Şimdi Ara

MİNİ COOPER S COUNTRYMAN 4ALL İLK SERVİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2011 model countryman cooper S 4ALL arabam şuan 12200 KM de bu araçlarda servis zamanını kendi gösteriyor biraz daha olamasına rağmen ben aracın turbolu olmasınında göz önüne alıp biraz erken yağ değişim servisi yaptıracağım. Bursa Teknik otoya bugün gittim arabanın anahtarında tüm bilgileri kayıtlı okuttum 15000 KM de servis olması yazıyodu ama ben erken yaptırmak istedim neyse .
    Castrol SLX 0/30 yağ , yağ filtresi, hava filtresi, mikrofiltre, vidali tapa dan oluşan bakım ürünleri işcilik ile beraber 525 TL tuttu.
    YAğ 141 TL+ KDV
    Hava fiiltresi 99 TL+ KDV
    YAğ filtresi 42 TL+ KDV
    Vidali Tapa 6TL +KDV
    İşcilik 96TL +KDV
    TOPLAM 445TL +KDV =525 TL

Şİmdi fiyatlar sizce nasıl ayrıca yağ olarak kullanılan Castrol SLX nasıl bir yağ hiçbir fikrim yok , Birde yenilenmiş su soğutucu sensor diye bir parçayıda servise gelen tüm S minilere ücretsiz yerleştiriyorlarmış.

• vosvos cu forumda gariban bir cooper konusu
  • Hava filtresinin fiyatı baya iyimis yalnız, geri kalanlar bence normal sonuçta mini ucuz bir araba değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: octaviabrs

vosvos cu forumda gariban bir cooper konusu

Güle güle kullanın,bence çok guzel araba.Servis fiyatına gelince az değil ama Borusan ın fiyat politikası bu,yapacak birşey yok.Içim rahat etsin diyorsan biraz kaziklandigini bilerek servise devam edeceksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güle güle kullanın servis fiyatı da bir gıdım fazla gibi ama o arabaya değer zaten servis aralığı uzun oluyor bizde aldık ikinci el 22.000. km de sordum servis zamanı gelince yol bilgisayarı uyarı verecek dediler bilmiyorum erken gitmek gerekir mi? araç countryman s 2011 model.
  • Hava filtresi çok pahalı, diğer sarf malzemelerinin fiyatı normal. Güle güle kullanın
  • Opel insignia içinde bunun altında bir fiyat ödüyorum.Belki bi 50 tl fazlası var gibi oda çok önemli değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cicero501

Güle güle kullanın servis fiyatı da bir gıdım fazla gibi ama o arabaya değer zaten servis aralığı uzun oluyor bizde aldık ikinci el 22.000. km de sordum servis zamanı gelince yol bilgisayarı uyarı verecek dediler bilmiyorum erken gitmek gerekir mi? araç countryman s 2011 model.

Araba turbo benzinli vede birazcık devirli kullandığım için en azından yağın erken değişmesi daha sağlıklo gibi geldi bana
  • Gule gule kullanin aracin ismi biraz sevis fiyatini artiriyor yapacak birsey yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç hayırlı olsun.

Bakım çok tutmuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.