Şimdi Ara

Millenicom Superonline Altyapısı Kullananlar Kulübü (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.598
Cevap
18
Favori
77.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Alper_Karaer

Hocam sen Nisan ayında başvur sonrası kolay :)
    E ama zam yapmışsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mirable

E ama zam yapmışsınız

Alıntıları Göster
    Fiyatlar berbat olmus. Mart ayinda kesin gececektim ama suanki tabloya bakinca SOL teklifleri daha ucuz. Hemde evrak derdi vs ugrasmiyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Fiyatlar berbat olmus. Mart ayinda kesin gececektim ama suanki tabloya bakinca SOL teklifleri daha ucuz. Hemde evrak derdi vs ugrasmiyorsunuz.

Alıntıları Göster
    Valla hocam ben fiyatlar aynı kalacak sanıyordum %45 zam gelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mirable

Valla hocam ben fiyatlar aynı kalacak sanıyordum %45 zam gelmiş.

Alıntıları Göster
    Hocam kendileri bilir. Ben simdiden vazgectim fiyatlari gorunce. Demekki musteriye doymuslar.

• Angelica kullanıcısına yanıt
    Selamlar. Bizim gördüğümüz kadarıyla hala çok yüksek oranda avantajlı fiyatlarımız var. Hangi teklif için daha pahalıyız paylaşabilir misiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir cok kisi 35 mbit 67,5 teklifini kabul etti. Sizde 69 liraya 10mbit var.

• superonline altyapısı fiyatlarınız aşırı artmış bu ay sonu superonline taahhüt bitiyodu millenicom alıcaktım fiyatları görünce gerek kalmadı gerçekten.
  • alper bey kablonet 100 mbps 90 lira yanına da kablotv veriyorlar hoş fiyatlar yine turkcell ve vodafone nun paketlerine göre uygun ama ben şuan bağlatacak olsam aynı altyapıda kabloneti tercih ederim
    alsat yapan firmaların diğerlerine göre artısı fiyat avantajı olmasıydı turknet netspeed gibi firmalar buna göre paket fiyatları belirledikleri için bayağı ivme kazanmışlardı
    hoş turkcellin ne kadar uygun fiyattan sizlere sattığından bir haberiz o yüzden birşey diyemeyeceğim
    ama fiyatta biraz daha kırpma yapılabilirse güzel olur kanaatindeyim

• bende 100mbit tarifenizi alacaktım şubat ayı içerisinde fakat fiyatlarınız çok yükselmiş. Superonline 100mbit + tv ile birlikte 156 TL fiyat vermekte. Superonline daha mantıklı kalıyor fiyatlarınız yanında
  • Geribildirimler için çok teşekkürler. Hepsini dikkate alıyoruz. Bizim temel karşılaştırmamız rakiplerin yeni satış fiyatlarıyla ama sanırım mevcut müşteriler için bile hala avantajlı olduğumuz tekliflerimiz var görünüyor

• Millenicom Superonline Altyapısı Kullananlar Kulübü

• Superonline 25mbit + telefon + tv plus sorunsuz bir hizmete 80tl teklif ederken sadece 24mbit internete 75tl üstelik bu müsteri hizmetleriyle! Bana neden firmanızı tercih etmeliyim söyler misin sn. @alperkaraer?

• Benim de Mayıs'ta sözleşmem bitiyor Superonline ile ve Millenicom düşünüyordum 100 mbps 90TL olan tarifeyi ama fiyatlar tercih edilme sebebi olmaktan çıkmış Millenicom'da. Superonline ile devam edeceğim gibi gözüküyor.
  • Millenicom yalan oldu o zaman ne diyelim fiber fiyatı turkcelle yaklaşmış abi bu fiyatlarla maceraya değmez sanırım...

• quote:

Orijinalden alıntı: fhrstw

Millenicom yalan oldu o zaman ne diyelim fiber fiyatı turkcelle yaklaşmış abi bu fiyatlarla maceraya değmez sanırım...
    Ben de ayni seyi dusunuyorum. %45 zammin hic bir gecerli aciklamasi olmamasi lazim. Az daha verir sol’e giderim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mirable kullanıcısına yanıt
    Taahhüt de cabası şimdi farkettim 2 yıl :))

• Riske gerek yok superonline devam o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özel bir kurumda öğretmenim iki haftalık yarıyıl tatilinde SOL üzerinden bağlantı sağlayamadınız. Destek hesabı inceliyorz diye dönüş yapıyor müşteri hizmetlerinin hiçbirşeyden haberi yok. 10 gün önce SOL ekipleri sizi randevu için aradılar mı diye sordular ondan sonrasında hiç bir geri dönüş yok.
  • snake8951 kullanıcısına yanıt
    aynen öyle fiyat farkı çok az superonline alırım hiç değilse riske girmem
  • Çok kötü bir zamanda fiyatları artırdınız çünkü bu aylarda ben dahil çoğu kullanıcının SOL ile olan sözleşmesi sona eriyor. Herkes Millenicom'a geçmeyi planlamışken sizler resmen kapıları kapattınız. Teşekkür ederiz

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.