Şimdi Ara

MİNİ COUPE YERİNE BMW 1 Mİ BMW 3 MÜ AUDİ A3 MÜ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
2.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    pekı o zaman hayırlısı olsun 2012 altı dusunmuyor olman seceneklerı de kısıtlıyor tabı

artı olarak vw cc lere de bakabılırsın bu fıyatlara sedan olmasına ragmen senın benım yasıma gıdebılecek bı araba marka olarak premıum olmasa da model olarak premıum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2012-model-vw-cc-1-4-tsi-kaza-boya-yok-tamamen-orjinal-148705276/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

pekı o zaman hayırlısı olsun 2012 altı dusunmuyor olman seceneklerı de kısıtlıyor tabı

artı olarak vw cc lere de bakabılırsın bu fıyatlara sedan olmasına ragmen senın benım yasıma gıdebılecek bı araba marka olarak premıum olmasa da model olarak premıum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2012-model-vw-cc-1-4-tsi-kaza-boya-yok-tamamen-orjinal-148705276/detay

açıkçası cc yi beğensemde o fiyata çıktıktan sonra 3 serisi almayı tercih ederim.

• Hocam 1 özellikle 3 serisi her tarafta görünüyor ben f/p oranından ziyade şu yönüyle bakıyorum o kadar para verceksem bi otoparkta aracımdan çokca olmamalı.o yüzden a3 derdim yerinizde olsam.
  • Hocam ben BMW 3 serisi diyorum ama A3 Sedan'a da bakmanızı öneririm.
  • al bir tane mercedes sl 600 veya 500 2003 2004 model keyfine bak .... 2014 deki özellik o araçta bile fazlası vardır ..
  • Minilerin 5 kapılı araçlarına baktınız mı ? Gayet tatlı gözüküyorlar ve gerek konfor gerek karakter açısından eski aracınızla benzer özelliktedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FirstClass

Ben size farklı bir araç sunayım: X1. Türkiye paketi dopdolu. 3.16i'ye 120-130 bin verileceğine X1'e xenon paketi alır güzelce kullanırsınız. Ha yol tutuşu daha düşük olur ama karda buzda daha etkili bir araç olmuş olur. Üstelik kaldırım kenarlarına ya da alışveriş merkezlerindeki demirlere takılmazsınız hiç bir zaman.

Örnek:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-bmw-1-6-sdrive-deri-panoromik-xline-techno-pkt-18-jant-0-hata-149628377/detay

Bomboş 3 serisine para vermektense 3 serisinden daha geniş ve çok daha dolu olan X1'e para vermek bence çok daha mantıklı. Üstelik navigasyon standart diye biliyorum.

Yalnız araç Sdrive karda,buzda diğer araçlardan pek fark yaratacağını düşünmüyorum. Ancak dediğiniz gibi sıradan bir 3 serisi veya dolu 1 serisine yerine alınabilicek güzel araçlardan birtanesi.

• bence polo tdi trendline.prestiji yeter.
  • Bir yıldır yeni kasa a3 coupe kullanıyorum 1.4 122 lik aşırı derecede memnunum araca binen herkesin ilk söylediği şey "kalite" bence 1.4 140 lık silindir kapama teknolojili motor tercihiyle bu araba tam istediğiniz araba.
  • ben 3.16 ların performanslarını beğenmiyorum,3,16 yerine a3 sedan alın. ben olsam bmw 1.16 alırdım. Audi konusuna gelecek olursak çok kaliteli arabaları var benimde aracım Audi fakat nedense gönlğmde bir bmw yatıyor, bu yüzden ben size bmw diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KekiR -- 10 Ocak 2014; 12:14:14 >
  • 7 Aydır A3 SB araç sahibiyim 1.4 122 motor alırken teredütte kalmıştım aklım 140 lıkta kalmıştı. Ancak performansa doymuş biri olarak size 122 yeter 140 tatmin eder. İç kalitesi işçiliği sınıfının en iyisi. İçine oturan herkes çok beğeniyor. Resimlerde boş göründüğü doğrudur bende internette resimlere bakıp yanılmıştım. Ancak içine oturunca o premium havayı hissediyor minimalist tasarımın keyfine varıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zntcrl

Hocam 1 özellikle 3 serisi her tarafta görünüyor ben f/p oranından ziyade şu yönüyle bakıyorum o kadar para verceksem bi otoparkta aracımdan çokca olmamalı.o yüzden a3 derdim yerinizde olsam.

