Şimdi Ara

Millet Yaşıyor Beachlerde Coşuyor ((( KISKANIYORUM ))) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
3
Favori
6.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence cogu bu dunyalik yasiyor da napalim kader bu yoksa bizde kiskaniyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstüne para versen yazın tatile gitmem, gitmiyorum. (beleşe bile gidebilirim arkadaşın oteli var) Çünkü sıcağa tahammülüm yok, beyaz tenliyim vs. Evde serin serin takılmak varken.

İğrenç espiriyi sona sakladım; "Beach"lerde çoşamıyorsan, evde "bitch"lerle coşasdasda
  • DnzIrmk kullanıcısına yanıt
    Neden böyle üst düzey espri yapı10 qnq?

• ------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 21:42:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: malaustası

kaç yaşındasın herşeyi maddiyata bağlayıp ağlayıp sızlamak günümüz ergenlerinin takıntısı haline gelmiş
    bak aynı durumları bizde yaşadık.Üniversiteye ilk başladığım sene tatil oldu parası olanlar antalya,bodrum,marmaris falan akıyor resimler paylaşıyor.Benim babam öyle 2000 lira verip al tatile git diyecek durumda değil ancak annem ile memlekete yollar parası ona yeter.Ben ne yaptım haziran ayıydı hemen bi işe girdim ağustos ortasına kadar çalıştım koydum cebime 2500 lirayı bi de arkadaş buldum kendime gittik belek de herşey dahil bi otele 1 hafta takıldık kendi paramı aslanlar gibi yedim içtim diskoya bara gittim falan

eğer sende istiyorsan bu zor bişey mi şuan işe gir bir buçuk ay çalış ağustosta git tatile

ya varya bakın avrupada gençler çalışıyor çalışmayan yok okullar tatile girdi mi herkes işe gidiyor okuyan okumayan herkes çalışıyor.Üniversite okuyan gençler zaten okul zamanı bile çalışıyor

bizim ülkenin gençleri nedense 25 yaşına gelmeden çalışmıyor

thelogist gelmiş kaçın

• Danimarkaya git gelir durumu biraz daha esitmis. Tabi yine olur fark ama bi tarafta dilenen bi tarafta ali agaoglu tipliler olmaz.

• quote:

kaç yaşındasın herşeyi maddiyata bağlayıp ağlayıp sızlamak günümüz ergenlerinin takıntısı haline gelmiş
    bak aynı durumları bizde yaşadık.Üniversiteye ilk başladığım sene tatil oldu parası olanlar antalya,bodrum,marmaris falan akıyor resimler paylaşıyor.Benim babam öyle 2000 lira verip al tatile git diyecek durumda değil ancak annem ile memlekete yollar parası ona yeter.Ben ne yaptım haziran ayıydı hemen bi işe girdim ağustos ortasına kadar çalıştım koydum cebime 2500 lirayı bi de arkadaş buldum kendime gittik belek de herşey dahil bi otele 1 hafta takıldık kendi paramı aslanlar gibi yedim içtim diskoya bara gittim falan

eğer sende istiyorsan bu zor bişey mi şuan işe gir bir buçuk ay çalış ağustosta git tatile

ya varya bakın avrupada gençler çalışıyor çalışmayan yok okullar tatile girdi mi herkes işe gidiyor okuyan okumayan herkes çalışıyor.Üniversite okuyan gençler zaten okul zamanı bile çalışıyor

dun sanayiyi dolaştım. başvurduğum sirketler 6 aylik sozlesme istedi oysa ki bana 3 aylik is lazimdi.

yaz icin is bulmak bahsettiğiniz kadar basit degil. öğrenciler icin zor.

ha bulurum diyorsaniz ist avrupa yakasindayim.

• bende kıskanıyom yazın tüplü arçelik 55 ekran gri televizyondan doktorlar izlemekten sıkıldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangoro -- 8 Temmuz 2017; 0:48:11 >
  • Ben konunun tamamını okuyamadım bile saçmalıktan, özendiğin hayat buysa sıkıntı sende

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Adam 2500 liraya neden 1 hafta tatil yaptığını sorgulamıyor yazık

Hayatında Avrupa gördün mü de konuşuyorsun?

Gençler işsizlik maaşıyla yaşıyor orada.

• Benim genco kuzenim var 24-25 yaşında, aynı senin bahsettiğin tipten gezme eğlenme olarak :) en az haftada bir çeşme vs yapıyor ama zengin değil.

Spora gidiyordu vucud iyi elemanda, para desen aylık 2 kusur kazanıyor ama senin o dediğin çoğu şeyi yapıyor. Lüks araba haric..

Niye bu kadar kendini küçümsüyorsun ki ?

