genelde kötü bir izlenimi var.ama benim araçta mimgas sıralı var ve hiç problem çıkartmadı....
Bendede Mimgaz Sıralı Sistem var, kiti ne zaman taktırdınız abi ?
quote:
Orjinalden alıntı: 16_MJT_05
Bendede Mimgaz Sıralı Sistem var, kiti ne zaman taktırdınız abi ?
geçen yıl ağustos ayında taktırmıştım....hayla ayar yaptırmaya bile gitmedim...
sendeki aracın markası nedir?
quote:
Orjinalden alıntı: cellat13
sendeki aracın markası nedir?
98 Model Corsa 1.4 abi, sizde hangi araç var ?
bende de 1997 model opel frontera 2.2. İ var aracı 6 ay önce almıştım aldığımda mimgas-mimsunar sıralı lpg taktırılmış olarak aldım.şu ana kadara sadece kafası değişti.onuda garanti kapsamında değiştirdiler.%100 yerli malı.şu ana kadar bir sorun yaşamadım.
quote:
Orjinalden alıntı: defrecmantasyon
bende de 1997 model opel frontera 2.2. İ var aracı 6 ay önce almıştım aldığımda mimgas-mimsunar sıralı lpg taktırılmış olarak aldım.şu ana kadara sadece kafası değişti.onuda garanti kapsamında değiştirdiler.%100 yerli malı.şu ana kadar bir sorun yaşamadım.
bendede 98 model ford fiesta var....10.000km yaptım işte bu hafta sonu bi uğrayayımdi bakım yaptırayim...filtre falan değişimi için...
Yerli markalar içinde sorunsuz gösteriliyor. Atiker kadar sürümü olan bir marka değil gerçi buda önemli.
bende sakarya alemdaroğlu'nda mimgas taktırdım2 ay oldu ayardan önce 215krş yakıyordu ayarda sonra225krş yakıyor komple sistemi değiştirdiler değişen birşey olmadı..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme