Şimdi Ara

MİNİ COUPE YERİNE BMW 1 Mİ BMW 3 MÜ AUDİ A3 MÜ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
2.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mini'den sonra seçenekleriniz arasında kesinlikle 1.16. Hem hantal kalmaz, 3.16 ya oranla yani. Hem de arkadan itişli olduğundan a3 e oranla daha keyif verir sürüşü. Mini kullandığnız için söylüyorum BMW 1.16 tam size göre. Kalite konusunda zaten sıkıntı yaşatmaz. İç mekanda klasik BMW çizgileri modern bir şekilde uygulanmış. Gayet stabil bir sürüşü var aynı zamanda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cilloo kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, 3.16 mı A3 mü dediğiniz için 1.16'yı kıyasmaya sokmadım son mesajımda, ama ilk mesajımda dediğim gibi BMW'yi tercih ederim Audi'ye. Kullanım zevki ve verdiği premium hissi farklı gerçekten. 3.16'yı sedan olduğu için elerseniz 1.16 ve A3 arasından 1.16'yı öneririm. 1.16'nın A3'ten bana göre tek eksiği 170-180'den sonra direksiyon biraz yumuşak kalıyor A3 ve 3.16'ya oranla. Onun dışında her bakımdan 1.16 daha çok keyif veriyor.

Ayrıca Audi'nin S tronic'ini kullanmadım ama BMW'nin 8 ileri otomatiği hem sorunsuz hem performanslı gaza dokunduğun an tepki veriyor hem de çok keyifli bir sürüş sağlıyor. Yine de 3 araçla da test sürüşü yapmanızı öneririm. BMW'leri daha çok beğeneceğinizi düşüyorum ama kendiniz kullanıp içinize daha çok sineni alırsınız test sürüşleri sonrası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lubnatsimehc

Mini'den sonra seçenekleriniz arasında kesinlikle 1.16. Hem hantal kalmaz, 3.16 ya oranla yani. Hem de arkadan itişli olduğundan a3 e oranla daha keyif verir sürüşü. Mini kullandığnız için söylüyorum BMW 1.16 tam size göre. Kalite konusunda zaten sıkıntı yaşatmaz. İç mekanda klasik BMW çizgileri modern bir şekilde uygulanmış. Gayet stabil bir sürüşü var aynı zamanda.

Kararin surekli degisiyor bir hafta sonra test edicem hepsini umarim kararim dahada oturur o zamana su an bmw 1 banada en mantiklisi gibi geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: CescRvP

Rica ederim, 3.16 mı A3 mü dediğiniz için 1.16'yı kıyasmaya sokmadım son mesajımda, ama ilk mesajımda dediğim gibi BMW'yi tercih ederim Audi'ye. Kullanım zevki ve verdiği premium hissi farklı gerçekten. 3.16'yı sedan olduğu için elerseniz 1.16 ve A3 arasından 1.16'yı öneririm. 1.16'nın A3'ten bana göre tek eksiği 170-180'den sonra direksiyon biraz yumuşak kalıyor A3 ve 3.16'ya oranla. Onun dışında her bakımdan 1.16 daha çok keyif veriyor.

Ayrıca Audi'nin S tronic'ini kullanmadım ama BMW'nin 8 ileri otomatiği hem sorunsuz hem performanslı gaza dokunduğun an tepki veriyor hem de çok keyifli bir sürüş sağlıyor. Yine de 3 araçla da test sürüşü yapmanızı öneririm. BMW'leri daha çok beğeneceğinizi düşüyorum ama kendiniz kullanıp içinize daha çok sineni alırsınız test sürüşleri sonrası.

O hizlari uzun yol harici gorme sansi cok olmuyor zaten o zamanda a3 le bmw 1 arasinda cok fark yasiycagimi dusunmuyorum. Dediginiz gibi direksiyondan kaynakli olan fark cok bariz derecede olmayacaktir. Bencede test surusu yapip karar vermek cok daha mantikli gibi bmw 3 un buyuk gelcegini bende dusunuyorum istanbulda o boyutta arabayla sikinti yasayabilirim ne evimde ne okulumda park yerine koymuyorum sonucta hep sokaklara parkediyorum. 3 serisi bu acidan zorluk cikarticagi icin onu dusunmemeye basladim artik.

• ben alınmışken 3 serisinin 3.16 olmaması gerektiğine inanıyorum. bence 3 serisine geçmek için bir süre daha bekleyin. geçmişken 3.16 ile değil en azından 3.20 ile geçersiniz. bu süreçte ben olsam yeni a3 alırdım. bmw 1 serisine nedense hiç ısınamadım. a3 piyasada henüz çok yok, zaten kendini yeterince kanıtlamış bir model, ayrıca dış donanımları yeterli olduğunda çok hoş görünüyor bmw 1'in aksine. bence bir süre a3 kullandıktan sonra 3.20 civarına geçilebilir. ama bence 3.16 şimdi tercih etmemeniz gerekiyor.
  • A3'ün iç mekanına hakkını vermişsiniz zaten. A3 seçerseniz ne yapın edin 3 kollu altı düzleştirilmiş direksiyon alın. Çok tatlı duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Muhendis

ben alınmışken 3 serisinin 3.16 olmaması gerektiğine inanıyorum. bence 3 serisine geçmek için bir süre daha bekleyin. geçmişken 3.16 ile değil en azından 3.20 ile geçersiniz. bu süreçte ben olsam yeni a3 alırdım. bmw 1 serisine nedense hiç ısınamadım. a3 piyasada henüz çok yok, zaten kendini yeterince kanıtlamış bir model, ayrıca dış donanımları yeterli olduğunda çok hoş görünüyor bmw 1'in aksine. bence bir süre a3 kullandıktan sonra 3.20 civarına geçilebilir. ama bence 3.16 şimdi tercih etmemeniz gerekiyor.

3.16 eski 3.16 değilki bu yeni 3.16lar gayet makul değerler sunuyor bence. Ama şimdi tercih etmeme konusuna katılıyorum 3.16 dan vazgeçtim sayılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1nvdr

A3'ün iç mekanına hakkını vermişsiniz zaten. A3 seçerseniz ne yapın edin 3 kollu altı düzleştirilmiş direksiyon alın. Çok tatlı duruyor.

İsterdim ama 2. el alacağım yani onu seçme şansım olmaz ama 3 kollu olacağı kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cilloo

quote:

Orijinalden alıntı: jubahakan

Bir yıldır yeni kasa a3 coupe kullanıyorum 1.4 122 lik aşırı derecede memnunum araca binen herkesin ilk söylediği şey "kalite" bence 1.4 140 lık silindir kapama teknolojili motor tercihiyle bu araba tam istediğiniz araba.

Sizi bulmuşken bırakmam artık bana arabanın herşeyini anlatır mısınız lütfen :)

pm den sorun cevapliyayım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.