Şimdi Ara

Mini cooper vs. Polo?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 25 bin civarında bütçem var 2. el araba bakıyorum. Mini ve polo arasında kalmış durumdayım. Mininin estetik olması dış görünüşü beni cezbediyor fakat bunun yanında polo daha ekonomik. Özellikle bu araçları kullananlardan tavsiyeler bekliyorum. Mini 2004 model ve daha aşağısı olacak. Polo ise 2006 model. Merak ettiklerim ise şunlar:

1) Mini çok yakıyor diyorlar gerçekten bu durum doğru mu?
    2) İki aracın da servis masrafları ne durumda olur?

Şimdiden teşekkürler.

• Polo'yu net bilmiyorum, Mini Borusan masraflıdır dışarı yaptırmak istersende sonra satarken sıkıntı yaşıyorsun. Zira kasko fiyatları konusunda mini daha çok çıkabilir, bekar ve yaşın genç ise kasko fiyatını bir aracı satın almadan sormakta fayda var.

Düzenleme: Forum'un genel ortak görüşü vardır, daha yeni daha az kullanılmış her zaman önerilendir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfredo -- 20 Şubat 2013; 20:41:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de tercihim az kullanılmıştan yana fakat mini olması çok cezbediyor işte :/ ve bir de bayan arabası olması..
  • Bence polo. Mininin yakıtının çok olduğunu duymuştum belinizi bükebilir :)
  • Polo iyidir. Mini'nin sıkıntısı çok fazla yakıtı epey yakıyor,vergisi daha fazla,kaskosu daha fazla osu busu fazla ama kalitesi bence fazla değil.
  • Polo iyidir hocam ekonomi yapa yapa gezersin.
  • Polo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Polo ekonomiktir ama ben olsam kesinlikle mini alırdım araba çok dikkat çekici karizma hatta bi aralar alıcaktım çok heveslenmiştim imza'daki aracı aldım
  • Bir arkadaşıma tam sizin sahip olduğunuz bütçe ile otomobil almaya çalışıyorduk.Bizim listemizde Audi A3-Mini Cooper gibi daha çok gençlere hitap eden modeller mevcuttu.Neden bu iki modelden de vazgeçtiğimizi kısaca yazayım size belki daha doğru karar vermenizde yardımcı olur.

Audi A3 = 25 bin TL bütçe ile alabileceğiniz A3 (8L değilde 8P kasa kodlu olan) genellikle genç yaş grubunun elinde olan bir araç.Bu kişilerin çoğu aracın ilk sahibi değiller.Bu sebeple bizim baktığımız araçlar biraz hor kullanılmış yüksek km'li bakımsız kazalı araçlar oluyordu.Beğendiğimiz bir kaç araç sahibi ile iletişime geçtiğimizde ilanlarda yazılan kaza geçmişinden daha fazlasıyla karşılaştık.Bu sebeple A3'ten vazgeçtik.

Mini Cooper = Cooper için A3'ün aynısı yorumları yapabılırım fakat durum biraz daha iyidir A3'e göre.Cooperdan vazgeçmemizin ana sebebi bakım maliyetlerini karşılayamayacak olmazmızdı.

Daha sonra VW Polo düşünmeye başladı.Polo için ya bir alt kasayı tercih edecek bakımlı ufak kazaları olan bir otomobil alacaktı ya da bakımları biraz aksatılmış 4-5 parça boyası olan bir üst kasayı tercih edecekti.Arkadaşım tercihini 2010 model 1.4 comfortline polo'dan yana kullandı.Araçta 4-5 parça boya var kullanan kişi kazalardan sonra aracı kötü tamir ettirmiş (boya, işçilik) bu sebeple fiyatı uygundu.

Arkadaşım otomobile aylık olarak fazla para harcayacak durumda değil.Ama üniversite öğrencisi olduğu için de görsel olarak iyi bir otomobil almak istiyordu.Bu iki ana unsur arasında sıkışınca tercihini bu şekilde kullandı.Umarım yardımcı olabilmişimdir.

İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gyradel -- 23 Şubat 2013; 12:59:55 >

• O zaman polo arayışına gireyim ben :) çok teşekkürler
  • Başka B sınıfı bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Başka B sınıfı bak.

Mesela?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maybe.baby.ok

quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Başka B sınıfı bak.

Mesela?

Fiesta ve Corsa güçlü alternatifler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.