Şimdi Ara

Mimarlıkta para varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lise 4 e geçtik allah izin verirse seneye mevzunuz ben mimarlık istiyorum veya inşaat müh. ben biraz aç gözlü biriyim yani para benim için önemli mimarlık bunun için uygun olurmu acaba mimar olan abilerim üniden mevzun olunca ing,almanca dilli birisi olarak kaç tlye işe girerim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aç gözlü isen ünivesite okumana gerek yok, hemen iş hayatına atıl, güzel para kazanırsın. Bu kafayla olmaz.

Ben kendim mimarım, asgari ücret gibi birşeyle işe başlayan bile duydum. Yurtdışında çalışan arkadaşlarım da var. İş sende biter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BetterBosh -- 11 Temmuz 2015; 19:28:28 >
  • Sevmeyen adam mimarlık falan okuyamaz. Bu dönem haftada iki kez sabahladım. Bir keresinde 28 saat aç kaldım. Ne psikolojilerle girdim sunuma vs. Öyle ay çok para var mimarlık okuyayım olmaz zaten ilgin yoksa bu işte iyi falan da olamazsın para mara kazanamazsın.
  • yaratıcılığın varsa mimarlığı seç bence onun dışında inşaatta daha başarılı olup daha çok paralar kazanabilirisin herhalde
  • Bu kafayla olmaz derken bu yaşımda belki mimarlardan bile guzelaket yapabiliyorum maketlerle aram çok iyi yani orda sıkinti yok

• quote:

Orijinalden alıntı: seynseyn37

Arkadaşlar lise 4 e geçtik allah izin verirse seneye mevzunuz ben mimarlık istiyorum veya inşaat müh. ben biraz aç gözlü biriyim yani para benim için önemli mimarlık bunun için uygun olurmu acaba mimar olan abilerim üniden mevzun olunca ing,almanca dilli birisi olarak kaç tlye işe girerim ?

Ablam mimar merak ettiğin bir şey varsa sor

• Sevdiğin işi yap, para gelir. Gelmese bile sırf para için sevmediğin iş çekilmez.

Çok para sevdalısıysan deli gibi sınava kas, ilk 100 bursu al. Mükemmel bir üniversite hayatı yaşarsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRunner

Sevmeyen adam mimarlık falan okuyamaz. Bu dönem haftada iki kez sabahladım. Bir keresinde 28 saat aç kaldım. Ne psikolojilerle girdim sunuma vs. Öyle ay çok para var mimarlık okuyayım olmaz zaten ilgin yoksa bu işte iyi falan da olamazsın para mara kazanamazsın.

mimarlık sayısal dan mı alıyor ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: psyke86

quote:

Orijinalden alıntı: FreeRunner

Sevmeyen adam mimarlık falan okuyamaz. Bu dönem haftada iki kez sabahladım. Bir keresinde 28 saat aç kaldım. Ne psikolojilerle girdim sunuma vs. Öyle ay çok para var mimarlık okuyayım olmaz zaten ilgin yoksa bu işte iyi falan da olamazsın para mara kazanamazsın.

mimarlık sayısal dan mı alıyor ?

evet
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.