İlla karı kız için tonla para gerekmiyor aylık 2-3 kazanıyorsanız sıkıntı yok. Ama tabi tonla para varsa yanından zaten karı kız eksik olmaz buda ayrı bir şey ama.. Kendini küçümseme, kimseyi de kıskanma. Yapabiliyorsan yap, yapamıyorsan sus maalesef :)

Sana şöyle bir sözle veda edeyim;

"Sana kimse bir şey vermez, sen alırsın."
  • quote:

Orijinalden alıntı: julyan

quote:

Orijinalden alıntı: Viper13

Onlardan iyi yaşayanlar da var senden kötü yaşayanlarda. Bulunduğun durum içersinde eğlenmeye bakmak lazım yoksa kıskanma işinin sonu yok, Bill Gates'e varana kadar kıskanırsın

Kardeşim Bill Gates'i kıskanmam adam bişeyler başarmış yapmış beyin beyin çarpıştırmış. Ya zaten okuyup holding yönetenleride kıskanmıyorum. Ama adam ne bileyim esnaflık yapıyo ticaret yapıyo bi işe giriyo inşaat falan bi anda paraya para katıyo. Onları kıskanıyorum. Bide babası zengin olanları ya babam keşke Ali Ağaoğlu olaydıda anama o koyaydı çocuğu. Şuanda ne hayat yaşıyo olurdum be.

bunu yazarken hiç utanmadın mı elin falan titremedi mi bu nasıl bir yüzsüzlük ben okurken çıldırdım

• 27 yaşındayım Adana'da yaşıyorum türkü bar harici bir mekana gitmedim oda sayılıdır kendime yaptığım en lüks şey sabahın köründe ocakbaşında ciğer yemek yada akşam kebapçı da keyif herkes alıştığı hayatı yaşıyor kendi yağında kavruluyor

• Kardeş haklisinda kiskanmakla olmaz sadece, gir bir yere calis en dusuge bile razi ol. Cevre yap kendini kanitla isverenlerine her turlu yukselirsin. Gece uyuma, en fazla 4 5 saat uyu bir gunde. Teknoloji konusunda yetenekliysen startup peşin de koş. Hic abartmiyorum 5-10 yil icinde kiskandigin hayata sahip olursun, herkes olur. Yeterki o rahat poponuzu bir kaldirin yerinden. Olmadi git avrupaya en dandik islerde calis yine ayni sekilde hakkini vererek kendini kanitlayarak cevre edinerek tatil zamani don tr ye cesme de bodrum da ez parayi. Kac defa geleceksin dunyaya..?

• Haklısın garibanlar grup seks yapamaz.

• A Ğ L A

Bizim en kötü günümüz, senin en iyi gününden daha iyidir.
  • onlar bu dünyanın hevesine kapılmışlar ,kendilerine göre yaşıyorlar.bize Allah yeter.gerisi boş.sen kendine bak.onlara özenme.imtihan dünyası
  • Canaria Adalarin'dan Fransa'ya geldim jakuzi partilrrindeyim agla.

Saka party yok. Uzunllrbilirsin abartmamai koduluyla ama moralini bozma, hatatinda küçük degisikler yapnaya basla cevre edin uluslararasi ve sempatik ol, guzel kapilar acilsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: julyan

quote:

Orijinalden alıntı: Viper13

Onlardan iyi yaşayanlar da var senden kötü yaşayanlarda. Bulunduğun durum içersinde eğlenmeye bakmak lazım yoksa kıskanma işinin sonu yok, Bill Gates'e varana kadar kıskanırsın

Kardeşim Bill Gates'i kıskanmam adam bişeyler başarmış yapmış beyin beyin çarpıştırmış. Ya zaten okuyup holding yönetenleride kıskanmıyorum. Ama adam ne bileyim esnaflık yapıyo ticaret yapıyo bi işe giriyo inşaat falan bi anda paraya para katıyo. Onları kıskanıyorum. Bide babası zengin olanları ya babam keşke Ali Ağaoğlu olaydıda anama o koyaydı çocuğu. Şuanda ne hayat yaşıyo olurdum be.

Bunları yazarken hiçmi utanmıyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Centaurus A

Avrupa'da çalışıyorlar mı? İlginç :) Nerede yaşadınız acaba?

Almaya da Berlin teknik üniv alman arkadasımızla buluştuğumuzda Siemens de çalıştığını söyledi ders programına göre saatler ayaranıyormuş öğrencilerin calıstığı projeler varmış? Arkadaşlarım da hep çalışıyor demişti... Ve gerçekten böyle bende makine mühendisliği öğrencisi olarak yazın çalısıyorum sigortalı :)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.