Şimdi Ara

Mini Cooper

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
37.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir arkadaşım Mini Cooper'a merak sarmış durumda, ne dersiniz bu arabalar nasıldır ? Çok yakar mı ? Parçası servisi nasıldır ? Kaç para civarındadır uygun fiyat ve donanımlı modelleri ?

• yahu hem mini cooper diyorsun hemde çok yakarmı falan diyorsun ilginç yani onu alacak adam niye yakıtı düşünsün ki ?
  • MOTORLARI GÜZEL MİNİ COOPERLARIN 1.6 175 BEYGİRDİ HERHALDE KEŞKE BİDE ARKADAN İTİŞLİ OLSAYDI
  • Çok Kalite Arabalar...Kaliteli Olduğu İçinde Pahalı O Parayı Kalite İçin Veriyorsa Alsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuning_vw

MOTORLARI GÜZEL MİNİ COOPERLARIN 1.6 175 BEYGİRDİ HERHALDE KEŞKE BİDE ARKADAN İTİŞLİ OLSAYDI

Cooper 118 Hp, Cooper S 172 Hp'dir.
  • çok yakar ve bakımı çok pahalıdır.
    arkadaşım aldı ama götürüsüne dayanamadı,sattı.
  • Yakıtı yüksek, araç performanslı ancak ben çok dikkatli sürerim dersen biraz düşebiliyor. Yedek parçaları pahalı, Bmw ayarında. Özel servis olarak Maslak'ta Yusuf Usta'nın Miniauto isimli servisini öneririm. Normal kullanımda kesinlikle sağlam bir araç ancak çok zorlayınca kırılgan olabiliyor. Yoldan çıkartabilmek marifet istiyor, aracı tanımadan zorlayıp kaza yapınca da içinden kolay kolay çıkılamıyor. Kimisine bayan aracı gibi geliyor, kişisel görüş saygı duyarım ama kullanımı çok zevkli. Ülkemizde satılan Mini modelleri için aklımda kaldığı kadar veriler şöyle:

2002 - 2005 R53
    One: 1.6 90 beygir, Cooper: 1.6 115 beygir 150 tork, Cooper S: 1.6 163 beygir 210 tork.

2005 - 2007 R53 (makyajlı)
    One: 1.6 90 beygir, Cooper: 1.6 118 beygir 160 tork, Cooper S: 1.6 170 beygir 220 tork, GP: 218 beygir 244 tork.

2007 - Devam eden kasa R56
    One: 1.4 95 beygir 140 tork, Cooper: 1.6 120 beygir 160 tork, Cooper S: 1.6 175 beygir, 240 tork, Cooper S JCW: 211 beygir 260 tork.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mini Cooper S Clubman R55
    6 yıl önce açıldı
    Mini countryman Bluetooth
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güncel:
    Cooper 120hp
    Cooper S: 175hp
    Cooper JCW: 211hp*

*JCW 2010 model olarak satışa sunuldu sipariş üstüne geliyr geçen senelerdeki 2000 adetlik sınırlı üretim GP nin çok tutulması sonucu seri üretime geçildi. Otomatik vites opsiyon olarak alınabiliyor diye sanıyorum hatırlarsanız GP sadece manuel'di.

Araç muazzam en son 2009 120 beygirlik cooper kullandım keşke a3ü almadan gidipte bir test etseymişim dedim . Bmw1 e sığmayan ben inanmayacaksınız ama miniye sığdım. Adaşm yusufa katılıyorum kesinlikle çok çok zevkli kullanması küp kutu gibi :) İçinden dışarıya bakış açısı çok ilginç kübik gibi kesinlkle direksyon başına oturmalısınız. Yanlız araçtaki direksiyon artık plastikmiydi en ucuz paketmi vardı bilmiyorum ben böyle ağır bir direksiyon görmedim. Kesinlikle kullandığım en AĞIR direksiyonlu araçtı. Resmen dönmüyor direksiyon o derece. Çok ağır. 2002 325ten bile ağır bir direksiyonu vardı. Araç yeterince* hızlı. Ha derseniz ben hız seviyorum sizi cooper s'e davet ederim. JCW apayrı bir dünya. Biraz beklerim derseniz yeni roadster coupe( roadster cabriosu gelecek fiyat daha tuzlu olacaktır ama oda muazzam olmuş araştrmanızı tavsiye ederim. Biz arkadaşıma cabrio aldık benim test sürüşü yaptığım zaman cooper cabrio gerçekten çok eğlenceli. Cabrio bu sene yenilendi. Geçtiğimiz senelere ait cabrio modelleri ikinci elde oldukça uyguna bulunabiliyor birde muhakkak borusan otoyu ziyaret edin bazen ellerinde kalmış araçlar oluyor uygun fiyatlara geliyor. Örneğin bizim aldığımız cabrio beyaz renk navigasyonuna tv dvd sine kadar doluydu adamın teki sipariş etmiş sonrada vzgeçmiş bize epeyyyyy bi indirim yaptılar. Şehir içi tercih sebebidir. A3ten sonra sınıf değişikliği yapmassan kendime JCW sipariş etmeyi düşünüyorum. Sonsöz olarak pişman etmez. Parça fiyatı yakıt falan bunları mini almadan önce soruyorsanız kesinlile miniyi eleyin çünkü mini malesef lüx compact segmenttedir yani tuzludur.

Sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 4 Kasım 2009; 22:46:17 >

• Yorumlarınız için çok teşekkürler faydalı bilgiler vermişsiniz.

Arkadaşım böyle bir araca en fazla 25 bin verebilir, sanırım bu fiyata da temiz bir tane de bulunabilir ?

Çok yakar diye sorunca "Hem Mini alıyorsun hemde yakıtı düşünüyorsun" diyen arkadaş, 25 bin civarında bir araba alıp yakıtını düşünmek pek garip bir düşünce değil sanırım değil mi ? sonuçta bir çuval para verilmeyecek.
  • o araca o kadar para verilmez!!!
  • Bir arkada$im Cooper S aldi, anlata anlata bitiremiyorum

Araci biraz ben de kullandim ve Ozdamar'in dediklerine sonuna kadar katiliyorum. Kutu gibi araba, psikopat gibi yol aliyor.

Arkada$im da aracini 35.000 TL'ye aldi, ancak yakit sarfiyati inanilmaz. Gozunuzle goruyorsunuz o yakit gostergesinin hareketini.

2. elde deger kaybetse de, aracin luks compact olup giderlerinin fazla oldugu degismez bir gercek.

Araci servise soktugunuzda, BMW ve Land Rover ile ayni yere giriyorsunuz, bunu gozardi etmemek lazim.
  • çok tipsiz bir araç o kadar para verilmez bu araca yazık..
  • herkesde var amele aracı oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gooogle96 -- 9 Kasım 2009; 19:39:06 >
  • Yakıt tüketimi R56 Cooper Slerin oldukça makul.

Bir depo ile sakin kullanımda 550km yapıyor.

Malesef aynı şeyleri ilk çıkan model cooper s ler için söylemek mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gooogle96

herkesde var amele aracı oldu

amele aracı mı, yok artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şahbaba

quote:

Orijinalden alıntı: gooogle96

herkesde var amele aracı oldu

amele aracı mı, yok artık...

Amele dediğimiz günümüz apaçileri ise eğer , her marka modelde var onlardan. alıp acayip acayip aksesuar takan her markada olduğu gibi mini'de de mevcut. Onlar daha çok ilk çıkan ilk kasa miniler oluyor.O araçların da genelde ahı gitmiş vahı kalmış oluyor.Eğer ameleden kastımız kıro veya eline para geçen kimse ise onlardan da diğer marka ve modellerde mevcut.Şöyle etrafa bakın bmw ve mercedes de maşallah son günlerde oldukça fazla o zaman bmw ve mercedes te sizin tabirinizle "amele" aracı. Ayrıca amele kelimesini kullanmayı doğru bulmuyorum.Şu sıralar üst sıralarda formula 1 pistinde yapılmış bir organizasyon var 22 tane scirocco piste çıkmış ammada fazla var dğeilmi hepsi amele. o zaman scirocco da amele aracı.

• Mini cooper alıcam bide yaktığı benzini hesaplıcam he
  • İnsanların zevkleri ne kadar değişken yahu. Bana o Mini Cooper'lar o kadar tipsiz ve çirkin geliyor ki anlatamam. Ama herkesin zevkine de saygım var, ne diyelim alanlar güle güle binsinler.

Arkadaşım yakıt giderini araştırman çok normal ama yakıt gideri dışında BMW servislerinde altına gireceğin bakım giderlerini de unutma. Yakıt giderini dikkate alan birisi bakım giderlerini dikkate almazsa çelişki olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisozyurt

İnsanların zevkleri ne kadar değişken yahu. Bana o Mini Cooper'lar o kadar tipsiz ve çirkin geliyor ki anlatamam. Ama herkesin zevkine de saygım var, ne diyelim alanlar güle güle binsinler.

Arkadaşım yakıt giderini araştırman çok normal ama yakıt gideri dışında BMW servislerinde altına gireceğin bakım giderlerini de unutma. Yakıt giderini dikkate alan birisi bakım giderlerini dikkate almazsa çelişki olur.

+1
  • Arkadaslar mini cooper cabrio almak uzereyım ama hala kafamda bir kaç soru işaretı var kullanan arkadaslar aracla ılgilı bılgı verebılırmı? yakıt tuketımı olsun özellik bakımından olsun yanı her konuda yardıma ıhtıyacım var. Daha once bınmedıgım bı araç alırkende zaaten 1 2 kere test edeblırm ama ne anlarım bılmıyorum :)

araç bu

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-mini-bebek-arac-takaslari-degerlendirilir-138531060/detay
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.