 65e kullaniyorum. Neden size geceyim? Ya mevcut hizimi daha uyguna vereceksiniz ya daha hizlisini makul fiyata. Birkac aydir iyi musteri topladiniz ama bu fiyatlarla bu is olmaz 40 lira zam mi olur. Bizde fiber kullanmayiz olur biter. Madem sorumlu sizsiniz elestirilerde size gelecek o zaman

Alıntıları Göster
    Helal dostum!
  • Alper bey merhaba sol altyapısından 100 mgb 89 TL demişsin iz fakat musteri hz 50 mbt fiyatı verdi 89 ne yapmalıyım 100 mbt 89.90 için tel mail vs tşk.

• Bu arada pardon geçmiş yazıları okumamisim TV siz internetiniz çokta uygun değil acikcasi değerlendirmelerde bunuda dikkate alırsanız tşk.

• eski fiyat o güncel fiyat 129.

• Bende kulübe üye oldum biraz superonlinenın burnu sürtsün 200tl lik paketi bu adamlar 89tl ye veriyorsa sende vereceksin

Millenicom Superonline Altyapısı Kullananlar Kulübü

Millenicom Superonline Altyapısı Kullananlar Kulübü

• veNema kullanıcısına yanıt
    Fiyat güncellendi 129.90 TL oldu 100 mbps superonline altyapısı için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: veNema

Bende kulübe üye oldum biraz superonlinenın burnu sürtsün 200tl lik paketi bu adamlar 89tl ye veriyorsa sende vereceksin

Bana 94 geliyor ya anlamadim herkese 100 uzeri

• Arkadaşlar upload olarak memnunmusunuz ? Beni tek ilgilendiren upload hızı, sürtekli işyerine gelip dosya yüklemekten bıktım. ortalama 300mb ile 1.5gb arası video upload ediyorum haftada 1-2 defa. Nasıl memnunmusunuz ?
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    bulunduğun konum ve altyapı ile alakalı olabilir ben aydındayım buraya ilk alt yapı döşendiğinde superonline 100 mbit kullandım direk ve altyapı yeni olduğundan kullanıcıda pek olmayınca 100 mbitte speedtestlerde 180-190 mbit testleri gördüm indirmelerimde 18-19 mb/s oluyordu aradan 4-5 ay geçince yavaşça düşmüştü 120-130lara ama hep 100ün üstündeydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: veNema

bulunduğun konum ve altyapı ile alakalı olabilir ben aydındayım buraya ilk alt yapı döşendiğinde superonline 100 mbit kullandım direk ve altyapı yeni olduğundan kullanıcıda pek olmayınca 100 mbitte speedtestlerde 180-190 mbit testleri gördüm indirmelerimde 18-19 mb/s oluyordu aradan 4-5 ay geçince yavaşça düşmüştü 120-130lara ama hep 100ün üstündeydi.
    Olabilir tabi bizim burda 6 7 yildan beri fiber var.Cogu kisi fiber kullaniyor tt kullanan tek tuktur zaten site ama fiberde bant genisligi neredeyse sinirsiza yakin oldugu icin 94 gelmesi tuhaf :D
    Milleni destege yazdim %15-20 kayip olabilir diyor halbuki fiber kayip olmamasi lazim

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.