Şimdi Ara

Millet Yaşıyor Beachlerde Coşuyor ((( KISKANIYORUM )))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
3
Favori
6.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar izmir çeşme alaçatı bodrum marmaris eğlence tavan. Zenginler hergün o karıyla bu karıyla takılıyor. Son model arabalar cirit atıyor. Herkes şekil herkes şukul erkeklerin vücutları kalemle çizilmiş gibi, kızlar estetik harikası ve uzun boylu taygır gibi. Her türlü eğlence var grup sex, köpük partileri, havuz başı içkili partiler akşam havuza girmeler vs. Beach clublarda gündüz saatlerinde son ses müzik ellerde alkol ayakta oynamalar. Özel loca kiralamalar locada jakuziler, jakuzi girip içkiyi yudumlayıp denize girenleri kesmeler falan filan vs. vs. inter milan. Yahu insan kıskanıyor özeniyor gerçekten üzülüyor, tamam şükretmek lazım daha kötü durumda olanlar var. Bakın Suriyeli şoparlara açlıktan sokakta çöp yiyolar köpek gibi, onlar gibide olabilirdik ama değiliz. Fakat anlamadığım bu kadar zengin insan nasıl var?

Bu gerçekten adalet mi anlayamıyorum onlarda aynı hayatı yaşıyor bizde. Onlarında 2 gözü 2 kulağı 1 dalgası var bizimde aynı şekilde. Hani onlarda bi kere yaşıcak bizde. Ama onlar herşeyi tadıp yaşıyor her şehri görüp her eğlenceyi jetskidir skysowftur paraşüttür odur budur. Ama biz sadece monoton hayat yaşıyoruz. İnsan gerçekten kıskanıyor özeniyor. BEnim tek umudum sayısal loto vs. çıkması yoksa asla öyle bir hayatım olamıcak mal gibi geldim mal gibi gidicem şu acımasız hayattan. En çokta tipsiz tipsiz erkeklerin ilik gibi karıları işlemesi kanıma dokunuyor ve onu kıskanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi julyan -- 6 Temmuz 2017; 15:11:42 >

• Kardeşim Bill Gates'i kıskanmam adam bişeyler başarmış yapmış beyin beyin çarpıştırmış. Ya zaten okuyup holding yönetenleride kıskanmıyorum. Ama adam ne bileyim esnaflık yapıyo ticaret yapıyo bi işe giriyo inşaat falan bi anda paraya para katıyo. Onları kıskanıyorum. Bide babası zengin olanları ya babam keşke Ali Ağaoğlu olaydıda anama o koyaydı çocuğu. Şuanda ne hayat yaşıyo olurdum be.
  • 2 burnu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende seni Coşturuyum canım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Onlardan iyi yaşayanlar da var senden kötü yaşayanlarda. Bulunduğun durum içersinde eğlenmeye bakmak lazım yoksa kıskanma işinin sonu yok, Bill Gates'e varana kadar kıskanırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viper13

Onlardan iyi yaşayanlar da var senden kötü yaşayanlarda. Bulunduğun durum içersinde eğlenmeye bakmak lazım yoksa kıskanma işinin sonu yok, Bill Gates'e varana kadar kıskanırsın

Kardeşim Bill Gates'i kıskanmam adam bişeyler başarmış yapmış beyin beyin çarpıştırmış. Ya zaten okuyup holding yönetenleride kıskanmıyorum. Ama adam ne bileyim esnaflık yapıyo ticaret yapıyo bi işe giriyo inşaat falan bi anda paraya para katıyo. Onları kıskanıyorum. Bide babası zengin olanları ya babam keşke Ali Ağaoğlu olaydıda anama o koyaydı çocuğu. Şuanda ne hayat yaşıyo olurdum be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: julyan

quote:

Onlardan iyi yaşayanlar da var senden kötü yaşayanlarda. Bulunduğun durum içersinde eğlenmeye bakmak lazım yoksa kıskanma işinin sonu yok, Bill Gates'e varana kadar kıskanırsın

Kardeşim Bill Gates'i kıskanmam adam bişeyler başarmış yapmış beyin beyin çarpıştırmış. Ya zaten okuyup holding yönetenleride kıskanmıyorum. Ama adam ne bileyim esnaflık yapıyo ticaret yapıyo bi işe giriyo inşaat falan bi anda paraya para katıyo. Onları kıskanıyorum. Bide babası zengin olanları ya babam keşke Ali Ağaoğlu olaydıda anama o koyaydı çocuğu. Şuanda ne hayat yaşıyo olurdum be.

