Bildirim
Mini Fırın Tavsiyesi (32. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Merhaba arkadaşlar,
Dün Arçelik SUF 5000 MGSI Midi Fırın satın aldım bugün de kuruldu bir problem yok fakat hediye olarak aldığım annem bu çok büyük çok fazla yer kaplıyor diyip istemiyor fırını:)) Bu yüzden bu fırından almayı düşünen varsa 715 tl ye aldığım fırını biraz daha indirim ile istanbul içi satabilirim. İlgilenenler pm atabilir iyi forumlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sengoku Iori -- 17 Aralık 2019; 14:50:28 > -
çok iyi fırınlardan biri. hem model olarak hem de fonksiyon olarak. bence satmayın annenizi ikna edin :)quote:
Orijinalden alıntı: Sengoku Iori
Merhaba arkadaşlar,
Dün Arçelik SUF 5000 MGSI Midi Fırın satın aldım bugün de kuruldu bir problem yok fakat hediye olarak aldığım annem bu çok büyük çok fazla yer kaplıyor diyip istemiyor fırını:)) Bu yüzden bu fırından almayı düşünen varsa 715 tl ye aldığım fırını biraz daha indirim ile istanbul içi satabilirim. İlgilenenler pm atabilir iyi forumlar. -
Simfer 4242 nasıl arkadaşlar? Fiyatı 300 lira. Daha fazla para vermek istemiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yukarda arkadaş simfer i cok övmüş. muhtemelen tecrübe sahibidir, onun fikrini alabilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: Tugi136
Simfer 4242 nasıl arkadaşlar? Fiyatı 300 lira. Daha fazla para vermek istemiyorum. -
450 tl'ye kadar turbolu mini fırın önerebilecek var mı? -
Dostlar merhaba börek kek icin bir mini fırın ihtiyacımız var.
Davlumbaz fırınımız bozuldu. Bu Luxell borekciyi kullanan var mi tavsiye edermisiniz? Veya farklı tavsiyeleriniz var mi ?
Arçelik 5000 serisinden memnun kalınmış genelde.
Arçelik SUF 5000 MGSI Ole 5000 MEB arasında ne gibi bir fark var ? Birisi 850 TL ilken MEB serisi 630 TL Arçelik sitesinde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resurrectionn -- 2 Şubat 2020; 15:36:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Önceki hafta ben de anneme bir fırın alacaktım ve sizin aklınızdaki sorular benim de aklımdan çok geçti. 5000 meb almaya karar verdim aslında ama bizimkiler oğlum ne gerek var o kadar para vermeye, daha uygun bişey al vs deyince simfer aldım. Yukarda da bir arkadaş yazmış, ne kumtel, luxell ne bosch arçelik, ikisinin ortası Simfer, parasını kuruşuna kadar hak ediyor demiş. Ben de bu görüşe katılıyorum. Simfer 4502 aldım, 45 litre içhacim. Baya büyük. 300 tlye N11den aldım. Size de aynısını veya büyük derseniz 42 veya 40 litreliklerini tavsiye ederim. Anladığım kadarıyla Simfer Kayseri mallarının arasında bir tık ileride.quote:
Orijinalden alıntı: Resurrectionn
Davlumbaz fırınımız bozuldu. Bu Luxell borekciyi kullanan var mi tavsiye edermisiniz? Veya farklı tavsiyeleriniz var mi ?
Arçelik SUF 5000 MGSI Ole 5000 MEB arasında ne gibi bir fark var ? Birisi 850 TL ilken MEB serisi 630 TL Arçelik sitesinde.
Arçelik'in sitesindeki mini fırınları incelerken farkettim, 5000meb in ucuz olmasının sebebi galiba dijital gösterge olmaması, başka da bi fark görememiştim.
