Bildirim
Minecraft'ı Nereden? Nasıl? Ne kadara alabilirim?
Philips OneBlade QP630/51 Yedek Bıçak Seti : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C2J8XTYY?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Oyunun sitesini ve satin alma yerini PM olarak atacağım.
Oyunun fiyatı $26.95 Amerikan Dolarıdır. 56 Türk lirası yapıyor heralde. :=)
Ekran kartı ve Ram Yetersiz gibi görünüyor :/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkantik -- 15 Eylül 2012; 15:21:02 > -
4x4 veya 8x8 texture pack kullanırsan kaldırır.quote:
Orijinalden alıntı: Berkantik
Oyunun sitesini ve satin alma yerini PM olarak atacağım.
Oyunun fiyatı $26.95 Amerikan Dolarıdır. 56 Türk lirası yapıyor heralde. :=)
Ekran kartı ve Ram Yetersiz gibi görünüyor :/ -
http://www.minecraft.net/quote:
Orijinalden alıntı: moskowa48
4x4 veya 8x8 texture pack kullanırsan kaldırır.
Alıntıları Göster -
çok degil 400 liraya felan bu oyunu kkaldıracak pcler var bence o pc ile daha fazla takılma. hatta 400 bile degil daha aza bulabilrsinquote:
Orijinalden alıntı: Two Stroke
http://www.minecraft.net/
Alıntıları Göster -
Demo yok ama korsan var. İnternette araştırabilirsin. İlk önce oradan dene.quote:
Orijinalden alıntı: seekandestroy
çok degil 400 liraya felan bu oyunu kkaldıracak pcler var bence o pc ile daha fazla takılma. hatta 400 bile degil daha aza bulabilrsin
Alıntıları Göster -
dostum oncelikle o ram'le bu oyunu oynaman imkansiz. en az 4gb ram gerekli kasmadan oynaman icin. oyunun demosu var adami yanlis bilgilendirmeyin.www.minecraft.net sitesine uye olup indir oyunu. launcher'a kullanici adi sifreni girdigin zaman user not premium hatasi alirsin. fakat orada play offline gibi bir secenek olur orada offline oynayabilirsin. eger server'larda arkadaslarinla oynamak istersen yine ayni sitede uyeligini girip ana sayfadaki buy minecraft yazisina tiklayarak satin alabilirsin. paypal veya kredi karti ile satin alma imkanin var. ben paypal ile satin almistim.quote:
Orijinalden alıntı: CoolBroStory
Demo yok ama korsan var. İnternette araştırabilirsin. İlk önce oradan dene.
Alıntıları Göster
edit: fiyat 26 dolar degil 19 euro. bu da 45 liraya denk geliyor. dolar olan amerika satis fiyati. satin alma ekraninda turkiye'yi sectiginiz zaman 26 dolar 19 euro'ya donusuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZaXesoX -- 24 Eylül 2012; 14:32:33 >
-
Aynı sorun bendede var nerden alacağımı bilmiyorum ve 18 'ime 1 sene var :) yani k.kartımda yok . yardımcı olursanız sevinirim :)quote:
Orijinalden alıntı: ZaXesoX
dostum oncelikle o ram'le bu oyunu oynaman imkansiz. en az 4gb ram gerekli kasmadan oynaman icin. oyunun demosu var adami yanlis bilgilendirmeyin.www.minecraft.net sitesine uye olup indir oyunu. launcher'a kullanici adi sifreni girdigin zaman user not premium hatasi alirsin. fakat orada play offline gibi bir secenek olur orada offline oynayabilirsin. eger server'larda arkadaslarinla oynamak istersen yine ayni sitede uyeligini girip ana sayfadaki buy minecraft yazisina tiklayarak satin alabilirsin. paypal veya kredi karti ile satin alma imkanin var. ben paypal ile satin almistim.
edit: fiyat 26 dolar degil 19 euro. bu da 45 liraya denk geliyor. dolar olan amerika satis fiyati. satin alma ekraninda turkiye'yi sectiginiz zaman 26 dolar 19 euro'ya donusuyor.
