Şimdi Ara

Millenicom Superonline Altyapısı Kullananlar Kulübü (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.598
Cevap
18
Favori
77.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Görselin doğru versiyonunu yükleyeceğim. Hata için kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alper_Karaer -- 3 Şubat 2019; 3:31:44 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu nasıl bir matematiktir ben anlayamadım ?

Düzeltilmiş olarak bu değerler ;

• Millenicom : 2k/197k = 0.0101 = %1.01
    • Rakip 1 : 14k/215k = 0.0651 = %6.5
    • Rakip 2 : 25k/810k = 0.0308 = %3.1
    • Rakip 3 : 17k/2300k = 0.0073 = %0.7
    • Rakip 4 : 111k/8700k = 0.0127 = %1.3

Bu durumda verilere göre Rakip 3 uzun ara önde gözüküyor yada raporlarda bir yanlışlık var ;)
  • Rakip 3 sanırım SOL. Rakip 4 de TTnet olsa gerek.

Rakip3 iyi bir alternatif gibi sanki :D

Ayrıca grafiğe göre BTKya gelen İSS şikayeti sayısı 23bin. Toplam şikayet sayıların bakıldığında ise 169bin şikayet var. Rakamın bu kadar yükselmesini sağlayan şikayet.com mu onu anlayamadım. Açıkcası benim BTK'da nerden baksan 7-8 kaydım vardır. Hiç birini de gidip şikayetvar.com'a yazmamışımdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niedy707 -- 3 Şubat 2019; 2:29:34 >
  • Hocam burdaki geçmek isteyen arkadaşlara istisnai olarak ocak fiyatından verme şansınız yok mu peki?

Hem siz hem müşteri kazansa fena mı olur?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • niedy707 N kullanıcısına yanıt
    Bence rakip dediği durum bu :

[-] Rakip 1 : Turknet YAPA ve türevleri (Netspeed (YAPA) vs.))
      [-] Rakip 2: Vodafone
      [-] Rakip 3 : SOL
      [-] Rakip 4 : TT
  • Mirable kullanıcısına yanıt
    Güzel olurdu.
  • Charmlander kullanıcısına yanıt
    Hocam sen yazınca farkettim. Ben cep telefonumda kalan 1 Önceki hatalı versiyonu yüklemişim. Şikayet sayıları ve abone sayıları doğrudur. Oranların düzeltilmiş halini pazartesi günü tasarım ekibinden alıp tekrar yüklerim. Uyarı için teşekkürler

• niedy707 N kullanıcısına yanıt
    Soldaki grafikte şikayet sayıları sikayetvar.com’dan. Abone sayıları BTK’dan.
    Sağdaki şikayet sayıları ise BTK’dan. İnternet başlığının Türkiye’de açık ara en fazla şikayet alan sektör olduğunu göstermek istedik.

• onu da nereden çıkardınız? ben iki defa arıza kaydı açtırdım ikisinde de en alttan pozisyondan en üst pozisyonda ki arkadaşa kadar hepsi canı gönülden yardımcı oldu.
    superonline datacenterda çalışan sırf network tarafında çalışmış arkadaş bizzat evime geldi beraber kontrol yaptık
    bölge müdürlüğünde ki arkadaş sorunum çözülene kadar kaydı kapatmadı bana önemli olan sizin sorununuzun giderilmesi dedi
    bu da yetmezmiş gibi numarasını verdi gece saat 1 2 ye kadar bana yardımcı oldu şahsi numarasından bir bir test ettik
    soruna çözüm bulamayınca (omurgadan kaynaklı) genel müdürlüğe kadar iletildi bizzat taraflarından takibi yapıldı
    haksızlık etmeyelim bence
  • Ayrım yaptıklarını sanmıyorum.bana kuruluma geldiklerinde siz bizim müşterimizsiniz, hiç bir sorun olmaz olursa bizide arayabilirsiniz diyip numaralarını verdiler. Modem isteğimide kırmadılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    haftasonu yanlış görsel yüklemiştim. Doğrusu budur. Abone sayıları BTK 3. Çeyrek raporundan. Şikayet sayıları ise sikayetvar.com’dan alınmıştır. Hepsi halka açık veriler. Çok bilinen bir marka olmadığımızdan güven sorunu yaşayanlar için paylaşıyorum. En iyi olmasak da en iyi müşteri deneyimi sunan firmalardan birisiyiz. İptal oranları ticari sır olmasa onları da paylaşırdık. İptal oranlarımız çok iyi.

Millenicom Superonline Altyapısı Kullananlar Kulübü

• Ben sana ve Millenicom'a güveniyorum bir sıkıntı yok.Sadece rakamlar yanlış diye uyarmıştım ;)
    Aslında ben bunu yeni mesaj olarak atacaktım ama mobil uygulamada bir sorun var yeni mesaj atamadım. Ben de rastgele bir mesaj seçip ona cevaben atabildim. O da sana denk geldi :)
    Yani sana cevaben atmışım gibi görünse de aslında mesajı atabilmek için yaptım.
    Millenicom’a güven kısmı genel olarak tanımayan ve inceleyenlere yönelik.

• konu altına online oyun oynayanlar vs resim atarsa anasayfaya ekleyelim.Bende pc olmadığı için şuanda çok bir resim ekleyemiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Online oyunlarda pingler Sol ile aynı. Hiçbir farkı yok.Bf5 oynarken pingler 52-55 arası ve çok stabil. Sol kullanırlen de aynıydı. Ben Antalyada yaşıyorum, İstanbulda pingler dahada düşüktür muhtemelen. Millenicom'a geçmeden önce 1ay civarı Sol üzerinden Vodafone kullandım ve Bf5 te pingler 64-70 arasıydı ve stabil değildi. akşamları pingler çok değişkendi 80-90ları çok görüyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitates -- 4 Şubat 2019; 23:28:53 >
  • Gerçi yine 197K aboneden 2K şikayet oranı nasıl %1.06 çıkmış anlayamadım, belki farklı bir istatistik oranı vardır bilmiyorum ama 2K/197K=0.010152284=%1.015 ve bu da yaklaşık %1.02 eder.Hatam varsa düzeltin lütfen ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charmlander -- 5 Şubat 2019; 1:14:21 >
    Rakamlar binli sayılara yuvarlanarak gösteriliyor görselde. Arkada tam sayılar bölündüğünde bu yüzdeler çıkıyor. Mesela örneğin 2K şikayet 2087 adet gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mirable

Hocam burdaki geçmek isteyen arkadaşlara istisnai olarak ocak fiyatından verme şansınız yok mu peki?

Hem siz hem müşteri kazansa fena mı olur?
    Bu isin oluru yok mu hocam?

• Mirable kullanıcısına yanıt
    “Hayır olmaz” demeden cevap vermenin bir yolu olsaydı keşke. Ama net cevap şu: “eski kampanyalar sistemden kalktı” istesek de şimdi o fiyatı hemen veremeyiz. İleride başka fiyatlar olursa ilk buradan duyuracağıma söz vereyim ben.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.