Şimdi Ara

MineCraft Hata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önceden minecraftı yükledim pc de gayet iyi çalışıyordu. Fakat sonradan bilgisayar formatlandığı için tekrardan ne kadar yüklemeyi denediysemde açılmıyor. Daha öncede nasıl yaptığımı hatırlamıyorum. Ekran kartı felan güncel. Zaten online değil. Küçükler eğlencesine oynuyor. Benim pekte ilgimi çekmediği için oynamıyorum. Bu hatanın sebebi ne olabilir. Birkaç arkadaş yardımcı olursa çok makbule geçer.
     MineCraft Hata MineCraft Hata MineCraft Hata MineCraft Hata

• windows 10 da bu hatayı alan çok kişi var. windows 7 derim sana ve javanı güncelle
  • normalde win8 iken çalışıyordu zaten. Win 10 yüklü bir oyun için win 7 ye dönmek saçma olur. Yapılıyorsa bu win10 üzerinden yapacağım yoksa yüklemem daha iyi. Zaten kendim oynamıyorum belirttiğim gibi. Java da güncel hepsi tamam da işte aynı hataları veriyor.
  • Bende win7 kullanıyorum herşey güncel ama açılmıyor launcherde playa tıklıyorum kapanıyo tekrar laubcher açılıyo eror veriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de oynamıyorum ama kardeşimin hesabı da böyle yaptı. Ekran kartı sorun olmuş. Birde javyı güncelle yeni güncelleme geldi.
    Aynı hatayı verirse %appdata% içinden minecraft dosyasını sil indiri tekrar kur.
  • Bizim cucukta oynuyordu win 7 yuklu idi pc de win 8 kurduk calismadi tekrar win 7 ye donus yaptik gunceleme java derken yine calismadi
    Bu sorunu halletmek icin sivadik kollari
    Arastirdik herkes ekran kartini isaret ediyor ama guncelleme yapiyoruz son surum indiriyoruz sonuc negatif
    Mesele ekran karti ama benim ekran karti ATi 1150 express olarak guncelleniyor daha sonra baska bir siteden ATI EKPRESS SERISI DIYE BIR Ekran karti yazilimi kurdum oyun sorunsuz calisti
    Demek istedigim ekrankartinin kendi sitesinden ve guncelleme ile inen ekran kartinin yazilimi bile sorunu cozmuyor birilerini yardimci okabilirsek ne mutlu bize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde çalışması gerek çünkü eksil birşey bulamadım. Herşeyi denedim ama yok çalışmıyor malesef. Yine de yardımlarınız için sağolun. Artık pc bozulursa değiştirirler yeni pc ye yükleriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son olarak bazen ekran kartı yuklenıyor ama program files dosyasında bos gözüküyor birde masa ustu sag tıkadıgında ekran k
    artının control merkezı mevcutmu
  • aliozturk51 kullanıcısına yanıt
    Windows 10 store'dan minecraft satın alabilirsin yada internette Minecraft windows 10 indir diye aratabilirsin inş yardımım dokunmuştur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.