Şimdi Ara

Milyarlık kasa oyun oynatmıyor!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • i5 2400 3.1Ghz işlemci üzerine foxconn h67m-s anakart aldım. 4Gb ddr3 kingston ram ve 50Gb hdd ekledim. directx 11 bios güncellemeleri driverlar derken hepsi yapılı durumda..

bilgisayar normal şartlarda çok hızlı fakat oyun oynarken donuyor.. ekran kartı onboard dxdiag'da baktığım kadarıyla 1696mb yaklaşık toplam bellek ve geçerli görüntü modu 1440x900
    32bit (60hz)

arkadaş i3 işlemcinin onboardı ile hot pursuit yaptığını söyledi.. bu makinenin problemi nedir arkadaşlar yardımcı olun ya..

• oc mu yapmalıyım yoksa ekran kartı mı almalıyım yoksa ikisini de yapmadan performansı arttırmanın bir yolu var mı, yoksa hangi kartları önerirsiniz arkadaşlar cevap verin yahu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onyxlog

oc mu yapmalıyım yoksa ekran kartı mı almalıyım yoksa ikisini de yapmadan performansı arttırmanın bir yolu var mı, yoksa hangi kartları önerirsiniz arkadaşlar cevap verin yahu :)
    Onboard ekran kartı ile sonuç alamazsın ki dostum. En temizi tabii ki güzel bi ekran kartı almak
  • quote:

oc mu yapmalıyım yoksa ekran kartı mı almalıyım yoksa ikisini de yapmadan performansı arttırmanın bir yolu var mı, yoksa hangi kartları önerirsiniz arkadaşlar cevap verin yahu :)
    Hocam kasaya milyar vermişsin bi ekran kartını hor görme.

Onboard la bi yere kadar al bi tane kurtul işlemcin güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frk_Plt

Onboard ekran kartı ile sonuç alamazsın ki dostum. En temizi tabii ki güzel bi ekran kartı almak

Alıntıları Göster
    elimde 9400gt 128lik 1gb geforce ekran kartı var.. aldığım yer ve internette o kartı atın diye bağırıyorlar.. 9800gt 256bit olanlarından al dediler.. siz ne önerirsiniz bu sisteme? uyumlu birşey istiyorum sistem derecelendirmesinde herşey iyiyken ekrana bağlı özellikler 5civarında..

• quote:

elimde 9400gt 128lik 1gb geforce ekran kartı var.. aldığım yer ve internette o kartı atın diye bağırıyorlar.. 9800gt 256bit olanlarından al dediler.. siz ne önerirsiniz bu sisteme? uyumlu birşey istiyorum sistem derecelendirmesinde herşey iyiyken ekrana bağlı özellikler 5civarında..

Alıntıları Göster
    Paran varsa daha üst seviye bişeyler al
  • quote:

Alıntıları Göster
    ob ile kullanacağın yerde elindekini takman daha mantıklı değil mi sence
    maddi durumun varsa ekran kartı önerileri gelir ama hemen almayacaksan tak kullan elindeki kartı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vestel Oyun Bilgisayarı (Şaka ?)
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dEs_

onboard ekran kartı yaramaz
  • quote:

ob ile kullanacağın yerde elindekini takman daha mantıklı değil mi sence
    maddi durumun varsa ekran kartı önerileri gelir ama hemen almayacaksan tak kullan elindeki kartı

Alıntıları Göster
    kart için biraz zamana ihtiyacım var bu arada önerileri alsam çok güzel olur, satıcının dediğine göre işlemcinin onboardı benim 9400gt 1gb 128bit karttan daha iyiymiş.. yoksa işe yarar mı geçici süreyle kartım?:)

• quote:

kart için biraz zamana ihtiyacım var bu arada önerileri alsam çok güzel olur, satıcının dediğine göre işlemcinin onboardı benim 9400gt 1gb 128bit karttan daha iyiymiş.. yoksa işe yarar mı geçici süreyle kartım?:)

Alıntıları Göster
    ne var ki ob ekran kartı olarak? intel gma değil mi
  • quote:

Alıntıları Göster
    Hızlı bi bakışla bunu buldum ama ekran kartı takipçileri forumda çoktur. Onlar daha net f/p seçenekleri sunabilirler
    http://www.hepsiburada.com/Liste/powercolor-ati-hd5770-vortex-/ProductDetails.aspx?productId=bd847265&categoryId=204&intcamp=GununTeklifi

