Şimdi Ara

MİLLET CHARLARI SATIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar sacma olcak ama oyunda bir cok tanıdık kişiler charlarını satmaya başladı bu bug vs oluşan sorunlardan sanırsam ilginç geldi

• zaten oyunun bu hale gelceğini anlayanlar 1 sene öncesinden başlamıştı satmaya

bende aresde bırakmaya karar vermiştim.. yazın sonunda da kalan itemlerin yarısı hacklendi

şimdi boş zamanlarında takılıyorum itemsiz charla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Commander41© -- 24 Aralık 2009; 21:50:31 >
  • Çarları ellerinde patlayak satmak isteyenlerin çünkü buglu çarlar yüzünden kimse çar almaya kalkmıyo.
  • buglu char ıle bugsuz charı ayırt etmek cokta zor degıl gırersın kıngofknight a orda alacagın charın bılgılerıne bakarsın kac gunde 80+ olmus ona gore alırsın ya da almazsın ve evet bende dahıl olmak uzere bır cok eskı oyuncu bu bug yuzunden oyunu bıraktık ben bır kac gun once charımın satıs ılanını verdım alan olursa ohh ne ala sonucta char gayet saglam ıtemlere sahıp satılmazsada dursun benden ekmek ıstemıyor aş istemıyor zaten bır haftadır sunonline oynuyorum fena kaptırdım oyuna korkunc manyak bişey lvl 26 oldum ama hareketler mükemmel en guzelıde craft ve upgrade sıstemının cok cok karmasık olmaması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vethakan -- 25 Aralık 2009; 9:50:23 >
  • Zaten Daha önceden bunun böyle olacagını gorenler Kazandılar kazanacaklarını Simdi ye bıraksalardı charları para bile etmezdi.
  • 83 lwl % 99.99 kimiside %100 priest mage warrior

2 adet rogue makul fiata satılır ohhhhhhhh canıma değsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Sencansın

83 lwl % 99.99 kimiside %100 priest mage warrior

pm please

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 83 asasa ne istiyon fs ler duruyosa
  • bugla yapıldı eğerki lwl düşürmesseler varya

allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh deme keyfime

emeğiyle kasanlarada saygı duyarım
  • quote:

bugla yapıldı eğerki lwl düşürmesseler varya

allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh deme keyfime

emeğiyle kasanlarada saygı duyarım

satılıksa ban yemediyse pm bak
  • quote:

83 lwl % 99.99 kimiside %100 priest mage warrior

Server_

• valla banlanıp banlamadığı 7 gün sonra belli olur

şimdiden bişey söyleyipte( galip ömer tevfik )olmuyalım
  • Galip ömer tevfik

quote:

valla banlanıp banlamadığı 7 gün sonra belli olur

şimdiden bişey söyleyipte( galip ömer tevfik )olmuyalım

• buglu charlar elden çıksın diye satmaya kalkanlar fiyatları düşürdüğü için kasıpta satmak isteyenlerede engel oldular.
    yılbaşından sonra hepsi demiyimde birçogunun lvl düşürülürse fiyatlar tekrar artar diye düşünüyorum.
    ben bu bug olayını iyi değerlendirdim. hangi yönde derseniz. slotlar boşken lvl kastım bol bol :) ks yok bişey yok güzeldi ama :D
  • Adamlar K2'nin geleceğini görüp 1-2sene öncesinden charlarını sattılar şimdide oyuna ara-sıra girip gülüp eğleniolar...Bağımlı olmaktan kurtuldular bizde kurtulablsek keşke...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koman21

Adamlar K2'nin geleceğini görüp 1-2sene öncesinden charlarını sattılar şimdide oyuna ara-sıra girip gülüp eğleniolar...Bağımlı olmaktan kurtuldular bizde kurtulablsek keşke...

E bu bilinçteyken seni hala tutan ne ?
  • ssatın gidin konun .. çıktı
  • hala bug var mı?
  • exp bugu yok suan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.