Alıntıları Göster
Bilgisayar Özelliklerim :
Corsair 8 GB Ram
ATI Radeon HD6850 Ekran Kartı
i5 İşletim sistemi
ve Asus anakart
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eudoraa -- 28 Eylül 2012; 17:07:32 >
-
o sistem minecraftı kastırır dostumquote:
Orijinalden alıntı: Eudoraa
Aynı sorun bendede var nerden alacağımı bilmiyorum ve 18 'ime 1 sene var :) yani k.kartımda yok . yardımcı olursanız sevinirim :)
Bilgisayar Özelliklerim :
Corsair 8 GB Ram
ATI Radeon HD6850 Ekran Kartı
i5 İşletim sistemi
ve Asus anakart
Alıntıları Göster -
quote:
dostum oncelikle o ram'le bu oyunu oynaman imkansiz. en az 4gb ram gerekli kasmadan oynaman icin. oyunun demosu var adami yanlis bilgilendirmeyin.www.minecraft.net sitesine uye olup indir oyunu. launcher'a kullanici adi sifreni girdigin zaman user not premium hatasi alirsin. fakat orada play offline gibi bir secenek olur orada offline oynayabilirsin. eger server'larda arkadaslarinla oynamak istersen yine ayni sitede uyeligini girip ana sayfadaki buy minecraft yazisina tiklayarak satin alabilirsin. paypal veya kredi karti ile satin alma imkanin var. ben paypal ile satin almistim.
256mb Ekran Kartı
512 Ram
3 GHZ
Ben Kasmadan Oynuyom
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gizli_Kimlik
quote:
256mb Ekran Kartı
512 Ram
3 GHZ
Ben Kasmadan Oynuyom
kasmadan dediğin kac fps ile oynuyorsun? ss çekip yollarsan sevinirim.
-
quote:
quote:
quote:
256mb Ekran Kartı
512 Ram
3 GHZ
Ben Kasmadan Oynuyom
Aferdersin Anlamadım Ayarların SS'si Mi ?
-
quote:
quote:
quote:
quote:
256mb Ekran Kartı
512 Ram
3 GHZ
Ben Kasmadan Oynuyom
Aferdersin Anlamadım Ayarların SS'si Mi ?
ayarların değil oyun esnasında F3'e basıp ss çekebilirsin. F3'e bastığın zaman çıkan yazılarda fps yazıyor.
-
Bir arkadaş korsan versionu atmıştı onu bir deneyeyim seversem alacağım dedim. Ama onu açmadı pc. Bir hata verdi o hatayı arattım youtubeda falan bir sürü bu sorunu yaşayan varmış. Bütün çözümleri denedim yine işe yaramadı. Anlayacağınız minecraft bana yalan oldu. -
Korsan oynasak ne gibi dezavantajları olur?quote:
Orijinalden alıntı: Rodrin
Bir arkadaş korsan versionu atmıştı onu bir deneyeyim seversem alacağım dedim. Ama onu açmadı pc. Bir hata verdi o hatayı arattım youtubeda falan bir sürü bu sorunu yaşayan varmış. Bütün çözümleri denedim yine işe yaramadı. Anlayacağınız minecraft bana yalan oldu. -
quote:
Orijinalden alıntı: Reid Rider
Korsan oynasak ne gibi dezavantajları olur?
Minecraft'i satin alirsan 'hss_err_pid' hatasini almassin, Turkiye'deki serverlarin basarizisligini anlarsin, kendi skinini yapip tarz olusturursun, en azindan kaliteli serverlara girersin mp oynamyi seviyorsan bu konudada soyle bir ornek veriyim 500 kisilik mchg.com un(du yanlis hatirlamiyorsam) serveri var 400 kisi saat kacta girersen oluyor ve Allah'in bi gunu lag yok ve bizdEkilerde degisik kendine ozgu hunger games plugini var -
quote:
Orijinalden alıntı: TheCrafter
quote:
Orijinalden alıntı: Reid Rider
Korsan oynasak ne gibi dezavantajları olur?
Minecraft'i satin alirsan 'hss_err_pid' hatasini almassin, Turkiye'deki serverlarin basarizisligini anlarsin, kendi skinini yapip tarz olusturursun, en azindan kaliteli serverlara girersin mp oynamyi seviyorsan bu konudada soyle bir ornek veriyim 500 kisilik mchg.com un(du yanlis hatirlamiyorsam) serveri var 400 kisi saat kacta girersen oluyor ve Allah'in bi gunu lag yok ve bizdEkilerde degisik kendine ozgu hunger games plugini var
Haklısın, o hatayı ben de almıştım
-
Kredi kartiyla sitesinden alinabiliyor ama hala Turkiye'de resmi bi saticisi yok. Banka kartlariyla alamiyorsun Teknosa D&R gibi Türk magazalarda satisi yok. Buyuk eksiklik. -
Bilgisayarın kaldırır merak etme sitemden ücretsiz indirebilirsin -
Minecraft Bugünkü Parayla 55-60 TL Ama Crackli Oynarsın (Hatta Oyunun Yapımcıları jeb_ ve Notch: ''Cracklı Oynayabilirsiniz Ama Premium Alırsanız Üzülmeyi Unutmayın'' dediquote:
Orijinalden alıntı: Cheerfulfoot
Bilgisayarın kaldırır merak etme sitemden ücretsiz indirebilirsin
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X