Şimdi Ara

Milli değerlere küfür eden oyuncu video kanıtlı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hem istemciden rapor ettim, hem de videosunu aldım ticket olarak gönderdim. Bu oyuncunun ceza alması için lütfen konuyu öne çıkaralım. Avukat arkadaşlardan öğrenmek istediğim, ben bu video ile savcılığa gitsem bu insanın ceza almasını sağlayabilir miyim? Sonuçta sanal bir şeye hakaret etmiyor, milli değerlere hakaret ediyor . Bilgilendirirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler.

video linki :
    Emre Alkanyoutube
    Milli değerlere küfür eden oyuncu, videolu kanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=rqLFnpR4zPY&feature=youtu.be

• Zannediyorum ki legal işlem için ilk adım riot ile iletişime geçerek kullanıcının ip adresini istemek. Başvuru gerekli prosedürlerle yapılırsa vermek zorundalar diye biliyorum. Devamında internet sağlayıcısından şahsın isim bilgilerini alabiliyorsun
  • Cimere yollasak bunu biseyler yaparlar mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • riot ile iletişime geçerek durumu anlatabilirsin. üstteki arkadaşın dediği gibi ip adresini verebilirler belki.
  • EGM'ye ihbarda bulundum. Umarım gerekli cezayı verirler.
  • Şikayetlik bir durum yok. Sinirden yazmış muhtemelen çok takmamalı.
  • Cool Storm kullanıcısına yanıt
    Sonuc ne ? Tarafiniza bir donus yapildi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pulsoy35 P kullanıcısına yanıt
    Her sinirlenen böyle şeyler yazsın o zaman bence gerekli ceza verilmeli
  • Gerekli cezayı almalı yada ip adresinden sınırsız uzaklaştırılmalı bunun gibi şeref yoksunları
  • Symantec34 kullanıcısına yanıt
    Yazar ise oyundan sinirsiz banlanir. Polislik bir durum yok bence de. Yaptigi saygisizlik ama Turkiye'de de bir cok insan baska ulkeye, baska ulkenin baskanina ve milletine kufur ediyor ana avrat. Adam Turk olmayabilir belki de. Ama Turkiye sunucusunda oynadigindan dolayi bana daha cok anlik bir sinirle veya icinde birikmis seylerin patlamasindan olmus gibime geliyor. Ciddiye alinacak bir durum yok.
  • Symantec34 kullanıcısına yanıt
    Abi soz ile kufreden birisini neden ciddiye alayim ki. Kendi terbiyesizligi sonucta. Istedigi kadar kufretsin, bir anlami yok ki. Boyle insanlari umursayip karsilik vermek daha da azittiriyor. Umursamayip toplumdan dislamak her zaman en iyisidir.

Ek olarak yurtdisinda yasiyorum bir ornek vereyim, burada sehir merkezinde bir kac kez Muslumanlara veyahut gocmenlere karsi sehrin merkezinde pankart acan kufreden bir kac tane insan gordum. En fazla 1-2 kisi oluyorlar. Kimse ne dinliyor ne karsilik veriyor. Hayalet gibiler. Eger bunlara mudahale edersen emin ol hem sesleri daha cok cikmaya baslar hem de destekci toplayabilirler ozgurlugumuz kisitlaniyor adi altinda. En iyisi gormezden gelmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kelise -- 22 Kasım 2019; 9:36:27 >
  • Kelise kullanıcısına yanıt
    O konudada siz haklısınız evet ama bu benlık bır durum sanırım ani sinirlenebılıyorum elımde olan bırsey degıl maalesef hocam neyse konu uzamasın bence sabaha kadar konuşssak bır nevı cozum bulamayacagız .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.