• quote:

Alıntıları Göster
    http://www.imageupload.org/?d=79B8895C1 dxdiag'da ekran görüntüsü bu..yetersiz diyorsunuz yani?:/

• quote:

Hızlı bi bakışla bunu buldum ama ekran kartı takipçileri forumda çoktur. Onlar daha net f/p seçenekleri sunabilirler
    http://www.hepsiburada.com/Liste/powercolor-ati-hd5770-vortex-/ProductDetails.aspx?productId=bd847265&categoryId=204&intcamp=GununTeklifi

ben 350 400ü gözden çıkarmıştım ati hiç denemedim geforce başlamıştım ilk bilgisayarımdan beri, atiyi öneriyor musunuz? 128bit bu mesela, yeterli olur yorumundan çok evet bu kartı taktığın an oyunlarla sevişirsin şeklinde bir öneri bekliyorum

• quote:

quote:

ben 350 400ü gözden çıkarmıştım ati hiç denemedim geforce başlamıştım ilk bilgisayarımdan beri, atiyi öneriyor musunuz? 128bit bu mesela, yeterli olur yorumundan çok evet bu kartı taktığın an oyunlarla sevişirsin şeklinde bir öneri bekliyorum

Alıntıları Göster
    http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-11180-00-20r-hd6850-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=50187

• quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-11180-00-20r-hd6850-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=50187

Alıntıları Göster
    Güç kaynağın sağlammı ? Eğer değilse yeni güç kaynağı almanda gerekecek. Milyarlık kasa diyorsunuz ekran kartı onboard

• quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

Güç kaynağın sağlammı ? Eğer değilse yeni güç kaynağı almanda gerekecek. Milyarlık kasa diyorsunuz ekran kartı onboard

• quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

Alıntıları Göster
    power supply 500w dediğim işlemci anakart ram hdd dvdrom derken milyarı geçti evet ama sırf fantazi yapmak için onboardla black ops yapıyorum onboardla red faction yapıyorum diyebilmek için ve satıcının kartsız da bunları tıkır tıkır oynarsın dediği için yeterli gördüm ama düşündüğüm gibi olmadı.. kart zaten alıcam ama bi süre idare eder mi diye sorun nedir diye açtım başlığı. sorun onboard olması mı sadece?

• quote:

power supply 500w dediğim işlemci anakart ram hdd dvdrom derken milyarı geçti evet ama sırf fantazi yapmak için onboardla black ops yapıyorum onboardla red faction yapıyorum diyebilmek için ve satıcının kartsız da bunları tıkır tıkır oynarsın dediği için yeterli gördüm ama düşündüğüm gibi olmadı.. kart zaten alıcam ama bi süre idare eder mi diye sorun nedir diye açtım başlığı. sorun onboard olması mı sadece?

Alıntıları Göster
    Sen demesen ben yazacaktım arkadaş satıcının eksik bilgisinden yanılmış diye.
    Evet satıcı işi fazla abartarak söylemiş. Sonuçta ati çipsetli bi sistemin olsaydı iyi kötü ob ekran kartın iş görürdü fakat intel gma ile bişey yapamazsın desem abartmış olmam. Sadece rahat film izletir o kadar.
    Sonuç olarak ob ile sistemin ne kadar iyi olursa olsun performans alamazsın ve ekran kartının olması şart

• quote:

Orijinalden alıntı: |Ahmet 17|

Arkadaşım bunu 1ay once 190 TL ye aldi harika bisey ya bunu kesinlikle öneririm ve Vatan Bilgisayar burayi takip et harika inidirmler geliyor eğer vaktin varsa git ordakilerle konus sana en iyisini oneririler

• quote:

Orijinalden alıntı: Treaxy

quote:

Orijinalden alıntı: |Ahmet 17|

Arkadaşım bunu 1ay once 190 TL ye aldi harika bisey ya bunu kesinlikle öneririm ve Vatan Bilgisayar burayi takip et harika inidirmler geliyor eğer vaktin varsa git ordakilerle konus sana en iyisini oneririler

Alıntıları Göster
    Sorun tabi ki ekran kartı black ops gibi oyunları onboardla oynayamassın , oynarsanda böyle olur idare eder dersen düşük çözünürlükte belki oynarsın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.