Şimdi Ara

Millet Ankara'yı neden sevmiyor? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
2
Favori
3.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hadi sahil kentlerini sevmiyorsundur da konyaya gittim demişsin konyayla ankaranın ne farkı var? Hatta konyanın artısı düz zeminli bi şehir olması geniş olması insanın içi açılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaydurugububak

hadi sahil kentlerini sevmiyorsundur da konyaya gittim demişsin konyayla ankaranın ne farkı var? Hatta konyanın artısı düz zeminli bi şehir olması geniş olması insanın içi açılıyor.

Deniz sanki sadece Ankara da yok. Başka denizi olmayan şehirler için böyle söylenmiyor. Ama Ankara için hemen denizi yok cevabini yapiştiriyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çünkü başka şehirin insanları sizin gibi boş bir şehri övmüyorlar.
    Olm hakikatten bak bunun neresini seviyorsunuz, alışkanlık bence yani.
    Gerçekten sıkıcı biryer.
    Hele o kışın nasıl bir soğuk arkadaş. O ayrı bir dert.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

Çünkü başka şehirin insanları sizin gibi boş bir şehri övmüyorlar.
    Olm hakikatten bak bunun neresini seviyorsunuz, alışkanlık bence yani.
    Gerçekten sıkıcı biryer.
    Hele o kışın nasıl bir soğuk arkadaş. O ayrı bir dert.

Ben seviyorum ya da sevmiyorum diye bişey demedim. Ankara'ya gitmedim bile.

• Hergün bomba patlıyo neyini sevelim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sevmek yada sevmemek olayy tamamen beklentilere göre de?i?iyor
    bende Ankara'yy sevemeyenler grubundanym :
  • Ben de anlayamıyorum bu mevzuyu.
    Bunu söyleyenler de genelde "İnsanı soğuk, denizi yok ... " gibi saçma saçma bahanelerle geliyor.
    Sanki kalan seksen vilayetin üç tarafı denizle çevrili.

Bana kalırsa Türkiye'de huzurun olduğu her yer yaşanılabilir.
    Nitekim ülkemizde araba lüks değil ihtiyaç, adamın giyecek donu yok araba alıyor.
    Eee yollarımız da duble olduğuna göre zaten küçük bir yerde de yaşasak her yere kısa sürede gidebiliyoruz

Ankara'da da her bi mok var zaten, deniz isteyen de arabasına atlayıp gitsin tatiline.
    Sanki her gün denize gidiyor İstanbul'da yaşayanlar.

Denize çok pis takıldım farkındayım ama paso muhabbet bu yani. Yoksa sevilmeyecek cidden bir tarafı nedir anlamadım.

Bir arkadaş Melih Gökçek demiş tabi, görüştür, saygı duyarım. Ama Ankara'nın taşı toprağı sevecendir yani.

• Kimse sevmek zorunda değil biz seviyoruz.
    Neresini seviyorsun deseler bende bi liste yapamam ama başka bi şehre gidince hemen özlüyorum sebebini bilmeden.
    En komik bahanede "her yere eşit uzaklıkta ama her yere uzak" demiş bir arkadaş.
    Ülkenin ortasındaki şehre yapılan yoruma bak. Her yere 4-5 saat işte ne istiyorsun? :) İstanbul'a 1 saat olsun da Muğla'ya 10 saat mi olsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brian O Conner

Denizi geçtim doğru düzgün yeşil alan bile yok. Her yer kurak. İnsanları desen zaten bi acayip. Cuma günü namaza gidip, akşamında pavyonda karı kız peşinde dolanıp içki içerler.

türkiye'de zaten müslümanlık yaşanmıyor.millet kafasında bir din kurmuş yüzyıllardır onu yaşıyor.islam'la alakaları yok.bide sorsan en iyi müslümanlardır.
  • Doğma büyüme Ankaralı olarak bende sevmiyorum. Ankaranın'da iyi bir semtinde oturuyorum bu arada. Burda anca sizi kendine bağlayan insanlar olduğu sürece seversiniz yoksa sevilecek hiçbir tarafı yok. Özellikle insanı kışın depresyona sokuyo bu şehir. Buz gibi soğuğunda dışarda yarım saat zor duruyorsunuz. İstanbul kalabalık falan ama hiç değilse bi deniz havası alma şansın var, yeşillik bol. Tabi oranında dezavantajı çok. Türkiyenin en yaşanılabilir yeri İzmir bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

Bak birader ben izmitte yaşıyorum, denizimiz var sahilimiz var dibimizde istanbul çoğu yere yakın.
    Kışın soğuklar fazla değil, yazın sıcaklar gene fazla değil.
    Birtek sanayi olayı var, onada alıştık.

