Bildirim
Mini cooper alinir mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hocam 3-5 yıllık kopyala yapıştır mazisi olan aracı alıp yürütmüşsünüz miniyi mi yürütemiyeceksiniz -
Miniler pek türk yollarında yürümez bana kalırsa
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Asosyaller Kralı
Hele ki bizim buralarda gitmez o zaman çok alcaksa altı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: coopp
quote:
Orijinalden alıntı: Asosyaller Kralı
Hele ki bizim buralarda gitmez o zaman çok alcaksa altı.
Altı alçak değil süspansiyonu sert olduğu için konfor seviyesi düşük olur ülkemiz yollarında.
Aynen öyle hocam. Köy asfaltına suv dan başka gitmez :D
Edit:birde kronik sorunları var diyolar ne kadar doğru bilemem ama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cakma Iphone -- 2 Ekim 2015; 17:15:46 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha çok farklılık arayan kişilerin seçtiği şahsım adına hoş duran bir araç.
Chery tiggo ya da ön yargılı davranıyorlar ama gayet güzel araç bence fakat arabayı oğluma vericem o da mini istiyordu hep ondan bakıyorum. -
Bence Chery Tiggo'dan bir sıkıntınız yoksa ya da sıfır araba almayacaksanız vazgeçmeyin. 3 sene kulladım, çok memnun kaldım. -
Mini keyif arabası ama yedek parçası pahalıdır ve sert bir araçtır konfor beklenmemeli -
quote:
Orijinalden alıntı: hirosim_A
Bence Chery Tiggo'dan bir sıkıntınız yoksa ya da sıfır araba almayacaksanız vazgeçmeyin. 3 sene kulladım, çok memnun kaldım.
30 bin liraya kadar sıfır araba olsa keşke hemen alırım fiyatlar uçuyor resmen.
quote:
Orijinalden alıntı: coopp
Arkadaslar bende 2008 model chery tiggo acteco forza var bunu verip 2003-2006 arasi mini cooper almayı düşünüyorum sizce nasil alinir mi?
Sizn arabanin modeli de brezilyali topcu adi gibi masallah:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperdgal -- 11 Ekim 2015; 11:16:59 >
Alınır alınır mis gibide binilir keyfe keder bir araba sonuçta... 1.6 atmosferigine 1-2 gün bindim o bile keyfli..... -
Alınır hocam. MINI cooper güzel tatlı kaliteli performanslı bir araç. aile arabası olmaz okadar -
Coper s değilse önermem
virajlarda go kart hissi veriyormus, cok merak ediyorum bu araci dogrusu.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X