Şimdi Ara

Millet Ankara'yı neden sevmiyor? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
2
Favori
3.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batıkent güzel aslında, sakin bir semt. Ama ilçe değiştirince bazen ülke değiştirmiş gibi hissediyorum. Her ne kadar ayazdan nefret etsem de kışına aşığım
  • Rather kullanıcısına yanıt
    Kardeş nevşehirliyim bizde k harfi yerine g ve alfabede olmayan hı (boğazdan) sesini alfabeye eklemişiz.
    Mesela saat gaç , yoh gelme , bırahh git işine gardaşim....

Ben çok sevmem böyle konuşmayı ama burdakiler istanbul türkcesini bilmez , öyle konuşanada kimisi top der

Koku kelimesine hohu diyen bir yerdeyim yani.

• Bana göre Ankara'yı sadece orada doğup büyüyenler seviyor

Abi yeşillik yok, kışları vahşet derece soğuk, her yer beton bina, çok güzel bir şehir olabilirdi orası, ama beton olmayı seçtirmişler.

3 Gün arkadaşım la Motorunu almak için ankarada kalmak zorunda kaldık, İstanbul'a geldiğimde yeri öptüğümü bilirim.

İnsanlarını eklemeyi unutmuşum, daha motoru çalıştırmadan göbekli bir adamın ''Gardaş o moturu fazla bağırttırma ona göre keserler tekerini'' diye bana çıkışan o kişi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueExorcist -- 31 Temmuz 2016; 19:51:29 >
  • Son 5-6 yıldır oldukça fazla yeşillendirme çalışmaları yapılıyor.Eskiye oranla daha yeşil.Bursa'da 12 sene kadar kaldım.Ankara'ya göre daha yaşanılabilir bir şehirdir.Gezilecek yerler çok, teleferikle dağ gezintisi, deniz, havası temizdi.Ankara'da gezilecek yerler çok az.AVM'den, barajdan,göletten başka bir aktivite yok.

• Ankaralı değilim. Ankara'yı özlüyorum.
  • Kanka sevilmeyen izmir senin yanlışın var.

• quote:

Orijinalden alıntı: heymannn

Kanka sevilmeyen izmir senin yanlışın var.

Sorsan herkes izmir i kotuler sevmez , koy der , gavur der , der baba der ama herkesin icinde bir izmir sevdasi vardir.

Bir hakiki izmirli olarak , istanbulda 3 yil ankarada 6 ay kaldim. İstanbulda maddi imkan varsa muthiş olanakli bir şehir ama ankara resmen keko şehri , bunaltici insanlari ve konusmalari bile yeter sevmemek icin.

• 6 yıl kaldım.

Soru yanlış olmuş .

Millet Ankara'yı neden seviyor ? olmalıydı.
  • Ankaralı değilim. 2009'dan beri Ankara'da yaşıyorum ve Ankara'yı seviyorum. İstanbul'da da 5-6 sene yaşadım ve kesinlikle varlıklı değilsen yaşanılacak yer değil.
  • ankaranın tek güzel yeri var o da esenboğa iç hatlar giden yolcu salonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenbergün asistanı

quote:

Orijinalden alıntı: Revion

1 hafta alanya'da tatil yaptım sonra aileden ayrılıp kuzenimin yanına gittim manavgat'a. 3-4 gün orada takılıp konya'ya geçtik 1 hafta da orada anneannemin yanında kaldım. Valla ankara gözümde tüttü. Hiçbir şehrin yerini tutmuyor . Son 1 yıldaki olayları saymazsak Ankara Güzel şehir değil mi?

Sen bana tarih öncesi maymun diyen eleman değil misin ?

ben insanların dış görünüşü ile asla dalga geçmem. Sadece bilgin olmadığın şeyler hakkında profesör gibi yorum yapınca cinnet geçiriyorum. Hatta bana da bölümüm hakkında tavsiye veriyordun bir konuda (Bilgisayar mühendisliği)

• quote:

quote:

quote:

1 hafta alanya'da tatil yaptım sonra aileden ayrılıp kuzenimin yanına gittim manavgat'a. 3-4 gün orada takılıp konya'ya geçtik 1 hafta da orada anneannemin yanında kaldım. Valla ankara gözümde tüttü. Hiçbir şehrin yerini tutmuyor . Son 1 yıldaki olayları saymazsak Ankara Güzel şehir değil mi?

ben insanların dış görünüşü ile asla dalga geçmem. Sadece bilgin olmadığın şeyler hakkında profesör gibi yorum yapınca cinnet geçiriyorum. Hatta bana da bölümüm hakkında tavsiye veriyordun bir konuda (Bilgisayar mühendisliği)

İşin komik tarafı tipi mi görmeden homo erectus mudur nedir o saçma şeyin capsini atmıştın. Şikayeti atınca akıllanmışsındır umarım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

İşin komik tarafı tipi mi görmeden homo erectus mudur nedir o saçma şeyin capsini atmıştın. Şikayeti atınca akıllanmışsındır umarım.

o capsi tipinle dalga geçmek için atmadım, paylaştığın şey çok eski olduğundan mağara demek için attım

zaten herhangi bir ceza da almamışım. şu ana kadar sadece 3 uyarı aldım forumda. banlanmadım bile

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

o capsi tipinle dalga geçmek için atmadım, paylaştığın şey çok eski olduğundan mağara demek için attım

zaten herhangi bir ceza da almamışım. şu ana kadar sadece 3 uyarı aldım forumda. banlanmadım bile

Konuya zaten yazdım görmeyenlerin görmesi amacıyla diye yazdım. Attığın maymun capsinide kaldırttım. Ceza alıp almaman umrumda değil. Hangi konuya cevap yazacağımda seni ilgilendirmez. Zaten konu dışına açılan konularda mantık aramak saçmalıktır. Sen cevaplarda neden mantık arıyorsun ki ? Neyse umarım banlanırsın. Forumun senin gibi herşeyi eleştirenlere ihtiyacı yok.

• Ankara'yı Ankara olduğu için seviyoruz zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarmaLia

Ben elit bir yer sanıyordum şahinli mal insanlarla karşılaştım.

bursaya gel:Ankarayı ararsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

Aynen ankara'nın insanları çok çağdaş.
    Ankara'da doblo yok.
    Ulan siz kimsiniz, ben sizin kadar pis iki yüzlü insanlar görmedim.
    Ne kadar ankaralı varsa bana mı denk geldi kolpasınız olm kolpa.

La he he sen kurban ol ankara insanına zaten ilk mesajında seviyenin nasıl olduğu belliydi hadi git sen bin doblona al eline tespihi aç arabesk rapının son ses camlar açık gez sağda solda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni

quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

Aynen ankara'nın insanları çok çağdaş.
    Ankara'da doblo yok.
    Ulan siz kimsiniz, ben sizin kadar pis iki yüzlü insanlar görmedim.
    Ne kadar ankaralı varsa bana mı denk geldi kolpasınız olm kolpa.

La he he sen kurban ol ankara insanına zaten ilk mesajında seviyenin nasıl olduğu belliydi hadi git sen bin doblona al eline tespihi aç arabesk rapının son ses camlar açık gez sağda solda.

hocam lütfen tartışma çıkarmayın
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.