Şimdi Ara

Millenicom Superonline Altyapısı Kullananlar Kulübü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.598
Cevap
18
Favori
77.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Screenshot’ı aldım bak sonra yalan etme 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mirable kullanıcısına yanıt
    Hocam sen Nisan ayında başvur sonrası kolay :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar

Sol dan geçişlerde ceza bedeli karşılama var mı acaba ? taahhüt yeniledim ve 3 ay kadar oldu. 175 lira gibi bir ceza söz konusu.

Birde şöyle bir durum var. Turkcell tv de mevcut. Onu iptal ettirmek istemiyorum. Muhtemelen biliyorsunuzdur bu mümkün mü ?

Turkcell TV nin de kapanıp tekrar başvurma gibi bir durum söz konusu olmaz herhalde. Yoksa onunda cayma bedelini çıkartırlar. En azından müşterilerinizden biliyorsunuzdur diye soruyorum.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cy19 -- 30 Ocak 2019; 0:27:9 >
  • Millenicom arkadaşını getir kampanyasında 1 ay ücretsiz kullanmanız için kampanya kodu 3EC83A04
  • şubatta geçeceğim bende kampanya uzatılsın lütfen
  • Burayı bir külüp havasına mı çevirsek acaba ?
    Millenicom Sol Altyapı Kullananlar Kulübü simdilik yaptim ama yorumlara gore yapmayiz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 30 Ocak 2019; 0:56:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Hocam bir de kullananlar olarak hız, ping ve tracert testleri de eklerseniz konuya, çok daha iyi olur. Kaç sayfa yazı olmuş 2 görsel var sadece, çok az kalmış
  • cy19 C kullanıcısına yanıt
    200 TL cayma bedeli karşılıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: k8s

Hocam bir de kullananlar olarak hız, ping ve tracert testleri de eklerseniz konuya, çok daha iyi olur. Kaç sayfa yazı olmuş 2 görsel var sadece, çok az kalmış
    Ekleyecegim hocam kendi sonuclarimi

• Bugün itibarı ile bağlantım yapıldı.

Süreç şöyleydi;
    Cuma günü telefondan başvuru yaptım, araya haftasonu girdi.
    Pazartesi iş yerime kurye geldi ve kimlik fotokopisini de alarak gitti.
    Dün teknik ekip aradı ve bugün için randevu verdiler.
    Bugün ise SOL ekibi geldi ve eve kurulum yaptı.

Ev yeni bina, ilk ben oturuyorum kiracı olarak. Evin hemen girişinde internet-telefon bağlantıları için portmanto arkasında dolap var. Modemin oraya kurulmasını istedim. 3+1 tüm odalara giden eternet kabloları da var. Odada router vb birşey kullanırım diye düşündüm.
    Gelen teknisyene arkadaşa ZTE modem nasıl, bundan daha memnunlar sanırım dedim. "Bu modemden çok şikayet var. Hiç çekmiyor. Bence de router kullanın Huawei modemden daha memnunlar dedi. Forumda bir kişiden daha duymuştum teknik ekiplerin bu yorumunu, gerip geldi bana açıkcası.
    Ya her odaya router koyacağım, ya da tek odaya iyi bir çekim gücü olan router. Gelen modem de iyi gözüktü gözüme.Neyse sonrasında baktım ki modemi salona koymak daha mantıklı.
    Tüm odalarda çekim gücü çok iyi. Tek sorun yatak odası biraz köşede kalıyor. 2.4GHz çekse de 5Ghz çekmiyor. Bu sebeple o odada kullanım için 5Ghz bir repeater alacağım. Şu an için modemden memnunum.

Buyrun bu da speedtest sonucum:
    Millenicom Superonline Altyapısı Kullananlar Kulübü

Bu arada ip adresim 37 ile başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niedy707 -- 30 Ocak 2019; 22:54:33 >

• Kampanyanın uzatılması mümkün mü acaba?

