Şimdi Ara

Minecraft Entitylerin Skinlerini Nasıl Değiştirebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar selam ben kız arkadaşımla minecraft survival oynuyorum aternostan bir server kurduk fakat kız arkadaşımın örümcek fobisi var o yüzden madenlere inemiyor ve gece olmasını hiç istemiyor acaba oyundaki normal örümcek ve mağara örümceklerinin skinlerini değiştirebilir miyim? çok araştırdım fakat bulamadım lütfen birsi yardımcı olsun teşekkür ederim.

• arkadaşlar sorunu çok araştırdım yabancı kaynaklardan buldum arkadaşım gibi arachnophobia(örümcek fobisi) olanlar için bir resource pack var sizede bir katkım olsun linki atıyorum alta linke güvenmeyen arkadaşlar varsa curseforge sitesinden arachnophobia yazarak bu resoruce packi bulabilirler

link:

yapmanız gereken adımlar şunlar bilmeyen arkadaşlar için yazıyorum

minecraftı açın esc basın ayarlara girin orada kaynak paketleri var ona basın ardından dosyayı aça tıklayın indirdiğiniz Arachnophobia.rarı o dosyaya atın oyundan seçin tamam tıklayın tüm örümcekler sandık olarak gözükecektir.https://www.curseforge.com/minecraft/texture-packs/arachnophobia/screenshots

• Elinize sağlık hocam, aynı zamanda minecraft storeda da paketler satılıyor ama ücretli oluyor genelde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.