Şimdi Ara

Millet deli gibi download ediyor benden yavv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yav ares kullaniyorum bant genisligi gönderim izni cart curt kontrol paneline nasil ayar cekmem gerekiyor 3-4 kisi ben bisey indirirken 2-3k la download ediyolar yav buna nasil dur dicem arkadaslar en fazla 1 kisi benden dosya ceksin e bi de 1 k la ceksin bi yardim yav çatur çutur cekiyor millet

• netlimiter programı ile uploadu 1 k yapabilirsin.

ares hiç kullanmadım options dan sınırlama belki oluyodur onu bilmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: King Arthur

netlimiter programı ile uploadu 1 k yapabilirsin.

ares hiç kullanmadım options dan sınırlama belki oluyodur onu bilmem.
    tam olarak nasil yapicam programi indirdikten sonra neler yapmam gerekiyor biraz bilgi verir misin bi de ares kullananlar varsa bu programi indirmeden ayar cekilerek bu sorun hallediliyorsa bekliyorum cevaplarinizi
  • Kontrol panelin transfer kısmında aynı anda yapılacak gönderim kısmı 1 olursa aynı anda 1 kişi ul yapabilir senden. İnterneti kullanan herhengi bir programın ul yada dl miktarını kısıtlamak istiyorsan netlimiter programını kullanabilirsin.
    Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darpa975

Kontrol panelin transfer kısmında aynı anda yapılacak gönderim kısmı 1 olursa aynı anda 1 kişi ul yapabilir senden. İnterneti kullanan herhengi bir programın ul yada dl miktarını kısıtlamak istiyorsan netlimiter programını kullanabilirsin.
    Kolay gelsin.
    net limiter kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur ERYILMAZ

net limiter kullan

Alıntıları Göster
    Ares'te ayar yaparak çözüm bulabilirmisin bilmiyorum. Fakat netlimiteri çalıştırdığında o an interneti kullanan programların listesi ve yanlarında download ve upload miktarlarını gösteren kısımlar var. Ares'in yanındaki Upload kısmındaki kutucuğu işaretleyip yanındaki limit miktarını gösteren kutucuğa 1 yazarsan , max. 1kb uploada izin verir ve senin probleminde hallolur.

• quote:

Ares'te ayar yaparak çözüm bulabilirmisin bilmiyorum. Fakat netlimiteri çalıştırdığında o an interneti kullanan programların listesi ve yanlarında download ve upload miktarlarını gösteren kısımlar var. Ares'in yanındaki Upload kısmındaki kutucuğu işaretleyip yanındaki limit miktarını gösteren kutucuğa 1 yazarsan , max. 1kb uploada izin verir ve senin probleminde hallolur.

Alıntıları Göster
    ''her kullaniciya verilen gönderim izni'' ve Band Genisligi ; ''gönderim bant genisligi yükleme bant genisligi'' bunlari kac yapmaliyim ne anlama geliyor dostum bi aciklarsan cok iyi olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicholaai

''her kullaniciya verilen gönderim izni'' ve Band Genisligi ; ''gönderim bant genisligi yükleme bant genisligi'' bunlari kac yapmaliyim ne anlama geliyor dostum bi aciklarsan cok iyi olur

Alıntıları Göster
    ''her kullaniciya verilen gönderim izni'' : 1 yaparsan 1 kullanıcı senden aynı anda sadece 1 dosya ul edebilir.
    ''gönderim bant genisligi'' : ul'un senin yazacağın rakam kadar olmasını sağlar (1 yazarsan 1kb olurki buda min. miktardır senin yapacağın budur.)
    yükleme bant genisligi'' : 0 yapki bağlantının müsade ettiği hızda dl yapabilesin.
    Fakat büyük boyutlu bir dosya indiriyorsan belli bir dl'tan sonra diğer kullanıcılar senin çektiğin kısımları ul etmeye başlarlar ve bunlar ul kısmında değil dl kısmında görünürler. Bunları yukarıdaki ayarlarla düşüremezsin ve netlimiter kullanman gerekir.