Ben bu düşünceye katılmıyorum bir araba çok satıyorsa bir olayı vardır ki o kadar insan tercih etmiştir otoparkta arabamdan görmek istemezsem şu anki arabam bu konuda 1 numara bugüne kadar 2 3 kere gördüm toplamda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Power

Hocam ben BMW 3 serisi diyorum ama A3 Sedan'a da bakmanızı öneririm.

a3 sedan cla gibi araçlar parasını bence kesinlikle hak etmiyor ben a3 ün sedanına a3 ten fazla para vermem sonuçta aynı araba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omcool

Minilerin 5 kapılı araçlarına baktınız mı ? Gayet tatlı gözüküyorlar ve gerek konfor gerek karakter açısından eski aracınızla benzer özelliktedir.

Tekrar aynı marka araç almam ve mininin tek beğendiğim aracı şu an bende olan normal cooperları hiç beğenmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jubahakan

Bir yıldır yeni kasa a3 coupe kullanıyorum 1.4 122 lik aşırı derecede memnunum araca binen herkesin ilk söylediği şey "kalite" bence 1.4 140 lık silindir kapama teknolojili motor tercihiyle bu araba tam istediğiniz araba.

Sizi bulmuşken bırakmam artık bana arabanın herşeyini anlatır mısınız lütfen :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KekiR

ben 3.16 ların performanslarını beğenmiyorum,3,16 yerine a3 sedan alın. ben olsam bmw 1.16 alırdım. Audi konusuna gelecek olursak çok kaliteli arabaları var benimde aracım Audi fakat nedense gönlğmde bir bmw yatıyor, bu yüzden ben size bmw diyorum.

a3 sedan ve cla parasını haketmeyen araçlar bence a3 sedan a3 ten pahalı olmamalı aynı araba sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reys

7 Aydır A3 SB araç sahibiyim 1.4 122 motor alırken teredütte kalmıştım aklım 140 lıkta kalmıştı. Ancak performansa doymuş biri olarak size 122 yeter 140 tatmin eder. İç kalitesi işçiliği sınıfının en iyisi. İçine oturan herkes çok beğeniyor. Resimlerde boş göründüğü doğrudur bende internette resimlere bakıp yanılmıştım. Ancak içine oturunca o premium havayı hissediyor minimalist tasarımın keyfine varıyorsunuz.

Kesinlikle bu konuda çekincem yok bende bindim içine kesinlikle sınıfının çok üstünde bir kalite mevcut. Aracınızı biraz anlatabilir misiniz?
  • A3 dediniz mi Hatchback olucak. A3 Sedan ölü doğan çocuktur. Geçiniz.
  • quote:

A3 dediniz mi Hatchback olucak. A3 Sedan ölü doğan çocuktur. Geçiniz.

sedan bence de ölü. ama coupe versiyonu güzel:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cilloo

quote:

7 Aydır A3 SB araç sahibiyim 1.4 122 motor alırken teredütte kalmıştım aklım 140 lıkta kalmıştı. Ancak performansa doymuş biri olarak size 122 yeter 140 tatmin eder. İç kalitesi işçiliği sınıfının en iyisi. İçine oturan herkes çok beğeniyor. Resimlerde boş göründüğü doğrudur bende internette resimlere bakıp yanılmıştım. Ancak içine oturunca o premium havayı hissediyor minimalist tasarımın keyfine varıyorsunuz.

Kesinlikle bu konuda çekincem yok bende bindim içine kesinlikle sınıfının çok üstünde bir kalite mevcut. Aracınızı biraz anlatabilir misiniz?

Araçta öncelikle belirtmem gereken bildiğiniz gibi malzeme kalitesi üst seviyede. Trim seslerinden en ufak eser yok. Aracın yol tutuşu ve verdiği güven üst düzeyde. Yüksek hızlarda bile araç normal hızda seyir ediyor gibi geliyor. Yalnız bu tehlikeli olabilir aracın limitlerini kestirmek güç oluyor her hızda, her viraja girebileceği hissi veriyor. Ambition paket almıştım + olarak üstüne Xenon,sunroof,iç aydınlatma paketi advance paket var. Opsiyon olarak rakiplerinden geri kalıyor ancak hız sabitleyicisi dışında bir eksiklik hissetmedim. Onuda serviste yakın bir zamanda taktırmayı düşünüyorum. Tüketim olarak ayağınıza çok bağlı. Uzun yolda klima açık 4.8 ile 100-140 civarı hızlarda gittim. Şehir içindede 7.5 geçmedi araç. Ama şuda var ben hep şehir içinde efficiency modda kullanıyorum bunun getirisi olarak gazdan ayağınızı çektiniz zaman araç boşta gidiyor bunun tüketime katkısı çok büyük. Genel olarak söyleyebileceklerim bunlar sorunuz varsa yanıtlarım.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.