Şimdi Ara

Millet Yaşıyor Beachlerde Coşuyor ((( KISKANIYORUM ))) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
3
Favori
6.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ha öyle desenize ya . Staj yapıyorlardır. Ben de gitmek istiyorum Almanya'ya bakalım :)
  • Yok staj değil bundan eminim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sayfayı aşagı kaydırırken gözüme ilk takılan şey grup sex oldu

BOL ŞIRRAKLAMALAR

• Bak bu isyanlarının tek sebebi kız arkadaşının olmaması bence
  • Bu cocuk niye banlandi guzel trolluyordu

• Suriyelileri anlatırken kullandığı kelimelere bak yağlı fakirin. Ohh ne güzel bi kader yazılmış sana. Bütün yaz mevsimi boyunca pcde takılıcaksın hahahha.

Geber low

• vergi kaçırıyorlar... Türkiye'de hırsız olmadan zengin olan yok, zaten enflasyon her yıl büyüyor..

2.olarak belediyede tanıdık olması, her sene asfalt at anasını sataiyim. Her ihaleyi bunlar aldıktan sonra, tabi para basarlar.

• Arkafaşlar iş bulamafım diyenler iş aramayı bilmiyor. Ben 2 sene önce kış tatilinde iş bulmuştum.ist üni ara tatili 40 gün kadar. 1.5 ay çalışmıştım. Yazın çok rahat iş bulunur.öğrenci olduğunuzu söylemeyin ua da part işlere bakın

• kıskandığı duruma bak. onlara baka baka yaşlanıp gideceksin genç insanlığa faydalı bir iş için imrensen keşke

• yahu onların bazıları mecburen gidiyor, iş icabı....
  • Banlanmış ergen hahahaha
  • Hayatım öyle boka sardı ki artık karı kız bile beach deniz kum güneş umrumda değil sadece uyumak istiyorum

• Aileden kalan araziyi sattık abim ile 1.200.000 trilyona satıldı. 600 -600 paylaştık. O 2 lüks ev aldı. 1 araba. Ben ise faize yatırdım 9.cu ay ve şuan 45 bine Bmw z3 tek kapı satın aldım. Bodrumda yaşıyorum La plaj posh pasha evimin dibinde. Ünlüler plajına giriş 50 gününe göre 75 tl. Geçen fatih ürek geldi posha 60 liraya girişi vardı viski miski ile 150 hesap verdim. 1 kızla tanıştım yanında diğer arkadaşıda vardı. çorbacıya götürdüm ordan eve bırakıp sabahı ünlüler plajına ücretini verip girdik hadise gelmişdi kıza arkadan yapışık oynaştık denizi söylemiyorum bile. 3 gün sonra işimizi bitirip helalleştik :) :) Böyle hayat işte fakirler anlamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: despot12

Aileden kalan araziyi sattık abim ile 1.200.000 trilyona satıldı. 600 -600 paylaştık. O 2 lüks ev aldı. 1 araba. Ben ise faize yatırdım 9.cu ay ve şuan 45 bine Bmw z3 tek kapı satın aldım. Bodrumda yaşıyorum La plaj posh pasha evimin dibinde. Ünlüler plajına giriş 50 gününe göre 75 tl. Geçen fatih ürek geldi posha 60 liraya girişi vardı viski miski ile 150 hesap verdim. 1 kızla tanıştım yanında diğer arkadaşıda vardı. çorbacıya götürdüm ordan eve bırakıp sabahı ünlüler plajına ücretini verip girdik hadise gelmişdi kıza arkadan yapışık oynaştık denizi söylemiyorum bile. 3 gün sonra işimizi bitirip helalleştik :) :) Böyle hayat işte fakirler anlamaz.

Serious?

• SUS sözde tanrı var , ve adalet hak hukuk eşitlikte var sus sen izlemeye devam et
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.