Şimdi Ara

Mini Cooper - Kia Ceed

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikler herkese iyi günlüer başlıkta belirttiğim gibi 2 araç arasında kaldım.
    Daha önce 2007 model mini cooper kullandım 8 ay kadar.
    çok memnundum şimdi tekrar cooper almak istiyorum çoğu arkadaşım aldığım zaman dalga geçmişti ama sonra sonra onlarda arabayı anladılar:) bazı arkadaşlarım hala farklı araçlar almamda ısrarcı bi arkadaşım kia ceedi şiddetle tavsiye ediyo
    fakat benim aklım hala minide çok arada kaldım.Yakıt masrafını çok dert etmiyorum sürekli kullanmadığımız için sadace keyif için kullanılıcak.Parça servis durumuda dayımın özel servisi var orda kuzenimle beraber arabanın işlerini bakımını falan birlikte yapıyoruz öyle çok ekstra cep yakıcak bi masraf çıkartmıyo.Parça konusu ancak sorun olabilir.
    Hangi araç olursa olsun kesinlik aradığım bi kaç özellik var.
    Kesinlik Otomatik olmak zorunda.
    Cam Tavan olmalı.
    2011 ve üstü.
    50-55bin fiyat ne kadar düşük olursa o kadar iyi tabi
    2 ay sonunda araç alamamıssam bütçeyi biraz daha zorlayıp 2011 cooper s alma şansımda var fakat şuan 1.4 punto benzin otomatik kullanıyorum. 77 beygir ve arabadan acayip sıkıldım bekliyebiliceğimi sanmıyorum. Söyle 1.4 punto evo olsaydı iyiydi

Neyse sonuç olarak yardımlarınızı bekliyorum iyi günler.

Edit: Aracı annemle ortak kullanıcaz yazmayı unutmuşum. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kargo2 -- 19 Mart 2015; 15:38:48 >

• lineanin renki ekranlisini bekleyin hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kia ceed yerine hyundai i30 daha güzel. ceede hiç ısınamadım ayrıca sürüş dinamikleri vs. Hoşuma gitmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: GTS1907

lineanin renki ekranlisini bekleyin hocam

Tesekkur ederim ama daha fiatta otomatik dusunmem :) ve 20 yasindayim daha sportif bi arac istiyorum linea tarzi araba kullanmak icin uzun bi omur var önümde :)

• quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Kia ceed yerine hyundai i30 daha güzel. ceede hiç ısınamadım ayrıca sürüş dinamikleri vs. Hoşuma gitmedi.

Tesekkur ederim yanliz biraz internette arastirdim i30dansa kia ceedi daha cok övüyolar i30 eledim o nedenle

• quote:

Orijinalden alıntı: kargo2

quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Kia ceed yerine hyundai i30 daha güzel. ceede hiç ısınamadım ayrıca sürüş dinamikleri vs. Hoşuma gitmedi.

Tesekkur ederim yanliz biraz internette arastirdim i30dansa kia ceedi daha cok övüyolar i30 eledim o nedenle

Aksine ceed biraz daha dar ve sürüş dinamiği olarak kötü. ben ikisini de kullandım kendim alacak olsam i30 alırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Rio Sedan vs. Fiat Egea ???
    9 yıl önce açıldı
    TOYOTA RAV4'e makyaj
    15 yıl önce açıldı
    Kia Sportage vs Hyundai Tucson
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • i30 1350-1400 kiloluk bir araç ve sportif düşünen birine bu ağırlıktakı bir aracı öneriyorsanız çok yanlış yerdesiniz bence. Hyundai'de o ağırlığı karşılayabilecek bir motor bulunmuyor. He ama bende olsam i30'u seçerdim :D gırtlağına kadar dolu :D
  • Cooper. Daha zevkli bir araba.
  • cooper tasarım ve kalite olarak çok çok farklı yerlerde olan bir araç,sürekli günlük kullanım ve yakıt derdiniz de yokmuş kesinlikle cooper.ceedle kıyaslamayın bile bence
  • valla içimi rahatlattınız arkadaşlara anlatamıyorum derdimi takmışlar at gözlüklerini yok mini şöyle böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonofisiris

ds3 düşünebilirsin.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-a-k-t-i-f-den-2011-citroen-ds3-1.6-thp-dsport-sadece-18000-kmde-199280793/detay

Tesekkur ederim bakarim araclara annemdr begenirse olabilir

• Pro ceed gt ise cooper teferruattır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Punto evo al. 30 35 bi arasi fiyati

• Cooper tabiki ceed neymiş cooper ya da beetle alırdım ya da sıfır olsun dersem fiat 500 cabrio alırdım. Retro araçlara hastayım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cooperı diğer araçlarla kıyaslamak zor hatta c sınıfı premiumla bile kıyaslamak zor, sanki kendi ayrı bi sınıfı var... Cooper ruhu olan bi araç, yolda gördüğünüze sahibi hakkında fikir sahibi oluyosunuz,ayrıca cooper a ya aşık olursunuz ya nefret edersiniz, siz sevmişsinz ben hiç beğenmiyorum... Ceed piyasa aracı, ki cooper almıycaksanız ceede gelene kdr çok araç var tavsiye edilecek, gidin i30 alın daha dolu daha ucuz garantisi 5 yıl
    Ben cooper s diyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.