Şimdi Ara

minecrafttaki korkunç olay

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba rkadaşlar. çok acil yardıma ihtiyacım var. minecraft 1.11.2 oynuyorum. oyunda hiç bir şey yok. mod yok. sadece skin yüklü ama skinden kaynaklandığını sanmıyorum. sorun şu: geçen gün laptop aniden kapandı ve sonra tekrar girdiğimde minecraftta en son bulunduğum yerdeki yapılar kaymış, yeni şeyler oluşmuş. resimleri atacağım. sürekli creative modda oynuyorum. yaklaşık 1.5 yıldır oynadığım harita olduğu için diğer yapılarada aynı şeylerin olmasından korkuyorum. çok büyük ve ayrıntılı şeyler yaptım 1.5 yılda.
    minecrafttaki korkunç olayminecrafttaki korkunç olayminecrafttaki korkunç olayminecrafttaki korkunç olayminecrafttaki korkunç olay

arkadaşlar resimde göründüğü gibi herşey. bu durumu nasıl düzeltebilirim? ileride yeniden böyle bir problemle karşılaşmaktan korkuyorum. resimde gördüğünüz gibi, yaptığım tren yolunun bir parçası başka bir yere gitmiş ve onun yerine bir oyuk gelmiş. köyün etrafına duvar örmüştüm, duvarın bir parçası başka yere gitmiş ve onun yerine bir tepe gelmiş.

• up
  • Korsan mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet ama 1.5 yıldır hiç sıkıntı yaşamamıştım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Korkunç İlginç Olaylarınız.
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.