Şimdi Ara

Minecraft Soruları ve Destek [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
951
Cevap
11
Favori
27.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bende yabancı kaynakları tarıyorum 1.7.10dan mı denediniz?
  • Hocam senin bahsettign minecraftin pc versiyonumu bn telefon versiyonundan bahsediyorum ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TolgaYagcioglu -- 17 Temmuz 2014; 1:31:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TolgaYagcioglu T kullanıcısına yanıt
    Evet bu arada PE köy geldimi yahu ?
  • Var pe de koy ama bende gozukmuyor

Daha betadır emin olun çünkü gelse her mapte olması lazım gibi bir şey
  • Haklisin.
    Bu arada v9.1 cikmis pe icin sahsen v9.0 la ayni oldignu dusunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TolgaYagcioglu -- 17 Temmuz 2014; 11:42:08 >
  • Bu arada pe de yeni map acacagimda karsima old infinite ve flat cikiyor . flat in duz map oldugunu biliyorum ama old vw infinite ???

• Cheerfulfoot kullanıcısına yanıt
    İşlemci: Intel(R) Core(TM) i3 CPU 550 @ 3.20Ghz 3.19 GHz

Yüklü Bellek (RAM) : 3,00 GB

Sistem türü : 64 bit İşletim Sistemi

Windows 7 Home Basic
  • Minecraftıma bi türlü mod atamadım modun adı too many ıtems mod mod atacağım ise yogbox modu bir türlü atamadım çözümüde yok delircem yaw bi el atın yardım edin
    SS ler

Buda verdiği hata

Buda modu attığım yer

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

Resimlerinizi mesajda alt alta ve simage içine alın, ayrıca bir de lib klasörünün içindeki dosyaların SS sini atıp minecraft ın hangi sürümünü kullandığınızı belirtir misiniz?

Hocam tamam halletim kaç tane too many items 1.2.3 sürümünü denediysem olmadı sonra bi tane daha buldun bu 50.ci hallettim
  • Böyle saçma bir şey hiç görmedim. Neithere gittim. Kaybolurum diye geçiti söküp yanıma aldım. Bir süre sonra geçidi kurup döndüm. Pusulayı takip ettim ve GELDİĞİM YER DOĞDUĞUM YER DEĞİL!!!!!!!

Pusula hiç ilgisiz bir yeri göstermiş meğer. Ne olacak şimdi peki? Nasıl bulacağım evimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

Orijinalden alıntı: Crealog

Böyle saçma bir şey hiç görmedim. Neithere gittim. Kaybolurum diye geçiti söküp yanıma aldım. Bir süre sonra geçidi kurup döndüm. Pusulayı takip ettim ve GELDİĞİM YER DOĞDUĞUM YER DEĞİL!!!!!!!

Pusula hiç ilgisiz bir yeri göstermiş meğer. Ne olacak şimdi peki? Nasıl bulacağım evimi?

Sacma olan bir sey yok

Nether da atilan adim normal dunya da daha fazla sayiliyor diye biliyorum. Ondan olabilir.

Ayrica pusula sadece yon gosterir, evin yerini nasil bulacaktiniz anlamadim

Saçma olan şey şu: Pusula ilk doğduğunuz yeri gösteriyor. Başka neyi gösterecekti ki zaten? Ve ilk doğduğum yeri göstermiyor artık.

Koordiantları kullandım, o da ilk doğduğum yerde bambaşka şeyler var. Saçmalığın dik alası.

Kısacası harita tamamen değişmiş.

Nasıl olur ya. Harita nasıl tamamen değişir? Akıl alacak iş mi bu yani? Nether'de geçidin yerini değiştiğim içğin geri dönıüşte bambaşka bir harita oluşmuş. Daha da saçma bir şey görememiş-miş vatandaş....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crealog -- 18 Temmuz 2014; 5:49:16 >

• Beyler kavga etmeyin pusula eskiden yatagınızın oldugunu yerı gosterıyordu sımdı ılk oyun baslarken spawn oldugunuz yerı gosterıyor...Ayrıca Nether'da pusula, yatak gibi şeyler çalışmaz. ya minimap indirip waypoint koyacaksın yada koordinatları yazacaksın..
  • Themafiaxx T kullanıcısına yanıt
    Ekran kartınız nedir sistem orta derece yani arada kasmazlar olabilir fakat ekran kartınız çok önemli...

• Merhaba arkadaşlar , oyun sürekli karşıma çıkmaya başladı merak ediiyorum denemek istiyorum fakat sadece denemek içinde 50 lirayı geçik bi ücret vermek istemiyorum bu işin daha ucuz maliyetli bi yolu varmı acaba
    0.9.4 çıktı
  • SamuelColt kullanıcısına yanıt
    özelden link vereyim indirin şikayet ederler yoksa pm atın atayım.
  • Hybrid01 kullanıcısına yanıt
    (Layk)
  • Cheerfulfoot kullanıcısına yanıt
    ATI Radeon HD 4350

Yonga Türü: ATI display adapter (0x954F)

DAC Türü: Internal DAC(40Mhz)

Bağdaştırıcı Dizesi: ATI radeon HD 4350

Bios Bilgileri: 113-BAS130-00F

Toplap Kullanılabilir Grafik Belleğic 1755 MB

Ayrılmış Vide Belleği: 512MB

Sistem Video Belleği: 0MB

Paylaşılan Sistem Belleği: 1243MB
  • Themafiaxx T kullanıcısına yanıt
    Aslında sisteminiz ve ekran kaartınız yeterli isterseniz şöyle bir şey yapalım bilgisayarınızda Minecraft kelimesini aratın %appdata%'den silin ve vereceğim linkten yükleyin çözülme ihtimali var ne dersiniz?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.