Şimdi Ara

Minecraft'ı Nereden? Nasıl? Ne kadara alabilirim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
50.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ve daha bir çok oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlashDelivery

Minecraft Bugünkü Parayla 55-60 TL Ama Crackli Oynarsın (Hatta Oyunun Yapımcıları jeb_ ve Notch: ''Cracklı Oynayabilirsiniz Ama Premium Alırsanız Üzülmeyi Unutmayın'' dedi

yaw he he
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheerfulfoot

quote:

Minecraft Bugünkü Parayla 55-60 TL Ama Crackli Oynarsın (Hatta Oyunun Yapımcıları jeb_ ve Notch: ''Cracklı Oynayabilirsiniz Ama Premium Alırsanız Üzülmeyi Unutmayın'' dedi

yaw he he

=.= Şaka Yapmıyorum Biliyormusun ?
  • quote:

quote:

quote:

yaw he he

ya diyeceğini fazla sanmıyorum söylentiler çok sanada hak veriyorum yani kesinmi bilmiyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

yaw he he

ya diyeceğini fazla sanmıyorum söylentiler çok sanada hak veriyorum yani kesinmi bilmiyorum

Anladım Ama Notch'ın Twitter'ında Yazmış

http://o1310.hizliresim.com/1g/n/trrgn.jpg

• FlashDelivery kullanıcısına yanıt
    ok
  • Pc in kaldırmaz
  • nomercymc.com dan beleş ve güvenli indir hemde 755 kb
  • Albus Dumbledore kullanıcısına yanıt
    Ama xbox satılıyo ben teknosadamı ne görmüştüm
  • premium key satıyorum 25 lira :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yaw he he

Anladım Ama Notch'ın Twitter'ında Yazmış

http://o1310.hizliresim.com/1g/n/trrgn.jpg

Hay sizin ingilizcenize.

Adam tabiki korsan kullanabilirsiniz ama kendinizi kötü hissetmeyi unutmayın demiş. Kısaca korsan almayın diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ZaXesoX Z kullanıcısına yanıt
    bende 2gb ram var oynuom kasma 0 vede+fraps+hamachi+minecraft server çalışıo 0 kasma
  • quote:

Beta aşamasındayken geçerliydi o

• konuyu güzel hortlatmışsınız. dostum ram'inin hızı 1600-1866 mhz falansa oynarsın. Fakat gb'dan çok mhz ile alakalı.
  • Rodrin kullanıcısına yanıt
    Baka arkadaşım sana en yardımcı ben olacağım gibi gözüküyor öncelikle oyunu korsan oynayabilirsin Notc'un bir tweetinde de buna izin verdiği söyleniyor sitemden ücretsiz indirebilirsinwww.bukkitturkiye.blogspot.com kaldırır mı konusuna gelirsek aşağıda ki resimdeki özellikleri bulunan bilgisayar benim senin ki bunun üstündeyse veya aynasıysa büyük ihtimalle kaldırır...

Minecraft'ı Nereden? Nasıl? Ne kadara alabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cheerfulfoot -- 12 Şubat 2014; 18:01:40 >

• www.durmaplay.com
    404: This page could not be found
    https://www.durmaplay.com/product/minecraft
    Burdan satın alabilirsiniz aldıgınızda direk minecraft dijital kod olarak görmektesiniz. Aldıgınız kodu
    minecraft.net
    404 Not Found
    https://minecraft.net
    adresine üye girişi yaparak aktif edip oynamaya başlayabilirsiniz .

• quote:

Orijinalden alıntı: durmaPlay

https://www.durmaplay.com/product/minecraft Burdan satın alabilirsiniz aldıgınızda direk minecraft dijital kod olarak görmektesiniz. Aldıgınız kodu https://minecraft.net adresine üye girişi yaparak aktif edip oynamaya başlayabilirsiniz .

Git kumda oyna sen :D 20€ luk oyunu %13.9 inidirmli diye 69 liradan satan zihniyetli varlıklar

• Euro yerine Dolar'dan satılsaydı keşke. Türk lirası olarak 2 katı vermek var 3 katı vermek var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZaXesoX

dostum oncelikle o ram'le bu oyunu oynaman imkansiz. en az 4gb ram gerekli kasmadan oynaman icin. oyunun demosu var adami yanlis bilgilendirmeyin.www.minecraft.net sitesine uye olup indir oyunu. launcher'a kullanici adi sifreni girdigin zaman user not premium hatasi alirsin. fakat orada play offline gibi bir secenek olur orada offline oynayabilirsin. eger server'larda arkadaslarinla oynamak istersen yine ayni sitede uyeligini girip ana sayfadaki buy minecraft yazisina tiklayarak satin alabilirsin. paypal veya kredi karti ile satin alma imkanin var. ben paypal ile satin almistim.
    edit: fiyat 26 dolar degil 19 euro. bu da 45 liraya denk geliyor. dolar olan amerika satis fiyati. satin alma ekraninda turkiye'yi sectiginiz zaman 26 dolar 19 euro'ya donusuyor.

19 euro 55 tlye denk geliyor bu arada ram 1 gb ve fps60 da oynuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanhut1

quote:

Orijinalden alıntı: ZaXesoX

dostum oncelikle o ram'le bu oyunu oynaman imkansiz. en az 4gb ram gerekli kasmadan oynaman icin. oyunun demosu var adami yanlis bilgilendirmeyin.www.minecraft.net sitesine uye olup indir oyunu. launcher'a kullanici adi sifreni girdigin zaman user not premium hatasi alirsin. fakat orada play offline gibi bir secenek olur orada offline oynayabilirsin. eger server'larda arkadaslarinla oynamak istersen yine ayni sitede uyeligini girip ana sayfadaki buy minecraft yazisina tiklayarak satin alabilirsin. paypal veya kredi karti ile satin alma imkanin var. ben paypal ile satin almistim.
    edit: fiyat 26 dolar degil 19 euro. bu da 45 liraya denk geliyor. dolar olan amerika satis fiyati. satin alma ekraninda turkiye'yi sectiginiz zaman 26 dolar 19 euro'ya donusuyor.

19 euro 55 tlye denk geliyor bu arada ram 1 gb ve fps60 da oynuyorum

Mesaji 2012 yilinda atmisim. 2 yil boyunca euro nun sabit kalmasini falan mi bekliyorsun anlamadim ki

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.