Şimdi Ara

MİNİ COUPE YERİNE BMW 1 Mİ BMW 3 MÜ AUDİ A3 MÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
2.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar daha yeni aldığım mini coupe aracımı satıcağım 2 kişilik araç sıkıntı yaratmaz diyordum ama yaratıyormuş zararına da olsa satmaya karar verdim aracımı.

Miniden koltuk sayısı dışında inanılmaz memnunum inanılmaz keyifli ve çok şeker bir araç.

Bundan sonra artık premium markalara geçmek istiyorum.

İstediğim özellikler şunlar:
    1.si arabaya bindiğim an buram buram kalite kokmasını istiyorum o kadar para verip premiuma geçiceksem bunu beklerim.
    2.si en az 4 koltuk olması coupe de olabilir ama arkada yalandanda olsa koltuk bulunsun.
    3.si Performansa artık doydum gibi performansı çok iyi olsun diye bir derdim yok ama ölü gibide olmasın diyorum zaten yakıt problemim yok yakıt tüketimi önemli değil.
    4.si en az 2012 model bir araç olmasını istiyorum.

Seçeneklerim:
    BMW 1.16 i Sportline (1.18ler çok pahalı o yüzden sadece 1.16 düşünüyorum.)
    Benim için avantajları: Arkadan itişli - 8zf şanzımanın sorunsuzluğu - aralarında en performanslı araç olması
    Benim için dezavantajları: yakında makyajlancak olması - tasarımının diğerlerine göre daha kötü olması

AUDİ A3 Ambition (Bunda durum karışık açıkçası tek kapı modelinin 140 hplik olanını istiyorum ancak 2. elde hiç mevcut değil hep tek kapılar dizel)
    Benim için avantajları: inanılmaz derecede kaliteli iç mekanı - coupe olması
    Benim için dezavantajları: dizel istememem - performansının dizel olmasından ötürü çok düşük olması

BMW 3.16 i + technology paket (Yeni kasa)
    Benim için avantajları: Segment farkı olması - dış görünüşünü çok sevmem
    Benim için dezavantajları: Çok büyük olması - performansının yeterli olup olmayacağını bilmemem - fiyatının diğerlerinden fazla olması

Arkadaşlar durum bu sizlerin fikrini almak isterim bundan önce araç alcağımda da buraya danıştım güvenim tam sizlere.
    Lütfen önerinizi söylerken sebebiyle birlikte yazarsanız sevinirim.

• 1.16 ile 3.16 aynı motorları kullanıyorlar zaten bana göre o listeye bide v40 ekleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meitu1

1.16 ile 3.16 aynı motorları kullanıyorlar zaten bana göre o listeye bide v40 ekleyin

aynı motor olduklarını biliyorum ama 3 daha ağır olduğu için performans farkı çok olur mu diye düşünüyorum. v40 bana pek hoş gelmedi nedense.
  • v40 çok şekil araba nasıl hoşunuza gitmedi 3.16 alanlar memnun ama sizin kararınız tabi 1.16 makyaj geçirceği için değer kaybedecek ben şuanda beklerdim veya da yeni makyajlanmış bir arabaya bakardım
  • Mazda 3

• quote:

v40 çok şekil araba nasıl hoşunuza gitmedi 3.16 alanlar memnun ama sizin kararınız tabi 1.16 makyaj geçirceği için değer kaybedecek ben şuanda beklerdim veya da yeni makyajlanmış bir arabaya bakardım

V40 dıştan güzel ama içindeki o orta kısım volvoların genel olarak hoşuma gitmiyor. A3 konusunda fikriniz nedir?
  • A3 yeni makyajlandı hoşuma gidiyorda orta konsol bomboş hiç hoşuma gitmedi benim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bmw 1 mi Audi A3 mü?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-rose

Mazda 3

premium istiyorum hocam artık.
  • buram buram kalite kokan 3.16 bunların arasında, performans da o kadar önemli değilse ki 3.16 da gayet performanslı bir araç bence en doğru seçim bu olacaktır, bir de sıfır araç almayın, 2. el alın, her bahaneyle tüketicilere geçiren otomotiv firmalarına kazandırmayın
  • quote:

A3 yeni makyajlandı hoşuma gidiyorda orta konsol bomboş hiç hoşuma gitmedi benim

Ben içini çok sevdim açıkçası çok güzel ve kaliteli duruyor bence baya baya hosuma gitti yani.
    Ama bütceyi zorlayıp almışken 3 mü alsam diyorum işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

buram buram kalite kokan 3.16 bunların arasında, performans da o kadar önemli değilse ki 3.16 da gayet performanslı bir araç bence en doğru seçim bu olacaktır, bir de sıfır araç almayın, 2. el alın, her bahaneyle tüketicilere geçiren otomotiv firmalarına kazandırmayın

Zaten 2. el almayı düşünüyorum 0 araca fazladan vercek param yok benim:D
    birde çabuk sıkılırım satmaya kalktığımda değer kaybının az olmasini istiyorum
  • cilloo kullanıcısına yanıt
    Şimdiden hayırlı olsun...
  • Sızmıydınız mını referansları verdıgımız arkadas?

Forum da tutturuyordu bır uye ılle de mını coupe alıcam dıye,yapma etme dedık al cooper s,mıs gıbı.

Hatırlayamdım kusura bakmayın..

Saydıgınız araclar olarak lıste dısına cıkmadan 3.16i,bıraz daha butce ıle 3.20ed 1.6 170hp onerırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuperSantorelli

Sızmıydınız mını referansları verdıgımız arkadas?

Forum da tutturuyordu bır uye ılle de mını coupe alıcam dıye,yapma etme dedık al cooper s,mıs gıbı.

Hatırlayamdım kusura bakmayın..

Saydıgınız araclar olarak lıste dısına cıkmadan 3.16i,bıraz daha butce ıle 3.20ed 1.6 170hp onerırım

Muhtemelen bendim:D araçtan çokta memnunum aslında ama iste 2 kişilik olması sıkıntı yaratmaya başladı:D
    Zaten bütçe zorlayarak 3.16 ya çıkabildim 3.20 ed ye çıkma sansım hiç yok:D
  • Citroen DS3 DSport
  • quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

Citroen DS3 DSport

Yazdığım arabalarla ne alakası var allah aşkına yanlış konuya mı yazdın anlamadımki
  • cilloo kullanıcısına yanıt
    3.16i sızın ıcın en ıyı karar olacaktır.

• Hocam 3.16i öneririm yeni kasa 3 serisine bayılıyorum. Sana fazlasıyla yetecektir performansı. Ayrıca 8 ileri zf şanzıman mükemmel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuperSantorelli

3.16i sızın ıcın en ıyı karar olacaktır.

Aradaki farka değer diyorsunuz yani?
  • 3 serisini almak sizi cok zorlamayacaksa tabikide 3.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.