Şimdi Ara

Minecraft Soruları ve Destek [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
951
Cevap
11
Favori
27.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Turkish_Union-687

Dalga geçmedim ki zaten ben nether den değil diğer taraftan bahsetmiştim isterseniz kendi maplerimden birini atayım kıyaslayın.

Atın hocam sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polydos kullanıcısına yanıt
    Attım gitti ....::::Link Burada::::....
  • Selam, benim oğlan tutturdu minecraft diye. Programı indirdim ama nasıl çalışacak bulamadım. Bilgisayar XP. Bir tarif ederseniz ne yapacağımızı? teşekkürler
    Rica ederim.
  • mandarin M kullanıcısına yanıt
    Tabi ki yardım ederiz lafı olmaz büyük bir ihtimalle orijinal Minecraft indirdiniz ve size girişte karşınıza bir bölüm çıkıyor kullanıcı adı ve şifre şeklinde bunun için 19.95 £ ödemeli ve bir hesaba sahip olmalı veya çoğumuz gibi korsan indirmelisiniz nereden indirebileceğiniz konusuna PM'den (Özel Mesaj) devam edelim malum şikayet edebilen bazı anlayışsız arkadaşlarımız olabiliyor onlara rahatsızlık vermeyelim.
  • Hocam tabi ki atabilirsiniz server konusunda da gelin bizim servere ona buna yalvarmayın güzel saygılı klanımız var altyapısı bukkit 2 yıllık emekler daha neler neler
  • Sizinkileri de inceleyeyim
    Ben merak eden arkadaşlar olursa diye paylaşır mısınız demiştim ama yine de teşekkür ederim.
  • Merhaba arkadaşlar minecraft tüm maller ile ilgili konu açtım internette tek tek aranmasın diye. Bendeki tüm mapleri upload ettim. Mapi olanlar link ve 2 adet ss ile pm atarsa bana eklerim kendi mapiniz olur başkasının mapi olur tabii linkin yanına nickinizide yazacam. Konu linkihttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=94279385&p=1#94458606 budur tam sürüme geçtimmi onuda eklerim. Şimdilik sadece turbobit var megaya upload etmeyede başladım yandex e de edecem. Girip bakmanızı tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cheerfulfoot

Hocam tabi ki atabilirsiniz server konusunda da gelin bizim servere ona buna yalvarmayın güzel saygılı klanımız var altyapısı bukkit 2 yıllık emekler daha neler neler

Hocam server ip ini alabilir miyim pc ye geçince oynarız.

• Uğraşmışsın
  • Hocam hamachiden bende nefret ediyorum ama gördüğünüz gibi Minecraft hakkında bu kadar deneyimim olmasına rağmen yapamadığım konulardan birisi programsız sunucu eğer hamachisiz kurmama yardım ederseniz çok memnun olurum HUAWEI HG655d kullanıyorum sanırım modemle alakalı bir sıkıntı ama dediğim gibi yapabilirsek oynarız mapte 2 yıllık emek var ve gayet güzel olduğu söyleniyor yardımlarınızı bekliyoruz
  • Cheerfulfoot kullanıcısına yanıt
    Hocam siz benden daha iyi bilirsiniz ben hiç anlamam ama internette serverları araştırırken bazen rastlıyorum hamachisiz ağlara adamlar yapıyor. Server hamachiliyse yanlış anlama ama hamachiyi kurmayı hiç istemiyorum bilgisayarı saptırıyor 2 tane ağ bağlantısı oluyor bazen neti kesiyor falan.Belki nette ücretsiz server bulursak gireriz ben arıyorum ama bulamadım ücretsiz.Kendi aramızda da oynayabiliriz ama nasıl ben bilmiyorum.
  • Bien123 kullanıcısına yanıt
    Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    ticket.asp?rid=1316710

Pencereyi kapa ?
  • Cheerfulfoot kullanıcısına yanıt
    Tutmaz mı diyorsunuz :) kimse bakmaz yani :)

• lanet programdan bende nefret ediyorum ama modemden bir türlü kuramadım
  • Aksine emek var tutar demiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheerfulfoot

Aksine emek var tutar demiştim

anladım hocam :)
  • soyadınız ayaz mı acaba?
  • baktım hocam ciddi olarak soruyorum yanlış anlamayın uğraştınız mı?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.