Şimdi Ara

Millet Ankara'yı neden sevmiyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
2
Favori
3.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dedelelerin dedesinin dedesinden Çankayalıyım Çankaya dünyanın en güzel yeridir ama ankarayı bir bütün olarak seviyorum dersem yalan olur

Çankaya <3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deniz yok, deniz olmayan şehir sevilir mi? Bizim köyde bile deniz var pisikletle 5 dk. Sıcak mı bastı, git 15 dk yüz gel, mis.
  • İstanbul'un trafiğide olsa bir başkadır herkes aşık olamaz Istanbula.

• Bende Ankaralıyım.Bir kaç kez şehir dışına çıktım gezdim ama nedendir bilmiyorum içimde bol bol Ankara sevgisi var.Ankara gibisi yok.
  • angaralıyım. çok yokuş olmasa aslında güzel yer.
  • Ankara'lıyım işin garip tarafı içindeyken sıkılıyorum ama başka yere gidince de özlüyorum, çok saçma bir döngü var.
  • <3 ANKARA <3
  • Insanlarindan dolayi olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende ankaralıyım ama sevmezdim bu sene b.ktan bi şehirde üni okuyunca ankaranın değerini anladım ankara <3 denizi olmayan en güzel şehir
  • Ankara daki şahinli mobiletli kekolar olmasa iyice çekilmez kılıyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revion

ankara, kara mizahın yuvasıdır. siyasetin çürütmüş kokusunu bünyesinde taşıyan mezradır. köprüleri bol fakat işlevi pek az olan şehirleşmedir. memur şehri diyenlerin ağzının ortasına vurmak istediğimdir.
    ankara diyince aklıma aşti gelir, dikmen gelir, boğa heykeli gelir.
    ankara boşvermişliğin kalesidir...

Boğa heykeli ne la

• Angaralıyım doğuştan, şehrim bambaşka.

• Hocam denizsiz şehir olmaz çıkıcaksın sahile denizi izliceksin balık tutucaksın. Bir deniz kokusunun olmaması bile ankarayı sevmeye engel.

• Ankaralıyım, istanbulda 2 yıldır okuyorum.

Ankaraya gelmek istemiyorum, çünkü buraya geldiğimde kendimi çok kısıtlı hissediyorum. Ben doğayı severim ve bir parkta vakit geçirmek çimenlerde oturmak, müzik dinlemek çok mutlu eder beni. Ancak, istanbulla bursayla karşılaştırınca işler değişiyor. Bu şehirler bana istediğimi ankaradan daha çok veriyor. Ben istanbulda kahve içmek için mekan ararken elime 10 tane alternatif çıkıyorsa ankarada 3 tane çıkıyor. işte bu güzel değil. Kendimi cafelerle, mekanlarla kısıtlamak istemeyince ankaraya da güzel bakamaz oldum. Ülkemin bi ton şehrinden daha güzel ancak denizi olan, alternatifleri çok olan şehirleri görmüş kişi sevemeyebilir.

Bu arada ankarayı ankararılar sözünün olmasının en büyük nedeni eş dosttur. Eğer onlarla aranız olmazsa büyük ihtimal benim gibi çok fazla aramazsınız ankarayı.

• 1-) deniz yok
    2-) gardaş diyorlar
    3-) esnafı geçiriyor
    4-) kendini adam sanan komünist çok
    5-) gri şehir

• Denizi geçtim doğru düzgün yeşil alan bile yok. Her yer kurak. İnsanları desen zaten bi acayip. Cuma günü namaza gidip, akşamında pavyonda karı kız peşinde dolanıp içki içerler.
  • İstanbul ; İstanbullu olmayan bile bir çok insanın sevdiği bir şehir.
    İzmir ; İzmirli olmayanların bile sevdiği bir şehir.
    Mardin ; Mardinli olmayanların bile sevdiği bir şehir.
    Adana ; Adanalı olmayanların bile sevdiği şehir.
    Bursa ; Bursalı olmayanların bile sevdiği şehir.
    Balıkesir ; Balıkesirli olmayanların bile sevdiği şehir.

Örnekleri çoğaltabilirim. Ancak Ankaralı olmayıp ta Ankarayı sevebilen bir kişi dahi tanımadım. Bunda sanırım Şehrin coğrafi ve tarihsel dokusunun büyük faktörü var.
  • Bak birader ben izmitte yaşıyorum, denizimiz var sahilimiz var dibimizde istanbul çoğu yere yakın.
    Kışın soğuklar fazla değil, yazın sıcaklar gene fazla değil.
    Birtek sanayi olayı var, onada alıştık.

Şimdi gelelim ankara'ya.
    Heryer toz toprak.
    Çöl gibi ortam.
    Binalar var başka birşey yok.
    İnsanınız itici.
    Ve ne kadar ankaralı tanıdıysam alayıda kolpa çıktı nedense.
    Şimdi gelde ankara'yı sev.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneyici23 -- 24 Ekim 2020; 18:6:49 >
  • Ankara çok sıcak,bina cok ve trafik .

Ama gezilecek görülecek bir çok yeri var.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.