Şimdi Ara

Millet Yaşıyor Beachlerde Coşuyor ((( KISKANIYORUM ))) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
3
Favori
6.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne yalan söyleyim bende çok kıskanıyorum ya Hele o devasa yatlarla ,açılıp istediğin noktada denize gir -Aç müziği Süper eğlence varya..Ne biliyim sıkılınca in aşağa iki seviş sonra denize gir..Yok böyle bir şey ya..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanalizasyonun denize verildiği bir ülkede denize girmenin yaşattığı haz nedir ki?
    İki hafta Ege'de tatil yaptım hiçbir şey anlamadım hava yanıyor denize gidiyorsun terlemiyorsun başka bir şeyi yok gözünüzde çok büyültüyorsunuz.
  • Nasıl oluyor arkadaş, nasıl yönetiyorlar zamanı ya..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağır ezik

• boşa para harcamayın

bide onlar zengin değil

• Sende o istediklerin olsa gerçekten onlar gibi olabilirmiydin?
  • Sizde kıskanıyorsunuz yalan atmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: julyan

quote:

Orijinalden alıntı: Viper13

Onlardan iyi yaşayanlar da var senden kötü yaşayanlarda. Bulunduğun durum içersinde eğlenmeye bakmak lazım yoksa kıskanma işinin sonu yok, Bill Gates'e varana kadar kıskanırsın

Kardeşim Bill Gates'i kıskanmam adam bişeyler başarmış yapmış beyin beyin çarpıştırmış. Ya zaten okuyup holding yönetenleride kıskanmıyorum. Ama adam ne bileyim esnaflık yapıyo ticaret yapıyo bi işe giriyo inşaat falan bi anda paraya para katıyo. Onları kıskanıyorum. Bide babası zengin olanları ya babam keşke Ali Ağaoğlu olaydıda anama o koyaydı çocuğu. Şuanda ne hayat yaşıyo olurdum be.

Millet Yaşıyor Beachlerde Coşuyor ((( KISKANIYORUM )))

• çoğu çalışan anca 1 hafta tatil yapabiliyor zaten lüks olarak,bırakın da millet tadını çıkarsın.Paranız olsa sanki evde oturup matematik çalışacaksınız
  • Edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tala Valkov -- 22 Eylül 2020; 15:13:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abuzerzerrak

quote:

quote:

quote:

quote:

Onlardan iyi yaşayanlar da var senden kötü yaşayanlarda. Bulunduğun durum içersinde eğlenmeye bakmak lazım yoksa kıskanma işinin sonu yok, Bill Gates'e varana kadar kıskanırsın

Kardeşim Bill Gates'i kıskanmam adam bişeyler başarmış yapmış beyin beyin çarpıştırmış. Ya zaten okuyup holding yönetenleride kıskanmıyorum. Ama adam ne bileyim esnaflık yapıyo ticaret yapıyo bi işe giriyo inşaat falan bi anda paraya para katıyo. Onları kıskanıyorum. Bide babası zengin olanları ya babam keşke Ali Ağaoğlu olaydıda anama o koyaydı çocuğu. Şuanda ne hayat yaşıyo olurdum be.

Çok materyalist birine benziyorsun

Materyalist ne demek tam bilmem?

Maddiyata düşkün

Dostum materyalizm felsefi bir akım ve dediklerinle alakası bile yok.

• Sakın bodruma hele hele palmarinaya gitme intihar edebilirsin ki ben bile düşündüm.

• Zaten biz yazın her günü gündüz 5 yıldız otellerde,beachlerde takılıp o partiden bu partiye koşuyoruz gece de şehrin en iyi en iyi clublarında eğlenip sonra manken gibi kızlarla sevişip günü kapatıyoruz

Aç dizi falan izle kardeş bende sıkılıyorum yapacak birşey yok Game Of Thrones başladım yeni winter is coming...
  • Neden zenginlik herkese babadan gelen bir seymis gibi dusunuyorsunuz ki? Even zenginler belki bir adim degil on adim hayata onden baslayabilir. Ama calisarak sifirdan zengin olunmaz diye bir sey yok. Yasin kac bilmiyorum ama, elinden geleni yaparsan hayalini kurdugun seylere sahip olabilirsin
  • Milette para var denilince de kızarlar. Hep söylerim, bu ülkede fakirden çok fakir edebiyatı yapanlar var.

• Kudurun

• Ben gayet sıkılıyorum yahu o ortamlardan

Huzurlu güzel bir ormanda piknikten daha güzel ne olabilir

Bir de ormanda bisiklete binsen varsa ata binsen ohh mis

Hiç bir şeye binmeyip sevdiklerinle bir yürüyüş de yapsan

Yine mis kere mis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 7 Temmuz 2017; 9:53:26 >
  • Teşkilatı (iş) kurduktan 3-4 yıl sonra her yaz böyle ortamlar kurucaz arkadaşlarla içkiler kızlar spor arabalar.
  • Biçler suriyeli dolu artık

• malaustası M kullanıcısına yanıt
    Avrupa'da çalışıyorlar mı? İlginç :) Nerede yaşadınız acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.