-
Bilgi için teşekkürler hocam. -
selam, biraz araştırdıktan sonra beko 30 QB mini aldım. sürekli övülen 5000 meb'in büyük olduğunu okudum. benim aldığım 30 litre, 5000 meb 50 litre. boyutları dışında pek bir fark yok, amazondan 540 liraya aldım. gelince kısa bir değerlendirme yaparım merak edenler için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 15 Şubat 2020; 21:28:42 > -
-
arkadaşlar fırın için servisin kurulum yapmasına gerek var mı? internetten alacağım. düşündüğüm model ise şu:
-
mini fırında servis kurulumu gerekmiyor, direkt tak kullan durumu var ...
not: daha doğrusu ben aldığımda yoktu, arçelik getirdi "kendiniz açıp kullanabilirsiniz" dedi ...https://forum.donanimhaber.com/mini-firin-tavsiyesi-arcelik-suf-4000-deneyimi--116794536#116794536
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 20 Mart 2020; 15:28:43 > -
teşekkürler hocam. yakın bir zamanda alan bir arkadaşa daha sordum o da aynı şeyi söyledi.
ufak boyutlu bir fırın arıyorum. genelde suf 5000 tavsiye edilmiş ancak o büyük geliyor. mf 30 qb var 30 litre o bile biraz büyük açıkçası. başka hangi modeller var acaba? -
ben arçelik suf4000'den hiç memnun değilim, sadece bazı suf5000 kullanıcıları memnuniyet belirtiyor, diğer modelleri hakkında pek yorum yok, şahsen ben arçelik'in bu alanda iyi olmadığını düşünmeye başladım ...
arçelikler mini fırın değil de sanki askastre gibiler, boyutları çok büyük ve mutfakta bir yere sığdırma konusunda sıkıntı çıkarıyorlar ... bu konuda simfer ve luxell daha iyi, dış boyutları daha makul ... luxell ürünleri işçilik-malzeme bakımından "kalitesiz" izlenimi veriyor ancak performans olarak hepsinden daha başarılı geldi bana ...
arçelik/beko alma konusunda kararlıysanız Arçelik SUF 5000 veya Arçelik MF 30 en makul seçenekler ... suf5000 çok sayıda olumlu yorum oldu, ayrıca benim konunun son sayfasında Arçelik MF 30 QBB'den memnuniyet mesajı da var ...https://forum.donanimhaber.com/mini-firin-tavsiyesi-arcelik-suf-4000-deneyimi--116794536-4
sanırım iyice kafanız karıştı ...
benim önerim; pahalı modelleri seçenekler arasından eleyin, bir mini/midi fırına 500'ün üstünde para vermek pek mantıklı değil ... bu durumda arçelik/beko maalesef liste dışı kalır, hem pahalı hem de gereksiz büyükler ... uygun boyut ve fiyatlı olarak simfer ve luxell arasından seçiminizi yapabilirsiniz ...
açtığım mini fırın/suf4000 konusunda belirttiğim Luxell lx-3675 usta börekçi benden iyi puan aldı, bizzat kullandım ve paranın hakkını fazlasıyla verdiğini düşünüyorum ... ayrıca simfer 4552 ve simfer 4502 modelleri de değerlendirilebilir ... tabii önce modelleri mağazalarda görerek inceleyin, sonra karar verin ... carrefour ve media markt'ta birçok modeli yakından görebilirsiniz ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 21 Mart 2020; 14:10:4 >
-
Dostum,
Önce markayı onu bunu bir kenara bırak.
İyi fırın, Yalıtımı iyi fırındır. Gerisi fasa fiso, detay.
Sıcaklığı içeride tutacak, dışarıya az sıcaklık verecek, iyi pişirecek.
Ha ille marka istiyorsan Simfer'in fırınlarına bakabilirsin.
Ne aşağısı ne yukarısı, tam fırın Simfer fırın. -
Arçelik MF 30 QBB aldım dört beş ay önce baya kullanışlı güzel makine ilk başta ufak geldi boyutu ama fonksiyonlu güzel kullanışlı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krtl1903 -- 2 Nisan 2020; 16:45:33 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaşlar,quote:
Orijinalden alıntı: Resurrectionn
az önce Arçeliğin sitesinden SUF 5000 MGSI Siparişi verdim.
650 TL'ye düşmüş bu aya özel sitesin de. Diğer sitelerde fiyat 625 TL gibi.
Bakalım umarım memnun kalırız.
İlk kullanım için veya fırın ve kekler için fırın ayarların da tavsiyeniz var mı ?
turbo kullanmayın veya şu derecede yapın vb. -
SUF 5000 hayırlı olsun ...
biz suf-4000'den hiç memnun olmadığımızdan tavsiye vermekten kaçınıyorum ...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X