• man utd kullanıcısına yanıt
    1 şubat itibariyle fiyatlar değişecek ama hala çok avantajlı olacak. Bugün sipariş aşamasına geçenler mevcut fiyatlardan almış olacak.

• Fiyatlar degisirse pek bir cazibesi kalmayabilir. Cunku kurulum ve aktivasyon ucretleri bazi tarifelerde ucretli. Bu durumda toplam maliyet SOL da kalmakla ayni olur ve kimse Millenicom’a gecis yapmaz.

• Angelica kullanıcısına yanıt
    Selamlar
    Superonline kampanyalarında kurulum ve modem ücreti olmuyor. Bu konu değişmeyecek.
    Endişe etmeyin rakiplere göre hala çok avantajlı olacak fiyatlarımız

• Peki aktivasyon ucreti?

Bunu ben de merak ediyorum?

O da yok (hediye ücretsiz)

• Herkese iyi günler.

süperonline altyapısı apartmanımıza yeni kuruldu. fibere geçmek istiyorum haliyle artık.

en uygun milleni gibi gözüküyor.

100mb e kadar dediği kelime oyununda ben sıfır bir altyapı söz konusu olduğu için 80-100 mb arası hız alır mıyım ?
    24 ay taahhüt gözümü korkutuyor problem yaşayan oldu mu ?
    taahhütsüz fiber ile taahhütlü superonline arasında + 5 tl fark var sebebi nedir ?

modem ve kurulum ücretsiz sanırım.

sitede yetkili olduğunu düşündüğüm bir arkadaş 1 şubat ile fiyatların artacağını söylemiş. Bugün başvuru yapsam etkilenir miyim ? teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeniorAwesome

Herkese iyi günler.

süperonline altyapısı apartmanımıza yeni kuruldu. fibere geçmek istiyorum haliyle artık.

en uygun milleni gibi gözüküyor.

100mb e kadar dediği kelime oyununda ben sıfır bir altyapı söz konusu olduğu için 80-100 mb arası hız alır mıyım ?
    24 ay taahhüt gözümü korkutuyor problem yaşayan oldu mu ?
    taahhütsüz fiber ile taahhütlü superonline arasında + 5 tl fark var sebebi nedir ?

modem ve kurulum ücretsiz sanırım.

sitede yetkili olduğunu düşündüğüm bir arkadaş 1 şubat ile fiyatların artacağını söylemiş. Bugün başvuru yapsam etkilenir miyim ? teşekkürler.
    Bugun yaparsan etkilenmezsin davet kodu ile ben olsam bugun basvuru yaparim.Sonucta sozlesme gonderene kadar vs 3 4 gun zaman gecer sende biraz gec yollarsin basvuru formunu yorumlari vs okursun ayrica yeni fiyatlara goz atarsin bu arada.Fiberde hiz siniri yok (teknik olarak varda cok cok ust limit)10 gbps bile alirsin verseler.Ben 100mbitlik tarifedeyim speedtest 94 mbit gosteriyor indirme hizimda 10-11-12 mbit saniyede.
    Modem kurulum ucretsiz fakat tahahut bitmeden ayrilirsan tabi ceza olarak odersin.Bu fiyat artislari ile 24 ay tahahut vermek belkide iyi birsey.

Cok hard bir kullanici degilsen sorun olmaz ben memnunum acikcasi 2 haftadir 1 kere bile netim kopmadi netspeedde 3 gunde bir kopardi,pingim iyi online oyunda bir sorun yasatmiyor bazen gerci packet loss oluyor oyunlarda ama cokta etkilemiyor world of tanks'ta en azindan acikcasi bunlari kafaya takan biri degilsen tatmin eder diye dusunuyorum.Yinede dedigim gibi bugun basvur ama yorumlari oku duruma gore sozlesmeyi milleniye geri yollamazsin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Peki aktivasyon ucreti?
    Patron daha fatura cikmadi ama kurulum ve modem ucreti yok.Yarin fatura cikinca haber ederim tekrar

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.