Şimdi Ara

Milletin düşünmeden para harcaması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yinede 100 lira maaş alıyorsan 70 liralık elbise almak mantıklı değil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Trubetzkoy kullanıcısına yanıt

Yatırımdan kastım illa ev araba almak değil. Birikim yapmaktan bahsediyorum. Ayda 2 bin TL harçlığım var. Dışarda yemiyorum, ben bile birikim yapıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Badmanner B kullanıcısına yanıt

Doğru yoldasın.

• valla 1 milyon tl üzeri borcum var belki ama kendimce evde yer içer gerisini düşünmem.

bu hayata bunları düşünmeye gelmedik.

• Ulpro kullanıcısına yanıt

Ama yapamazsın. Ben senin gibi arkadaşları biliyorum. Alsan bile masrafı dokunur kısa sürede satarsın. Cimrilik böyle oluyor.

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    Tutumluluk nasıl oluyor anlat bakalım , arabaya aşırı ihtiyacın olan bir durum yok ve gittin birikiminle araba aldın

Peki sonra ?

Yada boşver ihtiyacın olan durumu araban var cebinde 5 kuruş para yok ve arabayı modifiye edip duruyorsun peki sonra ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 28 Aralık 2024; 17:57:25 >

Araba alabilirim diyen sensin bana mı hesabını soruyorsun? Boşuna almazsın demedim.

Mesajı editledim

Araba alınca modifiye etmek zorunda değilsin ki. Almayacağın birşey için konuşmanın anlamı yok. Senin gibi arkadaşları biliyorum biriktirmek için yaşarsınız. Daha doğrusu bir hobi, ortam falan yoktur parayı nereye harcayacaksın ki?

( Zorunda değilsin ki ) o zaman neden millet zorundaymış gibi kredi çekip modifiye ediyor ? Yoksa kredi kartı borcunu ödemek modifiyeli arabadan daha az acil bir zorunluluk mu

En pahalı yemekleri söylerim abuk subuk kurslara para dökerim zamanı göstermekten başka işleve sahip olmayan bir saate 80 bin lira veririm steroid kullanmaya başlarım işe sürekli taksiyle giderim ne uğraşacağım bisikletle

Ama yapmıyorum çünkü geleceğimi daha az etkileyen başka alternatifleri var

Millet dediğin herhalde senin gördüklerin oluyor. Ben hiç görmüyorum. Hem kaç paralık arabadan bahsettiğin önemli. Tofaş, eski honda, eski bmw falan alan apaçiler kız düşürmek için bu işleri yapar. Zaten o insanların seninle işi olmaz. Onlara verebileceğin birşeyin yok. Para çıkmaz, ortamın yoktur o yüzden senle işleri yok. Onların senden hayatı farklıyken sen ne diye bu insanları eleştirirsin ki? Yani sana ne?

Onların gözünden senin hayatının özenilecek nesi var? Birikmiş para hariç bence hiç. Benim tanıdığım senin gibi insanlar var doğru düzgün arkadaşı yok, çalışırlar mesai sonrası evde çekirdek çitleyip gazoz-kola içerler. Yani boşuna araba almazsın demedim.

Ben parayı iş kurmak için biriktiriyorum dümenden değil Milletin düşünmeden para harcaması Milletin düşünmeden para harcaması

Ayrıca gazoz kola içme kısmına gelince Milletin düşünmeden para harcaması
    Benim zevkim kitap okumak oyun oynamak film izlemek spor yapmak cimri değilim sadece parayı mantıklı olarak harcayabileceğim yer az

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160066656

• Napacam mezaramı götürecem calısıyorsam harcarım niye çalışayım harcamayacaksam ?

Kitaplar güzelmiş bilgisayardan okumak zor olmuyomu

• MissMelody kullanıcısına yanıt

bilet aldın mı bilet

• Ne bileti

milli piyango

Olmuyor not almak daha kolay hem

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.