Şimdi Ara

MİMARLIK MI FTR Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERABA BEN MİMARLIK ÖĞRENCİSİYİM.BU BÖLÜME YERLEŞTİĞİMDE FTR YAZMIŞTIM AMA GELMEDİ. SON TERCİHİM MİMARLIK GELDİ FTR HEP AKLIMDA KALDIĞI İÇİN TEKRAR SINAVA GİRDİM.SUAN 3. SINIFA GEÇTİM.VE ALDIĞIM PUANDA FTR İÇİN YETİYOR.SİZCE BIRAKMAK NE KADAR MANTIKLI.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi assazey -- 2 Ağustos 2012; 5:35:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: assazey

MRB BN MİMARLIK ÖĞRENCİSİYM.AMA BU YIL SINAVA GRDM VE WE FTR GLYO SZCE BIRAKIP FTR GTMK NE DERECE MANTIKLI

Sen türk dili ve edebiyatı'na git bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellboy062

quote:

MRB BN MİMARLIK ÖĞRENCİSİYM.AMA BU YIL SINAVA GRDM VE WE FTR GLYO SZCE BIRAKIP FTR GTMK NE DERECE MANTIKLI

Sen türk dili ve edebiyatı'na git bence..

ağzına sağlık
  • Üff snne be slk =S
  • Bence arkadaş sazan.avi yapmayı amaçlamış burada ama durum böyle değilse takdir ettim. Bu kadar bozuk bir Türkçe kullanmayı herkes beceremez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Mermhabva ilk defa yorum yapıyorum. Çok heyecanlıyım. Burdan antalyadaki dayımlara selamlar.
  • türkcemi sana mı sorucam gerizekalı istesem onada giderim.burda ki insanları adam yerine koyup danışanda suç.senin zekan yetmedi sanırım geri kalan harfleri tamamlamaya hadi yine iyisin senin için açık yazdım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşletme mi? İktisat mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.