Şimdi Ara

Minecraft Soruları ve Destek [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
951
Cevap
11
Favori
27.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şahsen ben hep oradan indiriyorum fakat direk virüs demeniz hata olmuş büyük ihtimalle McAfee kullanıyorsunuz direk virüs demeden önce bir düşünseniz çok iyi olur virüs adı artemis olarak gözüküyorsa açıklamasını yapmaya hazırım ıhım
  • TolgaYagcioglu T kullanıcısına yanıt
    hocam gerçekten arkadaşlara da bu siteyi veriyorum bir sıkıntı çıkmadığını söylüyorlar.
  • ramo569 kullanıcısına yanıt
    Beta olmadığından emin misiniz?
  • İnanın aynı linki @ramo569 ve @mahmutzahitcelik arkadaşlarada attım bir sıkıntı çıkmadı
  • Mcafee kullaniyorum. Ve windows 8
    Bundn once indrdgmde virus bulasti
    Su anda teamextreme diye bir yerden buldum herhangi bir virus bulasmadi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TolgaYagcioglu T kullanıcısına yanıt
    Bakın nasılda anladım çünkü bende McAfee kullanıyorum ve Artemis denen bir virüs olarak görüyor ve siliyor bunun için oynayacağım zaman kapatıyorum fakat bunu diğer virüs programları örneğin Esette yapmaya gerek kalmayıp bu problem ortaya çıkmıyor (denedim) lütfen yaklaşımlarınızı daha anlayışlı yaparsanız sevinirim
  • Hexxit i açtığımda bad video kart diyor ekran kartım atı raedon hd 2600 ve de güncel yardım lütfen

• 0.9 ne zaman çıkacak ?

Ve 0.9 alpha build 11'de yaptığım bir creative map'ı survival nasıl yaparım. Pocket inv Editor diye program var ama ben yapamadım o program ile ?

• Ps3Manyagı P kullanıcısına yanıt
    link severeyim silin tekrar yükleyin
  • Merhaba arkadaşlar kardeşimin gazıyla oyunu yükledik fakat birlikte multiplayere giremiyoruz. Ben giriyorum onda Ban yediniz gibi bir hata çıkıyor veya proxy hatası çıkıyor çözümü nedir.
  • Merhaba
    Bilgisayarıma Technic Launcher üzerinden Ultra Modded Survival indirdim. Start' a bastıktan sonra Launcher' e geri atıyor.Yardım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgormez -- 4 Temmuz 2014; 11:45:42 >
  • Cheerfulfoot kullanıcısına yanıt
    Aynı modem üzerinden minecraft multiplayer oynamaya çalışıyoruz ama birbirimizin serverları bulamıyoruz. Sorun ne olabilir. Ayrıca bilgisayarların birisi Windows 8 diğeri Windows 7.
  • Arkadaşlar ben Minecraft'ı orjinal sitesinden aldım. 1 hafta falan oynadım. 1.7.9 kullanıyodum 1.7.10 olmuş baktım ve şimdi girincede Java Platform SE Binary Çalışmayı Durdurdu diyor! İnternetten cevap bulamadım. Silip tekrar yükledim işe yaramadı!!! Lütfen bilen biri cevap yazsın!!!!
  • XxklondezxX X kullanıcısına yanıt
    Javanız son sürüm mü?
  • bgormez kullanıcısına yanıt
    JSorunu bende yaşadığım için deneyimimden yararlanmak isterim ki sorun bilgisayarın birisinde veya ikisinde de hamachi veya o türevde bir program olmasındandır program başka bir kaynak ağymış gibi gösteriyor ve PC bunu algılayamıyor.
  • 5 arkadaş minecraft multi oynamak istiyoruz. hangi sürümünü indirirsek sıkıntı yaşamayız.
  • erdimdegeldim kullanıcısına yanıt
    Sürüm derken Minecraft mı? Minecraft Server mi? Bukkit mi? hamachi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheerfulfoot

Sürüm derken Minecraft mı? Minecraft Server mi? Bukkit mi? hamachi mi?

sürüm derken minecrafttan bahsetmiştim
    hazır saymışken hepsini söyle olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdimdegeldim -- 6 Temmuz 2014; 17:51:02 >
  • erdimdegeldim kullanıcısına yanıt
    bukkitsiz oynayacaksanız tabi ki sitesinde olan 1.7.10 tavsiye ederim minecraft sürümünü dersenizde yine 1.7.10 çünkü eski sürümlerin osyalarını bulmanız zorlaşacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheerfulfoot

bukkitsiz oynayacaksanız tabi ki sitesinde olan 1.7.10 tavsiye ederim minecraft sürümünü dersenizde yine 1.7.10 çünkü eski sürümlerin osyalarını bulmanız zorlaşacaktır

bukkit ne oluyor acaba yardımcı olabilir misin
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.