< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Milletin düşünmeden para harcaması (2. sayfa)
-
-
Yatırımdan kastım illa ev araba almak değil. Birikim yapmaktan bahsediyorum. Ayda 2 bin TL harçlığım var. Dışarda yemiyorum, ben bile birikim yapıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğru yoldasın.
-
valla 1 milyon tl üzeri borcum var belki ama kendimce evde yer içer gerisini düşünmem.
bu hayata bunları düşünmeye gelmedik.
Ama yapamazsın. Ben senin gibi arkadaşları biliyorum. Alsan bile masrafı dokunur kısa sürede satarsın. Cimrilik böyle oluyor.
-
Tutumluluk nasıl oluyor anlat bakalım , arabaya aşırı ihtiyacın olan bir durum yok ve gittin birikiminle araba aldın
Peki sonra ?
Yada boşver ihtiyacın olan durumu araban var cebinde 5 kuruş para yok ve arabayı modifiye edip duruyorsun peki sonra ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 28 Aralık 2024; 17:57:25 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Araba alabilirim diyen sensin bana mı hesabını soruyorsun? Boşuna almazsın demedim.
-
Mesajı editledim
Araba alınca modifiye etmek zorunda değilsin ki. Almayacağın birşey için konuşmanın anlamı yok. Senin gibi arkadaşları biliyorum biriktirmek için yaşarsınız. Daha doğrusu bir hobi, ortam falan yoktur parayı nereye harcayacaksın ki?
-
( Zorunda değilsin ki ) o zaman neden millet zorundaymış gibi kredi çekip modifiye ediyor ? Yoksa kredi kartı borcunu ödemek modifiyeli arabadan daha az acil bir zorunluluk mu
En pahalı yemekleri söylerim abuk subuk kurslara para dökerim zamanı göstermekten başka işleve sahip olmayan bir saate 80 bin lira veririm steroid kullanmaya başlarım işe sürekli taksiyle giderim ne uğraşacağım bisikletle
Ama yapmıyorum çünkü geleceğimi daha az etkileyen başka alternatifleri var
Millet dediğin herhalde senin gördüklerin oluyor. Ben hiç görmüyorum. Hem kaç paralık arabadan bahsettiğin önemli. Tofaş, eski honda, eski bmw falan alan apaçiler kız düşürmek için bu işleri yapar. Zaten o insanların seninle işi olmaz. Onlara verebileceğin birşeyin yok. Para çıkmaz, ortamın yoktur o yüzden senle işleri yok. Onların senden hayatı farklıyken sen ne diye bu insanları eleştirirsin ki? Yani sana ne?
Onların gözünden senin hayatının özenilecek nesi var? Birikmiş para hariç bence hiç. Benim tanıdığım senin gibi insanlar var doğru düzgün arkadaşı yok, çalışırlar mesai sonrası evde çekirdek çitleyip gazoz-kola içerler. Yani boşuna araba almazsın demedim.
-
-
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160066656
Napacam mezaramı götürecem calısıyorsam harcarım niye çalışayım harcamayacaksam ?
-
Kitaplar güzelmiş bilgisayardan okumak zor olmuyomu
bilet aldın mı bilet
Ne bileti
milli piyango
Olmuyor not almak daha kolay hem
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X