Şimdi Ara

Milletin düşünmeden para harcaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim ayda elime net olarak 30 bin geçiyor ve bu paranın hepsi bana kalıyor ona rağmen bir şeyler alırken çekiniyorum millet olmayan parasıyla kredi çekip pahalı elbise alıp fotoğraf çekiyor yüz binlerce liralık borcu varken elindeki tek varlığı olan arabasını sürekli modifiye edip orada burada paylaşıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• bir sey almak istediginde o ay 1000 liraysa gelecek ay 3000 oluyor, ondan sonraki ay 4000 oluyor, bir bakmissin 6000 olmus. parayi kenara atip biriktirsen hic alamayacaksin, kredi cekip alsan 6 ay sonra iyi ki almisim diyeceksin.

her seyi millete yormak yerine ben ekonomistim diyeni elestirseniz biraz keske. bak bir ornek, kira siniri 65% belirlendi bu yaz, ama maasa gelen zam 30%
  • Ya arkalarında babaları falan var yada köle gibi kırbaçlanacakları zaman yakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi William0 -- 27 Aralık 2024; 18:24:24 >
  • Rehavet ve aptallık hocam

• Onun acısı 50 den sonra çıkıyor o yüzden akan su varken dolduracaksın arada kaçamak yapacaksın bunlar cepte ne varsa harcıyor anadan babadan ev vs yoksa 50 den sonra hayat kararıyor

• Doğru bir tespit yapılmış, up.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin yaşadığın hayat güzel mi? Sana kim özeniyor? O parayı harcayanlar hayatı yaşıyor geleceği sallamıyor.

• Sana ne?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir sey almak istediginde o ay 1000 liraysa gelecek ay 3000 oluyor, ondan sonraki ay 4000 oluyor, bir bakmissin 6000 olmus. parayi kenara atip biriktirsen hic alamayacaksin, kredi cekip alsan 6 ay sonra iyi ki almisim diyeceksin.

her seyi millete yormak yerine ben ekonomistim diyeni elestirseniz biraz keske. bak bir ornek, kira siniri 65% belirlendi bu yaz, ama maasa gelen zam 30%

• Bugün alabildiğini 1 ay sonra alacağının garantisi mi var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Teddy_ -- 27 Aralık 2024; 20:18:56 >
  • O yüzden

• insanların çoğu ekonomi ve yatırım yapmayı bilmiyor

• Düşünmeden harcanıyor çünkü düşünürsem harcanmaz

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt

Bi taraf geleceğine yatırım yapıyor birikim yapıyor. Diğer taraf laylaylom eğlenceden eğlenceye koşuyor kimin parası bereketli olur

• izayoi kullanıcısına yanıt

Bana ne bereketinden? Hayat kısa, yaşamak için çok zaman yok.

• peripellatea P kullanıcısına yanıt

60 yaşındayım şimdiye kadar öğrendiğim tek şey sağlık için bir kenara para atmak.eniştem anju oldu devlet hst yapamayız dediler özelde 185.000 tl bin tl ödeyip 3 adet stent takıldı.evi var.dayımın kızı pankreas kanseri oldu.türkiyede bu ameliyatı yapan 3 doktor var.iki ameliyat istanbula git gel 500.000 tl evi var kredi çektiler.eniştemin ameliyat masrafını oğlu karşıladı.onun için yarın yokmuş gibi kimse yaşamasın yarının kime ne getireceğini kimse bilemez.

• Haklısın dostum da kişiden kişiye değişir adam belki enflasyondan korunmak için önüne gelen ürünü alıyordur belki bi gelecek kaygısı yoktur belki hayattan beklentisi kalmamıştır belki ileriyi düşünecek zeka seviyesine ulaşamamıştır çok fazla parametre var.

• Milletin parası seni niye geriyor? Kendi hayatından başkasına burnunu sokma.

• Badmanner B kullanıcısına yanıt

ıkı uc para kazanan nasıl yatırım yapsın ki abd gıbı bır yerde olacağın kı para parayı çeksın aksi halde boş yani

• Reborned kullanıcısına yanıt
    Hayat şöyle zor böyle zor diye zırlıyorlar bir süre sonra bize ama

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    Bendeki biriken parayla istesem şimdi gidip araba alırım

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.