Bildirim
Mimi test nasıl bu kadar iyi ses veriyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Oooo kardeş joket dinliyosun. Helal
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hakikaten kardeşim senden gördüm indirdim de efsane oluyor. Iyi reklam oldu
Dikkatli dinlersen arkaplandaki sesleri yükseltip şarkıdaki tüm sesleri eşitliyor. Görüntüsünde de gözüküyor zaten müzik çalarken. O Yüzden o kadar berrak geliyor. Ama hareketli şarkılarda değil de slow ve romantik şarkılarda müthiş oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: mbdyed
Hakikaten kardeşim senden gördüm indirdim de efsane oluyor. Iyi reklam oldu
Dikkatli dinlersen arkaplandaki sesleri yükseltip şarkıdaki tüm sesleri eşitliyor. Görüntüsünde de gözüküyor zaten müzik çalarken. O Yüzden o kadar berrak geliyor. Ama hareketli şarkılarda değil de slow ve romantik şarkılarda müthiş oluyor
Evet söylediğin gibi olabilir çok beğendim programı. Apple'ın kendi ekolayzır ayarlarinda bu kadar güzel ses alamıyoruz ne yazık ki. Keşke bunun gibi bir uygulama olsa arka planda çalabilen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bilen yok mu
capriccio uygulama
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X