Şimdi gelelim ankara'ya.
    Heryer toz toprak.
    Çöl gibi ortam.
    Binalar var başka birşey yok.
    İnsanınız itici.
    Ve ne kadar ankaralı tanıdıysam alayıda kolpa çıktı nedense.
    Şimdi gelde ankara'yı sev.

Şu mesajı yazdıran kafayıda artılayan kafayıda merak ediyorum.İzmit la izmit osmanlı tuğralı dobloların ana vatanı.Bırak insanını kedisi bile yobaz bir şehir.Denizi varmış nemden yaşanmıyor ki orada nefes alamıyorsun adam yazlar hafif diyor evde 5 tane klima var herhalde.Dışarıda oturduğun yerde yaşlanıyorsun deniz desen pislik akıyor. Allağın sakaryalısı gebzelisi izmitlisi ankaraya laf ediyor ya bana bir gülme geliyor.Ayrıca ankaranın etrafı her ne kadar kurak olsada şehir içi çoğu ile göre daha yeşil.büyük ormanlık alanlardan küçük yeşil alanlara kadar.Adam ostim sanayi sitesine giriyor aga bu ne hiç yeşil yok diyor ne biçim şehir diyor.Deniz yok ki diyen takım daha fena 70 yaş üstü hayattaki tek aktivitesi denize karşı çekirdek çitlemek olan bir insansanız evet bu şehir sizi bu konuda üzer.
    Edit:Adam havada toz var demiş oturduğu yer türkiyenin en yüksek karbondioksit salınımı yapılan yerlerinden biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Citizen'in Pengueni -- 31 Temmuz 2016; 2:44:17 >

• Neden bütün Ankara'lı erkekler aynı la uzun boylu, beyaz tenli, kirli sakallı, yakışıklı, ses tonu hitap şekli aynı ama hepsi yakışıklı ve gerçekten delikanlı. Bana denk gelenler böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Pistol Squat

Neden bütün Ankara'lı erkekler aynı la uzun boylu, beyaz tenli, kirli sakallı, yakışıklı, ses tonu hitap şekli aynı ama hepsi yakışıklı ve gerçekten delikanlı. Bana denk gelenler böyle

yakışıklılık haricinde beni tarif etmişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: backend

Bahçelievlere falan uğramayıp sincanda gezen adamlar tabi Ankara yi sevmez ve Denizi yok demek duydum en saçma erguman

Bahçelievlerde senin bilip benim bilmediğin ne var? 7. cadde dışında ne yapıyorsun bahçelide çok merak ettim açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revion

quote:

Neden bütün Ankara'lı erkekler aynı la uzun boylu, beyaz tenli, kirli sakallı, yakışıklı, ses tonu hitap şekli aynı ama hepsi yakışıklı ve gerçekten delikanlı. Bana denk gelenler böyle

Bir de kalıplı ve hafif göbekliyi eklemem lazım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Revion

quote:

Bir de kalıplı ve hafif göbekliyi eklemem lazım

kilo da bende yok; boy 186, kilo 70

• Angaralı olmayan burayı sevmez. Ankarada önemli olan deniz yeşillik cart curt değildir. Biz gerçek Ankaralıların önem verdiği şey dostlardır. Abim Tekirdağ'da yaşıyor yanına gittim oturduk sahilde çay içip muhabbet ederken bir kere bile aklıma gelmedi yanımda deniz olduğu. Neymis efendim denizi yokmuş yeşil alanı yokmuş. Ulan benim her hafta sonu pikniğe gittiğim yerler ne renk ?
    Ha bu arada İstanbul da yaşayanlar ankarada her yer binada sizde 10milyon insan çadırda mi kalıyor ?

• Sevmeyin abi istanbul güzel istanbula gidin gelmeyin ankaraya biz bize yetiyoruz bi de iç göç almayalım şehre

• Sokaklarin denize cikmasada seni seviyorum Ankara....

• Ankarada köşe başı park var benim evimin yanında 2-3 tane park 1 tane cami var her yer market otobüs var herşey var ki lüks bı yerde yaşamıyorum. Merkezı bırcok yerde segmenler kuğulu gibi parklar. Üniversitede istanbuldan izmirden gelenler var bakıyorum asosyal olanlar sehre sallıyo arkadas ortamı olanlarım umrunda olmuyo. Deniz dediğin de 2 gün sonra sıkar. Hele bklu marmara denizi... Marmara bölgesinde yasayanları anlamıyorum havası pis nüfus yoğunluğu hat safhada hayat pahalı kim kime dum duma belli değil 20 tane avmyı dayamıslar sıze oraya gıdıp duruyosunuz. Sankı istanbulun her yerı yeşillik görüyoruz kesip durdunuz ormanları kac yıldır.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.