Şimdi Ara

Millenicom Superonline Altyapısı Kullananlar Kulübü (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.598
Cevap
18
Favori
77.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Router konusunu forumda yazan yorumlara göre değerlendirin lütfen. Resmi uygulama ile pratikteki çözümde fark var diye anlıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Charmlander kullanıcısına yanıt
    Ne yazık ki yok

• Kullanıcı adı ve şifreyi veriyorlar, kendi routerını kullanabilirsin.
  • Alper bey taahütüm sol fiber taahhütüm 9 martta bitiyor sanırım ayın 1-2si gibi iptal ettireceğim acaba millenicoma ne zaman başvurayım? Hat kapanma açılma sürelerini göz önünde bulundurursanız? Sürecin uzamaması adına ne tavsiye edersiniz?

• Müşteri tecrübelerine dayanarak söylüyorum ki siz bize başvurun ve evraklar size ulaşınca İptal edin mevcut aboneliği. Bu en ideal nokta gibi görünüyor. Bize de 7-8 mart gibi başvurabilirsiniz.

• 100 mpbs 100 lira olsa bende dahil tüm insanlar tav olur kesinlikle. Fiyatları umarım gözden geçirirsiniz tekrardan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 mbit lik sol altyapılı pakete abone olmayı düşünüyorum ancak bir yandan da taahhüt deki şartlar düşündürüyor. 260 kurulum, 215 aktivasyon, 275 modem, 280 aylık taahhütsüz ücret derken memnun olmayıp da sol a geçmek istersem kabarık bir fatura çıkacak. Son dönemde kullananlar memnun mu millenicom dan. Zira bu şartlarda bağlattığımda memnun olmamak gibi bir hakkım yok gibi duruyor. Emin olmak istiyorum.

• pharheke kullanıcısına yanıt
    Bende FTTH Sol altyapısı var, açıkcası çok büyük bir sorun yaşamadım.

Speedtest :

Millenicom Superonline Altyapısı Kullananlar Kulübü

DSLReports :

Fast.com :

Sorun olursa ya da vaadedilen hızlar olmazsa yapabilecek bişey var mı peki veya sorun kesin çözülür mü?

• pharheke kullanıcısına yanıt
    O durumda iş yasal mevzulara kalmış artık ancak en basit; 15 gün içerisinde koşulsuz cayma hakkı ve devamında ayıplı mal için T(üketici) H(akem) H(eyetine) dilekçe ile başvurup hizmetin sonlandırılması ve para iadesi için yasal haklar mevcut diye biliyorum.Bu sadece internet hizmeti için değil, internet yada telefon üzerinden yapılan herhangi bir alışveriş için geçerli.Belki bazı detaylar olabilir bu kanunda ama genelde böyle işliyor bu işler.
    Onun için de aşağıdaki maddeyi koymuşlar, normalde yasal olan bi hakkı koyulan tek taraflı bir madde ile bertaraf edemezler diye biliyorum ama öyle olsa da olmasa da gözüken o ki ben bu hizmeti alacağıma dair sözleşme imzalarsam ve ilk ay sonunda hizmeti alamadığımdan ayrılmak istersem 1000 tl filan fatura ödemem gerekecek.

Cayma ile ilgili koydukları madde:

müşterinin onayı ile hizmet sunumuna başlanacağı için tüketici hukuku mevzuatından kaynaklanan yasal cayma hakkı kullanılamayacaktır.

Gerçi burada yetkilileri de vardı, açıklama getirirler herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pharheke -- 27 Şubat 2019; 9:42:30 >
  • selamlar,

ben bugün ttnet sözleşmemi iptal ettim, millenicom ile görüştüm şuanki adresinizde 85mbps alabilirsiniz dediler. doğru yanlış bilmiyorum whatsapp hattından verilen cevap.

illaki her firmada sorun vardır SOL altyapısını kullandığı için diğer firmalara göre güvenim biraz daha fazla.

işin özeti ne yapmalıyım bilmiyorum, fikriniz nedir önerileriniz nedir?
  • En az şikayet alan ilk iki firma arasındayız. Müşteri deneyimine büyük önem veriyoruz. Belki aşağıdali analiz karar vermenize yardımcı olur.

• Yarın kampanya bitecek muhtemelen yeni kampanya getireceksiniz. Burada herkesin beklentisini karşılayacak bir fiyata çekersiniz umarım. Tek temennim bu. Turknet 80 mbps hız alıyorum 80 liraya sırf fiber diye yararlanmak istiyorum. İnşallah tüketiciyi memnun edecek fiyatlar ile çıkarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavyyear

Yarın kampanya bitecek muhtemelen yeni kampanya getireceksiniz. Burada herkesin beklentisini karşılayacak bir fiyata çekersiniz umarım. Tek temennim bu. Turknet 80 mbps hız alıyorum 80 liraya sırf fiber diye yararlanmak istiyorum. İnşallah tüketiciyi memnun edecek fiyatlar ile çıkarsınız.
    Ben de ayni temenni icerisindeyim. Su 129 isi cok canimi sikti Alper Bey’e de duzenli olarak iletiyorum bu sikayetimi :)

Umarim bizleri sevindirecek bir kampanya olur da bizi de bunyelerine alirlar. 2 ay sonra kullanmaya baslayacagim internetin parasini simdiden verecegim ustelik :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim fiyatlar rakiplerden hala açık ara iyi :) 100 mbps’de en sok baktığımda 30 TL fark vardı rakiplerle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alper_Karaer

En az şikayet alan ilk iki firma arasındayız. Müşteri deneyimine büyük önem veriyoruz. Belki aşağıdali analiz karar vermenize yardımcı olur.

internet hızını ölçüyorum 95 mbits civarı vs. kağıt üzerinde sorun yok gibi gözüküyor ama bazen özellikle https sitelerde en basit bir sayfanın açılması 30 saniye sürüyor, steamdan discorddan vs. düşüyorum , wifi kullanmıyorum yeni çıktı bu sorun düzelir mi?

• Destek hesabımızı etiketledim.

• bakalım bugün abone oldum sözleşmesiz şekilde 100mbps 75tl'ye hattımda 85mbps destekliyormuş inşAllah memnun kalırım.

ttnet 24mbps 85tl veriyorken bakalım millenin ki nasıl olacak
  • Millenicom'a başvuracak arkadaşlar 1 ay ücretsiz kullanım kampanyası var.

Kampanya kodu 3EC83A04
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.