Şimdi Ara

Millet Ankara'yı neden sevmiyor? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
178
Cevap
2
Favori
3.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yillardir Ankaradayim.Istanbul depreminden sonra zorunlu goc ettik.O zamandan bu zamana Ankara'yi sevdim mi acikcasi hayir nedenini bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakikaten haritadan Ankara'nın konumunu inceleyince kurak bir bölgeye kurulmuş şehir gibi,
    Yakınlarında göl de orman da yok sanırım,hiç Ankara'ya gitmedim o yüzden fazla fikir yazamıyorum..

Misal Adana'da koskoca göl var,gezmek için Menderes Bulvarı var gölün uzantısı konumunda,Sarıçam ormanı var,şehrin çok uzağına değil,birde yaylalar var 2-3 saat uzaklıkta şehire..

Ama bunun dışında da pek bir aktivitesi yok Adana'nın,avmler var tabi birde onlar ise her yerde var artık...
    Bakınız Adana göl ve çevresi
    https://www.google.com.tr/maps/@37.085859,35.2833421,14542m/data=!3m1!1e3?hl=tr
    Edit:Adana'nın denize ve sahillere olan yakınlığını söylemeyi unutmuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 31 Temmuz 2016; 9:58:06 >

• Ankara yı sevme nedenim kesinlikle deniz olmamasıdır . Deniz olsaydı hiç bi boka benzemezdi .Biz canımız istediğinde atlar arabaya tatile gideriz denizi görür "huzurumuzu" bulur geliriz ama siz o pis kokuyu nemi hergün çekmek zorundasınız .Zaman zaman dört mevsimi bir arada yaşarız , sabah yazken akşam hava kışa döner . Trafik sadece sabah 7-9 ve akşam 6-8 arası olur ve şehrin bi ucundan bi ucuna rahat rahat gidebiliriz . Dostluğun kardeşliğin en hasını yaşarız , geleneklerimiz vardır , mahalle kültürümüz vardır . Diğer büyük şehirlere göre fazlasıyla ekonomiktir . İstanbul gibi parası olanın yaşayabileceği bir şehir değildir . Her insan rahatlıkla uyum sağlayabilir . Daha bir çok neden var Ankara ' yı sevmek için .
  • Herkes nedensizce memleketini sever,bir yere ait olma duygusu vardır insanlarda.

Ankara iyidirYazı berbattır ama kışı çok yakışır.
  • Aşırı böyle kurak nasıl desem bunalım şehri.
    Iyy
  • quote:

Orijinalden alıntı: alp3446

Aşırı böyle kurak nasıl desem bunalım şehri.
    Iyy

Yazın kurak, kışın ayaz hani şöyle bir yılda toplamda 30 gün güzel hava yoktur gezip dolasabilecegin :D

• quote:

Orijinalden alıntı: baris195

deniz yok heryer bina

Sarıyer sahil kenarında evin muhtemelen .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ubisoft Entertainment

İstanbul'un trafiğide olsa bir başkadır herkes aşık olamaz Istanbula.

22 senedir ist yaşamış biri olarak imkanım olsa geri dönmemek üzere giderim trafik bunaltıcı atmosferi iyice artti insanlar iyice bozuldu dağdan inme elemanlar çoğaldı heryerdeler dert anlatamıyorsun insanlara şehir olarak mükemmel tarihi bulunduğu konum istediğin herşeyi bulabilirsin ama trafiği stressi yaşama şekli insanları kalabalık olması bi ton sebep gerçekten berbat ben sıkıldım açıkcası istanbulun güzellikleri saydığım kötü özellikleri karşısında hiç bir şey ifade etmiyor eski istanbul eski dostluklar komşular o eski havası derler ya o yok artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Sparda_ -- 31 Temmuz 2016; 12:34:56 >
  • ANKARA ADAMDIR, DOĞDUĞUM YER BURASI AYRILMAM ANGARADAN.

Sıkıştırayım şunuda araya ;

• Sizce bir günde Ankara'da nereler gezilmeli? Toplu taşıma kullanarak tabi.

• 18 sene ankarada 8 sene istanbulda yaşadım. Üniv bitince mecburen döndüm ama her gün ölüm gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankaralı olmayıpta Ankara'yı seven bi benim herhalde

Edit : İstanbul'u da aksine hiç sevmem (en az 10 kere de görmüşlüğüm var)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezicioyuncu -- 31 Temmuz 2016; 14:06:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revion

1 hafta alanya'da tatil yaptım sonra aileden ayrılıp kuzenimin yanına gittim manavgat'a. 3-4 gün orada takılıp konya'ya geçtik 1 hafta da orada anneannemin yanında kaldım. Valla ankara gözümde tüttü. Hiçbir şehrin yerini tutmuyor . Son 1 yıldaki olayları saymazsak Ankara Güzel şehir değil mi?

Sen bana tarih öncesi maymun diyen eleman değil misin ?

• Ankarayi severim ama yerlesim garip hele golbasi tarafina giderken sacma sapan binalar. Cankaya taraflari niyeyse hosuma gidiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ankara'da deniz olmadığı için insanlar iyilik yapamıyor, o yüzden dışarıdan bakanlar Ankara'yı çok sevemiyor. Halbuki deniz olsa insanlar iyilik yapıp denize atacak ama imkan yaratılmıyor işte....
  • Ankara kitapçıları ve okulları haricinde albenisi olan bir yer değil. Denizi olmamasını da geçtim. Şehir beton yığını. Eğer geliriniz iyiyse her yerde lüks hayat yaşarsınız zaten bu Ankara'ya özel bir şey değil.

Bana kalırsa Türkiye'nin en güzel şehri Bursa. Hem aşırı kalabalık değil hem de gelişmiş bir şehir. İstanbul'a da yakın. Nilüfer-Mudanya tarafları çok iyidir. Korupark desen bildiğin İstinye Park zaten
  • İnsanların k harfi yerine g harfini kullanmasından dolayı sevmiyorum itici geliyor.

• Ankarayı ankaralıdan başkasının sevmemesiyle yozgatı yozgatlıdan başkasının sevmemesi aynı şey tipik anadolu şehri bi tık üstü insanları desen aşırı kaba heran yolda yada trafikte kavga edebilirsiniz gidilecek yer desen standart istanbul,izmir cafe şubelerinden ibaret bolca avm ve bina görürsünüz olumsuz yazılacak şey tonla olumlu eskiden olsa trafik az insan derdim o da kalmadı .
    Sevenlerin neden sevdiğine gelirsek orda doğumuş büyümüş hayatı orda geçmiştir iyi kötü tüm anıları ordadır başka yer yabancı gelir ama uzun süreli başka şehire gidip yaşarsanız ankara batısında şehirlerde birdaha döneceğinizi sanmıyorum.
    En basiti her tatilde deniz olan şehirlere gittiğinizde insanların sizden kaçtığını görebilirsiniz yada bolca ankaralı namığı turgutu tanıyomusun geyiklerinden gına gelebilir .
    Bunları nerden mi biliyorum ben de ankaralıyım çünkü ama birdaha dönmeyi düşünmüyorum şahsen .

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_web -- 31 Temmuz 2016; 17:20:51 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.