Şimdi Ara

Minecraft Komut Ekleme USTALAR ACIL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler biz 3 arkadas minecraft 1.7.9 hamachi ile oynuyoruz. Gerçekten cok acemıyız mınecraftta, bazı gırdıgım serverlarda /sethome yapıp spawn bolgesı belırleyebılıyorduk ve /home yazıp oraya gidebiliyorduk. ayrıca /back dıyınce öldüğümüz yere gıdebılıyorduk. bu komutları kendı serverımıze nasıl ekleyebılırız ? ayrıca bıldıgınız boss modu varmı guzel servere ekleyebılıcegımız ? varsa nasıl yapabılırız onuda ? son olarakta turkce modlar mevcutmu onları nerden bulabılırız ? Bılgılı kısıler yardımcı olursa cok sevınırız...

• yokmu beyler bılgılı yardıımcı bırı
  • up
  • yokmu beyler yardımcı olcak
  • yuh koskoca formda 1 kısı cevaplamadı
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

kımse takmıyor hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IP sabitleme lütfen yardım..
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam siz @mahmutzahitcelik arkadaşımıza teşekkür edin bunu yapmanızın yolu bukkit kullanmaktır essantails diye bir plugini var onda bu komutlar olmasda aynı işlevi gören komutlar var istersenizsizde bizim servere gelip temel bukkit eğitimini alıp bizlerede yardımcı olabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheerfulfoot

Hocam siz @mahmutzahitcelik arkadaşımıza teşekkür edin bunu yapmanızın yolu bukkit kullanmaktır essantails diye bir plugini var onda bu komutlar olmasda aynı işlevi gören komutlar var istersenizsizde bizim servere gelip temel bukkit eğitimini alıp bizlerede yardımcı olabilirsiniz

Kesinlikle Bukkit Kullanmanız Gerekiyor Yoksa SW nize Plugin vb. Şeyler Yükleyemzsiniz

Not:Plugin sw nize o ./back komutu felan ekler.
  • CrYTrK kullanıcısına yanıt
    ben neden bahsettim hocam?
  • Cheerfulfoot kullanıcısına yanıt
    +1 CryTrk sana sesleniyorum oku öyle yaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheerfulfoot

Teşekkürler hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.