Şimdi Ara

Minecraft hamachi server kurdum oynayan arkadaşlar varsa gelsin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Minecraft hamachi server açtım 1.1.0 versiyon bina yapımına emek verenler banada öğreticek olanları bekliyorum 1.girene altın 2.girene demir 3.girene zincir zırh veriyorum ve 1.girene opsluk veriyorum ilgilenen arkadaşlar gelsin tek başıma bişey yapamıyorum :) hamachi adı:MaynkıraftTR şifre:123 gerçek adım akif özvatan...

• geliom
  • Server açık mı giriş yapamıyorum?
  • şimdi girdim benden önce 1 kişi girmiş adı:görkem pc yani ben 2. yim demir zırh vercekmisin
  • bende geldim ama item istemem hepsini kendim alınca daha ii oluo id Destiny
  • Açık mı Server?
  • Serverı bugün bakıma sokmak istiyorum yumurta modu fln bakıcam saat 6ya doğru aktif olucak kesin olarak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagopakif

Serverı bugün bakıma sokmak istiyorum yumurta modu fln bakıcam saat 6ya doğru aktif olucak kesin olarak

Serveri açınca haber verirsin ben Destiny
  • bende katıldım

Warrior's way

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragnar Lothbrok -- 4 Şubat 2012; 19:37:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagopakif

Minecraft hamachi server açtım 1.1.0 versiyon bina yapımına emek verenler banada öğreticek olanları bekliyorum 1.girene altın 2.girene demir 3.girene zincir zırh veriyorum ve 1.girene opsluk veriyorum ilgilenen arkadaşlar gelsin tek başıma bişey yapamıyorum :) hamachi adı:MaynkıraftTR şifre:123 gerçek adım akif özvatan...

sw 2 gündür açılmıyo
  • Arkadaşlar serverı açıyorum herkese mesajda yolluyorum kimse takmadığı için kapalı tutuyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.