Şimdi Ara

Minecraft Soruları ve Destek [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
951
Cevap
11
Favori
27.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben kardeşimle landan oyun oynuyordum ondan sonra başka bir arkadaşla oynamak için hamachiyi açtım ondan oynadıktan sonra hamachiden çıkış dedim çıktım kardeşimle oynarken babam modeme res attı ve daha giremez olduk lana modeme tekrar res atmama ve tüm güvenlik duvarlarını kapamama rağmen :( Lütfen yardım edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar Minecraf haritamda baya bi geliştim.Yapmadığım tek şey iksir.Onu yapamama sebebimde bilgisayarımın netherda çok kasması.Bu yüzden Ghastlardan ve blazelerden çıkan şeyleri toplayamıyorum.Buda oyunu bitirmeme engel oluyor.Mod yükleyip kendime o eşyalardan vermeyi denedim ama olmadı.Buraya minecraft save dosyamı upload etsem,bir sandığa biraz Ghast Gözyaşı ve 40 adet Blazelerden çıkan malzemeyi koyma dışında bir şey yapmadan o minecraft haritasını bana tekrar upload etcek kişi var mı?

• Polydos kullanıcısına yanıt
    Ben yardım edebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Incredıble

Ben yardım edebilirim.

Hocam oyunu bitirmem için netherda ki eşyalardan ne kadar lazım olabilir.Ona göre sandığa koymanı istiyorum.

Ben sana her iksirden 10 kere yapılacak şekilde ayarlamaya çalışırım,her yapışta 3 tane çıkıyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Incredıble

Ben sana her iksirden 10 kere yapılacak şekilde ayarlamaya çalışırım,her yapışta 3 tane çıkıyor zaten.

Tamam hocam ortaya bir sandık koycam.Rica etsem oraya koyabilir misin.Upload etmeye başlıyorum şimdi.İstersen dünyamı gezip yorumda yapabilirsin.Gelişmeye çalışıyorum sonuçta

Tamam ,haritayı inceledikten sonra yorum da yaparım
  • erdimdegeldim kullanıcısına yanıt
    Hocam o da bir server açma yöntemidir kapsamlıdır
  • gmngmn G kullanıcısına yanıt
    Hocam onun nedeni tamamen hamachi hamachiyi silin otomatik düzeliyor bende yaşadım çünkü başka bir ağymış gibi gösteriyor hamachi
    hocam kısaca yaratıcıya geçseniz daha kolay olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cheerfulfoot -- 10 Temmuz 2014; 16:26:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheerfulfoot

hocam kısaca yaratıcıya geçseniz daha kolay olur

Hallettim hocam sağol

Hocam sakıncası yoksa haritanızı bende görmek isterim upload linkini pm yada buradan atabilir misiniz?
  • quote:

Hocam sakıncası yoksa haritanızı bende görmek isterim upload linkini pm yada buradan atabilir misiniz?

Map Download
    Teşekkürler inceliyorum bu arada dediğim gibi neden iksir için yaratıcıya geçmiyorsunuz ki
    Mapinizi beğendim 2 sorum olacak yaptığınız xp tarlası yani zombiler filan düşüyor ya onun yapımnı bizlerle paylaşabilir misiniz bir de sorması ayıp madene nerden giriyorsunuz ve hiç yaratıcıya geçtiniz mi?
  • quote:

Mapinizi beğendim 2 sorum olacak yaptığınız xp tarlası yani zombiler filan düşüyor ya onun yapımnı bizlerle paylaşabilir misiniz bir de sorması ayıp madene nerden giriyorsunuz ve hiç yaratıcıya geçtiniz mi?

Xp tarlası için yutuba ''Minecraft 1.7.9 xp farm'' yazıp bakabilirsin.

Madene burdan iniyorum:

Netherdan çıkan malzemeler haricinde hiç yaratıcı moda geçmedim.Hatta xp farmı düşe kalka yaptım.Durmadan dirt koya koya yukarı çıktım,tekrar yaptım.Baya bi zorladı.Dediğim gibi nether eşyaları hariç hepsini survival modda yaptım.Oyunu bitirme hazırlıklarına giriyorum şimdi.

• Cheerfulfoot kullanıcısına yanıt
    Hocam siteyi alabilir miyim ve bildiğiniz ücretsiz iyi bi server varsa söyleyebilir misiniz online oynayalım mümkünse hamacisiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deleted_User-01 -- 10 Temmuz 2014; 17:19:16 >
    Hocam hakkınızı helal edin ben de inceliyorum mapinizi çok güzel olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deleted_User-01 -- 11 Temmuz 2014; 15:46:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkish_Union-687

Hocam hakkınızı helal edin ben de inceliyorum mapinizi çok güzel olmuş netherde de ev yapımına başlamışsınız (%75 bitmiş) helal yani yıllardır minecraft oynuyorum böyle bi şey(ler) yapamadım.

Dalge geçmek yok
    Dalga geçmedim ki zaten ben nether den değil diğer taraftan bahsetmiştim isterseniz kendi maplerimden birini atayım kıyaslayın.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.