Daha geçen İstanbulda okunmaz artık diyenlerin aylık gelirine bakın. Buradan da anlayacaksınız aslında millette paranın olduğunu. Asgari ücret 5.5k adamın geliri öğrenci haliyle en az 3k. Şu "herkesin kapısında en 3 az arabası var" diyen aktoll denilen tayfanın haklı olduğunu bir kez daha anladım. https://forum.donanimhaber.com/istanbuldaki-ogrenciler-2022-2023-yili-icin-ne-kadar-para-ayirdi--153722290 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProStr33t -- 25 Ağustos 2022; 10:36:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Millette para yok diyorlar bir de
-
-
Vay hocam iban atin size de 3-5 yollayalim. Yaziktir beyler dh olarak bir genci okutalim bakin cok icerlemis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
millette para yok diyen kişi fakir mi olmak zorunda İstanbulda ne kadar parayla okunursa o kadar parayla okuyorlar abartı herhangi bir şey yok
-
harbiden millette para çok biz orta halli olmamıza rağmen bana max 4k gelecek adamlar 7 8k alıyorlar bi de para yok diyorlar buradakilerin durumu baya baya iyi bence
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Forumdaki 10 20 kişiye bakıp ülke ekonomisini yorumlamak mi
Zekana hayran kaldım
Hayır adamın para dediği de 3k awk
Arabamın mazotuna yetmez 3k
Min 3k ve öğrenci haliye olduğunu vurguluyorum
ülkenin yarısı zengin yarısı fakir
-
Su an 20-50k arasi alan 4 5 kişilik bir aile orta sınıf sayilir. Zengin sayılmak için 50k+ lazim. 50k+ alan %5 bir kesim anca vardır
evin araban varsa 50k ya gerek yok. rtenin ilk 10yıllık döneminde ekonomi iyiydi abd sayesinde. o dönemde insanlar evini arabasını aldı yatırımını yaptı. düşündüğünüzden çok zengin var bu ülkede
-
3kya İstanbul'da insancıl bir şekilde 1 ay geçir paran benden aq.
abartma.
o kadar da değil, 50 üstü alan aile ortadır
150 bin üstü zengindir.
insanlar ne para kazanıyor ohoo bi bilseniz
Bu verilere bakarak ekonomi belirlenmez ama ben de fark ettim konudaki ayrılan paraların fena paralar olmadığını . Asgari ücrete bakarak konuşuyorum yoksa yoksulluk ve açlık sınırı ortada. Paranın eski değeri malesef yok
Twitter'da ve okulların WhatsApp gruplarında konuşulan konuları sanırım görmüyorsunuz. İnsanlar nerede kalacaklarından, ihtiyaçlarını nasıl gidereceklerinden yakınıyorlar. Durumu olan 3-5 kişilik çevrenize göre sağlıksız yorumlar yapmayın.
Siz 20 sene öncesini görmediniz
Ya kes yazdığı şeye bak ya çıldırıcam. Birader senin lisede köpek gibi çalışıp üniversite sınavında en kötü 20 bine giren daha sonra 6 sene tıp okuyan daha sonra tus diye dünyanın en zor sınavlarından birine girip uzmanlık kazanan sonra 4-5 yıl uzmanlık yapan zorunlu görevinde bulunan 36 saat nöbet tutan
ülkenin en kalifiye en çok çalışan meslek grubunda bulunan adam bir aylık maaşıyla yeni çıkan akıllı telefonları alamıyor. Gençler Amerika'da yazın 2 ay McDonald's da çalışsa istediği telefonu- bilgisayarı alır. Sen neyden bahsediyorsun ? Hangi alım gücü hangi para ? 3k para mı şu devirde
Şu an eve giren para 50k ise anca orta kesim olursun İstanbul'da. Ne zenginliği hocam adam akıllı evlerin kirası düzgün semtlerde 15kdan başlıyor
Haklisin hocam benim bulunduğum yer biraz daha uygun oldugu için ev kiraları en iyi mahallelerde 5 7k falan anca oluyor. İstanbulu bilmiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Hayır adamın para dediği de 3k awk
|
Ya kes yazdığı şeye bak ya çıldırıcam. Birader senin lisede köpek gibi çalışıp üniversite sınavında en kötü 20 bine giren daha sonra 6 sene tıp okuyan daha sonra tus diye dünyanın en zor sınavlarından birine girip uzmanlık kazanan sonra 4-5 yıl uzmanlık yapan zorunlu görevinde bulunan 36 saat nöbet tutan
ülkenin en kalifiye en çok çalışan meslek grubunda bulunan adam bir aylık maaşıyla yeni çıkan akıllı telefonları alamıyor. Gençler Amerika'da yazın 2 ay McDonald's da çalışsa istediği telefonu- bilgisayarı alır. Sen neyden bahsediyorsun ? Hangi alım gücü hangi para ? 3k para mı şu devirde |
Forumdaki 10 20 kişiye bakıp ülke ekonomisini yorumlamak mi
Zekana hayran kaldım |
millette para yok diyen kişi fakir mi olmak zorunda İstanbulda ne kadar parayla okunursa o kadar parayla okuyorlar abartı herhangi bir şey yok |
Benzer içerikler
- ayt fizik kaynak önerisi
- 7 ayda yks
- myp ile yatay geçişte 1. sınıftan mı başlanır
- dusdata dershane fiyatları
- işler referans kodu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X