Çok materyalist birine benziyorsun

• quote:

quote:

quote:

Materyalist ne demek tam bilmem?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O gördüğün insanlar türkiyenin çok az bir kısmı herkes öyle değil ben beach te kasada çalışıyorum çoğu kız eskort geliyor localara kıskanma aklını çalıştır insan ilişkilerini iyi tut gelirsin bir yerre

• quote:

quote:

quote:

quote:

Materyalist ne demek tam bilmem?

Maddiyata düşkün

• kaç yaşındasın herşeyi maddiyata bağlayıp ağlayıp sızlamak günümüz ergenlerinin takıntısı haline gelmiş
    bak aynı durumları bizde yaşadık.Üniversiteye ilk başladığım sene tatil oldu parası olanlar antalya,bodrum,marmaris falan akıyor resimler paylaşıyor.Benim babam öyle 2000 lira verip al tatile git diyecek durumda değil ancak annem ile memlekete yollar parası ona yeter.Ben ne yaptım haziran ayıydı hemen bi işe girdim ağustos ortasına kadar çalıştım koydum cebime 2500 lirayı bi de arkadaş buldum kendime gittik belek de herşey dahil bi otele 1 hafta takıldık kendi paramı aslanlar gibi yedim içtim diskoya bara gittim falan

eğer sende istiyorsan bu zor bişey mi şuan işe gir bir buçuk ay çalış ağustosta git tatile

ya varya bakın avrupada gençler çalışıyor çalışmayan yok okullar tatile girdi mi herkes işe gidiyor okuyan okumayan herkes çalışıyor.Üniversite okuyan gençler zaten okul zamanı bile çalışıyor

bizim ülkenin gençleri nedense 25 yaşına gelmeden çalışmıyor

• Sende öyle durmaz

• malaustası M kullanıcısına yanıt
    Avrupa hakkında doğrusun almanyada kız arkadasım yaz tatilinde 2 işte birden çalışıyordu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bak, Türkiye'de hesabında 1 milyon TL ve üzerinde parası olan kişi sayısı yaklaşık 100 bin kişi. Haydi toplam mal varlığını da hesaba katalım. Taş çatlasa 1 milyon kişide bu kadar para vardır. Geri kalan 79 milyon ne durumda? Kaldı ki 1 milyon TL inan artık büyük bir para değil, dilerim anlatabildim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşuna dünyanın en güçlü ekonomisi değiller. Alman vatandaşı çok çalışkan.

• Owww beach yeah beach

Beach beach geziyor beachhh

Peki danla bilicin beachlerde gezen kiz makyajinida yapmislar mi?

• quote:

quote:

Sen neyin kafasını yaşıyorsun

• Hocam burası türkiye haziranda 12 yere başvuru yaptım herkes deneyimli elaman istiyor bi giyim mağazasına iş gorüşmesine gittim adam günde 12 saat sabah 8 akşam 8 1.400 cumartesi dahil günde sadece 30 dk yemek molası dedi tamam dedim normalde yasalara aykırı ama yapacak bişey yok iş bulamadım sonra orasi bile gerı dönmede , almanyada adamlar 12 saat çalişır ama ay sonu cift maaşı koyar cebine

• quote:

quote:

keşke Ali Ağaoğlu olaydıda anama o koyaydı çocuğu baban duymasın

• Tinder Tandır T kullanıcısına yanıt
    Kaynak var mı? Sadece İstanbul da bile rakam 1 milyonun üstündedir 1 bina yapan 1 milyondan fazla kazanıyor zaten. Daha Izmir Antalya Ankara falan var Diyarbakır Urfa Antep buralarda çok zenginler var. 100 bin kişi olayı yanlış bana kalırsa.

• Sopaci naber ya da LGBT mi desem

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.