• quote:

''her kullaniciya verilen gönderim izni'' : 1 yaparsan 1 kullanıcı senden aynı anda sadece 1 dosya ul edebilir.
    ''gönderim bant genisligi'' : ul'un senin yazacağın rakam kadar olmasını sağlar (1 yazarsan 1kb olurki buda min. miktardır senin yapacağın budur.)
    yükleme bant genisligi'' : 0 yapki bağlantının müsade ettiği hızda dl yapabilesin.
    Fakat büyük boyutlu bir dosya indiriyorsan belli bir dl'tan sonra diğer kullanıcılar senin çektiğin kısımları ul etmeye başlarlar ve bunlar ul kısmında değil dl kısmında görünürler. Bunları yukarıdaki ayarlarla düşüremezsin ve netlimiter kullanman gerekir.

Alıntıları Göster
    arkadaşım netlimiter kullan ama yinede kullanmam dersen. indirdiğin dosyaları download bitince başka bir klasöre taşı böylece onları paylaşmamış olursun. programa aykırı ama istemiyorsan böyle yapabilirsin. ayrıca arkadaşımızın dediği gibi büyük dosya indirirken upload'u downloadda gösterir bunun için netlimiter kullanman lazım ama büyük dosya indirmezsen hiç bir sorun çıkmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: HellShot

arkadaşım netlimiter kullan ama yinede kullanmam dersen. indirdiğin dosyaları download bitince başka bir klasöre taşı böylece onları paylaşmamış olursun. programa aykırı ama istemiyorsan böyle yapabilirsin. ayrıca arkadaşımızın dediği gibi büyük dosya indirirken upload'u downloadda gösterir bunun için netlimiter kullanman lazım ama büyük dosya indirmezsen hiç bir sorun çıkmaz.

Alıntıları Göster
    Net Limiter i çakar mı bilmiyorum ares ama öyle bişi varsa dusupercontroller kullan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Siya

Net Limiter i çakar mı bilmiyorum ares ama öyle bişi varsa dusupercontroller kullan.

Alıntıları Göster
    Paylaşım klasöründen tüm dosyaları taşı başka yere, çekecek birşey bulamazlar o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siya

Alıntıları Göster
    Paylaşım klasöründen tüm dosyaları taşı başka yere, çekecek birşey bulamazlar o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: dustyboy

Alıntıları Göster
    Tüm dosyaları taşısa bile yüksek boyutlu dosyalarda yine sıkıntı yaşar.örneğin film indirirken 300mb indirmiş olsun. Diğer kullanıcılar dl işlemi devam ederken indirilen bu kısımları ul ediyorlar. Ve bu ul'lar aşağıdaki ul kısmında değil dl listesinde görünüyor. Yani ayarlar kısmındaki bant genişliklerindeki değerlerle bunu etkileyemiyoruz. Tek çözüm netlimiter yada bunun gibi programlardır.

• quote:

Tüm dosyaları taşısa bile yüksek boyutlu dosyalarda yine sıkıntı yaşar.örneğin film indirirken 300mb indirmiş olsun. Diğer kullanıcılar dl işlemi devam ederken indirilen bu kısımları ul ediyorlar. Ve bu ul'lar aşağıdaki ul kısmında değil dl listesinde görünüyor. Yani ayarlar kısmındaki bant genişliklerindeki değerlerle bunu etkileyemiyoruz. Tek çözüm netlimiter yada bunun gibi programlardır.

Alıntıları Göster
    net limiter kulllan.

cunku bende ARESciyimdir. millet bende de dosya cekiyor. kısıtlama yapmiyor bu program. ne yaparsan yap, upload'i 1kda yapsan, paylasima dosya da vermesen, yinede ares download yaptigin dosyayi bile UPLOAD yapar.

bu yuzden en temizi net limiter!

