Şimdi Ara

mimarlık için en iyi ülke

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba mimarlık için sizce hangi ülkeyi tercih etmeliyim bu sene polonyada ingilizce hazırlık yapıp gitmeyi düşünüyorum biraz araştırdım mimarlık olmadığı hakkında bilgiye ulaştım ne kadar doğru bilemiyorum ama yardımcı olursanız sevinirim

• çok iyi üniversitelere giremeyeceksen odtü iyidir. Ülkeler çok farketmez bana kalırsa.
  • En iyi ülke mi bilemem ama viyana mimarlık konusunda çok gelişmiş. Orayı düşünebilirsin. Tanıdıklarımda var orda. Sorun olursa sorabilirsin :)
    Tabi almanca öğrenmen gerekecektir ki Türkçe gibi bir dilden sonra hakaret gibi gelebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr Xzibit

çok iyi üniversitelere giremeyeceksen odtü iyidir. Ülkeler çok farketmez bana kalırsa.

Türkiye istemiyorum ayrıca trollüyo musun amacın ne? iyi bi üni giremiceksen odtü iyidir ne alaka neyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: AyşadYİLMAZ_

En iyi ülke mi bilemem ama viyana mimarlık konusunda çok gelişmiş. Orayı düşünebilirsin. Tanıdıklarımda var orda. Sorun olursa sorabilirsin :)
    Tabi almanca öğrenmen gerekecektir ki Türkçe gibi bir dilden sonra hakaret gibi gelebilir.

teşekkür ederim biraz araştırıyım
  • diğerlerinden iyimi bilmem ama ucuz yer istiyorsan moldova kişinow vardı ösym listeden çıkarmadıysa
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkcald

diğerlerinden iyimi bilmem ama ucuz yer istiyorsan moldova kişinow vardı ösym listeden çıkarmadıysa

Eğitimi önemli benim için bakıyım araştırıyım teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nadidas

quote:

Orijinalden alıntı: Mr Xzibit

çok iyi üniversitelere giremeyeceksen odtü iyidir. Ülkeler çok farketmez bana kalırsa.

Türkiye istemiyorum ayrıca trollüyo musun amacın ne? iyi bi üni giremiceksen odtü iyidir ne alaka neyse

mesajında polonya filan yazmışsın polonyada mimarlık okuyacağına odtüde oku demek istedim.

İlla yabancı veya zorunluluktan yabancı olması gerekiyorsa almanya, fransa, ingiltere gibi ülkelerde iyi üniverstilerde oku. Viyana filanda olur tabiki.
  • Türkiye istemiyorum odtü zaten imkansız :D almanyada ygs lys sınavına bağlı olarak alıyor galiba ingilterede 2 yıl dil eğitimi olmadan izin vermiyo
    fransa ve viyana hakkında bilgim yok araştırıyım teşekkür ederim
  • Ülke olarak en iyi mimarlık eğitimini İspanya da alırsın.Ama spesifik üniversite bilmiyorum.Amerika da da gerçekten bu konuda çok iyi üniversiteler var.
  • Avusturya
  • Bu senin ufkuna bağlı. Sovyet mimarisi diuorsan St.Petersburg senin için biçilmiş kaftan. Gothic mimari diyorsan Prag, neoklasik diyorsan Viyana. Avrupanın her karışı mimarlık için uygundur sen ilgi alanını netleştirdikten sonra. Özellikle orta avrupa ülkeleri bu konuda çok ileride. Avusturya Macaristan Çek Cumhuriyeti derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İspanya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PapuaYeniGine -- 27 Ekim 2013; 12:39:35 >
  • Letonya-Riga kesinlikle mükemmel gözüküyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.