Şimdi Ara

millet günde 400 soru çözüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 400 tane soru çözmek normal mi la? ben konu çalışmasıyla günde ort 200 civarında geziyorum. 1k için yetersiz midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daxpc -- 5 Kasım 2024; 18:43:13 >

• Çözdüğün soruların zorluğuna ve tyt mi ayt mi çözdüğüne bağlı. Ben de 200 civarı çözüyordum ayt ağırlıklı çözdüğüm zaman.
  • ben bugün 30 soru çözdüm trigonometriden gayet yeterliydi tabi sorular kolay değildi 2 saat sürmüştür

400 soru falan boş iş sınavda toplam çözeceğimiz soru 120-80
  • sana gerçek bir hikaye anlatayım

ortaokuldayken müdür yardımcısı sormuştu günde kaç soru çözüyorsun diye

bende son bir iki gündür inkılap falan yardırdıgım için hocam 250-300 çözüyorum demiştim

o da 300 çözsen haftada 2800 ayda bilmem kaç soru yapar o kadarını çözsem filozof olurum a.k demişti

• ebobekok. E kullanıcısına yanıt

sınavı fazla basite alıyorsun. rakiplerin arasında, çocukluktan itibaren ders çalışmayı nefes almak gibi alışkanlık haline getirmiş fen liseliler de var. bu gereksiz özgüven nereden geliyor anlamıyorum.

• ben yksye geçen sene bugünlerde çalışmaya başlamıştım tek bildiğim tyt mat ilk 12 konuydu hiçbir gün 400 soru falan çözmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebobekok. -- 5 Kasım 2024; 20:53:27 >

ee 50 bin oldun 5 bin mi oldun?

aşağılara indikçe rekabet çok daha fazla artıyor, belli bir eşiği geçmek çok zorlaşıyor.

tkr gibi genius adam bile günde 15 saat ders çalışıyordu yks dönemi, sen o adamdan akıllı mısın?

• abicim ne alakası var ben bugün 30 trigo orjinal aytden, 30 analitik 3d aytden çözdüm yapamadıklarıma bakış falan filan 4 saat sürdü 400 soru nasıl çözebilirim getir acil matematiğe giriş çözelim 400 soru

tamam olm ne yapıyorsan yap. temmuzda ağlama ama.

• ortalama 1 saatte 15 soru çözmüşüm 1 gün hiç uyumasam 24x15den yine 360 soru oluyor kafan mı iyi dediğim kitaplardan o kadar soru çözen zaten 1. falan olsun

Ebob bana laf yetiştirme git ders çalış.

dikkat hatasından yanlış yaptığım 3 soruyu doğru yapsam şu an odtü cengte idim. Yukarılarda en ufak hatanın affı yok. Şöyle yaparım ederim ile olmuyor

bu arada yavaşsın, hızlan.

• Anlamsız metrik.

Kral çok zekisin ya bence sınava girerek hiç kendini yorma gel rektörle konuş seni bizim okula alalım hatta direkt ee+cmpe çapıyla başlarsın

• randyrhoads7 kullanıcısına yanıt
    yok kanki sağ ol hedefim daha yüksek
  • ilk 1000de 500de fenaa rekabet var fulle yaklastıkca cozmen gereken soru deli artıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yltyy -- 5 Kasım 2024; 20:53:40 >
  • yltyy kullanıcısına yanıt
    Öyle de 400 soru bir insan nasıl çözebilir

Çözüyorsa sorular ya kolaydır ya verimsiz çözüyordur ya da soru çözümü açıp izleyip geçiriyordur kitaba

Ben 60-65 soru çözdüm bugün biraz biyoloji not aldım beynim allak bullak oldu soruların niteliği niceliğinden daha önemli bence

benim bir arkadaş yks deki en en basit ders olan ayt coğrafyadan her gün soru çözüp şu kadar soru çözdüm diye dolanıyordu ortalıkta. ergenlik çok soru çözmekle başlar olgunluk kaliteli soru çözmekle devam eder

cozen cozuyo ben cozemedim ilk 1000 yapamadım manyak herifler var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.