• quote:

Orijinalden alıntı: maydos

net limiter kulllan.

cunku bende ARESciyimdir. millet bende de dosya cekiyor. kısıtlama yapmiyor bu program. ne yaparsan yap, upload'i 1kda yapsan, paylasima dosya da vermesen, yinede ares download yaptigin dosyayi bile UPLOAD yapar.

bu yuzden en temizi net limiter!

Alıntıları Göster
    ARAÇLARDA SENDEN KAÇ KİŞİ DOSYA ALSIN DİYE SORU YOO YAFF
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLAHS

ARAÇLARDA SENDEN KAÇ KİŞİ DOSYA ALSIN DİYE SORU YOO YAFF

Alıntıları Göster
    Sanane mıllet kac ıle upload yaparsa yapsın...sen kac ıle dl yapıyorsun o senın ıcın onemlı olan..abuk subuk programlar kullanıp net alemını kırletmeyın yaw..hem aresı ben de kullandım kısıtlama yapmadan saten upload 5 ı gecmez...sızın gıbıler yuzunden yakında kımse bırsey cekemeyecek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: msadi

Sanane mıllet kac ıle upload yaparsa yapsın...sen kac ıle dl yapıyorsun o senın ıcın onemlı olan..abuk subuk programlar kullanıp net alemını kırletmeyın yaw..hem aresı ben de kullandım kısıtlama yapmadan saten upload 5 ı gecmez...sızın gıbıler yuzunden yakında kımse bırsey cekemeyecek...

iyi de upload ı 5 yaparsan interneti nasıl kullanacaksın?olur mu millet kaç upload yaparsa yapsın?tamam ben de isterim istediği kadar çeksin ama olmuyor işte...

dostum nicholaai...

sen de ;

aynı anda gönderim :1 olacak
    her kullanıcıya verilen gönderim izni:1
    aynı anada yapılacak yükleme :sana kalmış bişey.
    gönderim bant genişliği:1(256 kullanıyorsan)
    yükleme bant genişliği:0

yaparsan herhangi bir sorun yaşamazsın...

• quote:

Orijinalden alıntı: irish

quote:

Orijinalden alıntı: msadi

iyi de upload ı 5 yaparsan interneti nasıl kullanacaksın?olur mu millet kaç upload yaparsa yapsın?tamam ben de isterim istediği kadar çeksin ama olmuyor işte...

dostum nicholaai...

sen de ;

aynı anda gönderim :1 olacak
    her kullanıcıya verilen gönderim izni:1
    aynı anada yapılacak yükleme :sana kalmış bişey.
    gönderim bant genişliği:1(256 kullanıyorsan)
    yükleme bant genişliği:0

yaparsan herhangi bir sorun yaşamazsın...

Alıntıları Göster
    OFF YA GENCLER KAFANIZ BASMIYORMU?? NE DİYOZ?

ARESTE UPLOAD LIMIT AYARI YOK. NE YAPARSAN YAP, ISTERSEN AMUDA KALK YINEDE ARES UPLOAD YAPAR...

DENEMESI BEDAVA, ARESTE HIC BIR PRG. KULLANMADAN LIMIT YAPAMASSIN. IDDA EDIYORUM.

• quote:

Orijinalden alıntı: maydos

OFF YA GENCLER KAFANIZ BASMIYORMU?? NE DİYOZ?

ARESTE UPLOAD LIMIT AYARI YOK. NE YAPARSAN YAP, ISTERSEN AMUDA KALK YINEDE ARES UPLOAD YAPAR...

DENEMESI BEDAVA, ARESTE HIC BIR PRG. KULLANMADAN LIMIT YAPAMASSIN. IDDA EDIYORUM.

Alıntıları Göster
    çalışan download yokken ve indirilen hedef klasörde boşsa upload yapmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuXedo

çalışan download yokken ve indirilen hedef klasörde boşsa upload yapmaz

zuuhhhhhhhhhaaaaa... e BİDE YAPSAYDİ BARİ

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.