Şimdi Ara

Mini Hd Receiver için tavsiye...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Jameson JS-2012
    Astracom Mini Hd
    Baff Full HD Mini
    Axen AX 12050
    Yumatu Mini HD
    Sunny 14850 FULL HD

Arkadaşlar HD ve mini receiver almam lazım ( bütçem max. 100 tl ) Sizce bu modeller içinden hangisi ve neden desem ne dersiniz. 1 haftadır bakıyorum ama işin içinden çıkamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seikojuo -- 15 Mayıs 2013; 19:06:15 >

• evet ne almak lazım ben de bakıyorum...
  • Kullanan varsa ,bende merak ediyorum.Özellikle SD ve HD yayın yorumlarını merak ediyorum.
  • Ne umularla girmiştim konuya. Daha pek yazılmadı galiba bu 1 senesi var en az

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kawai aldım geri iade ettim iğren cihaz kanalları çift çift atlıyordu, jemason normal sd uydudan farkı olmadığı yazıyor tek farkı arama yaptığınızda hd kanallarınız oluyor. Yumatunun hd çıkmış zaten tv kanallarında görünce soğudum. Axen le sunny bire bir aynı sadece alışveriş siteleri model olarak adlandırmış. Baff hakkında kötü yorum görmedim. Bende 2 aydır takipteyim gallba mini den vazgeçtim. Sunny 14400 mini alacaktım , Sunny 14700 fta alacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: erdi34i

Kawai aldım geri iade ettim iğren cihaz kanalları çift çift atlıyordu, jemason normal sd uydudan farkı olmadığı yazıyor tek farkı arama yaptığınızda hd kanallarınız oluyor. Yumatunun hd çıkmış zaten tv kanallarında görünce soğudum. Axen le sunny bire bir aynı sadece alışveriş siteleri model olarak adlandırmış. Baff hakkında kötü yorum görmedim. Bende 2 aydır takipteyim gallba mini den vazgeçtim. Sunny 14400 mini alacaktım , Sunny 14700 fta alacağım

Konuya yorum geleceği konusunda artık umutsuzluğa düştüğüm anda ilaç gibi geldin en azından ufak da olsa fikir sahibi olmaya başlıyorum. Ama benim gerçekten recever i koyacak yerim yok. Sunny 14700 benimde ilgimi çekti ama Mini bir cihaz almak durumundayım. Bilgi paylaşımın için teşekkür ederim. Umarım yorum yapacak başka aradaşlar da çıkar...

• quote:

Orijinalden alıntı: seikojuo

quote:

Kawai aldım geri iade ettim iğren cihaz kanalları çift çift atlıyordu, jemason normal sd uydudan farkı olmadığı yazıyor tek farkı arama yaptığınızda hd kanallarınız oluyor. Yumatunun hd çıkmış zaten tv kanallarında görünce soğudum. Axen le sunny bire bir aynı sadece alışveriş siteleri model olarak adlandırmış. Baff hakkında kötü yorum görmedim. Bende 2 aydır takipteyim gallba mini den vazgeçtim. Sunny 14400 mini alacaktım , Sunny 14700 fta alacağım

Konuya yorum geleceği konusunda artık umutsuzluğa düştüğüm anda ilaç gibi geldin en azından ufak da olsa fikir sahibi olmaya başlıyorum. Ama benim gerçekten recever i koyacak yerim yok. Sunny 14700 benimde ilgimi çekti ama Mini bir cihaz almak durumundayım. Bilgi paylaşımın için teşekkür ederim. Umarım yorum yapacak başka aradaşlar da çıkar...

Hocam aldıysan yorumlarını iletir misin?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV BOX TAVSİYE
    9 ay önce açıldı
    85 İNCH TV İÇİN TAVSİYE
    6 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: stserkan

quote:

Orijinalden alıntı: seikojuo

quote:

Hocam aldıysan yorumlarını iletir misin?

sunny 14700 minık degıl ufak kasadır el kadar olanlardan degıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 3 Haziran 2013; 14:37:01 >

• quote:

Cihazı aldınız mı hocam HD den ziyade SD kalitesi nasıl malum SD ler ağırlıkta olduğu için.
    Neta 6400 almayı düşünüyorum ama bununda fiyatı cazip geldi izlenimlerinizi yazar mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet_Şahin -- 3 Haziran 2013; 16:04:46 >
  • Ben aldım konuyu açan arkadaşta aldı, çok memnunuz LCD nin arkasına gizleniyor, Forumda konusu var bakarsanız

• seikojuo kullanıcısına yanıt
    selam

şu anda sunny at 14850 den 10 tl daha ucuza aldığım aynı özelliklerdeki sunny üretimi axen ax 12050 full hd mini box kullanıcısıyım.

sunny ve axen kalitesini daha önceden bildiğimden evin ikinci receiveri da axen oldu.

axen ax 12050 full hd mini box nasıl derseniz şöyle....

axen 12050 mini cihaz led in arkasına rahatça gizlendi.kaliteli bir kumandası var ve zaten atmaca elektronik bu kalite işinde oldukça önde.
    sd yayınlar mükemmel netlikte.trt hd cam gibi kusursuz.izlediğiniz herşeyi kaydedebiliyorsunuz.işlemcisi mükemmel çalışıyor.

velhasıl memnunum.sunny ve axen den şaşmam.

daha önce arçelik, beko, grundig, amstrad, next ve goldmaster kullanmış biri olarak sunny i bir atlanta ya daha yakın bulduğumu belirteyim.iyi yoldalar ve cazip fiyatları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ohri Memleket -- 23 Ekim 2013; 16:57:25 >
  • panasonıc 47et50e tv me skytech 19200 hd aldım mını.. tv nın arkasına yapıstırdım hd ler cok net ve temız sd ler ıse gayet guzel asırı ısınma kopma vs yok uc aydan berı kullanıyorum gayet memnunum cok ozellık ıstemedıgım ıcın ısımı goruyor mutfakta kullandıgım 37 ekran tvde de skytech vardı scart cıkıslı onun goruntusunden memnun oldugum ıcın yıne aynı marka aldım 120 tl fıyatı cok ozellıklı cıhaz aramayanların ısını gorur
  • Ohri Memleket O kullanıcısına yanıt
    Sunny 14700 e karar verip aldım. 14700 de tahminimden ince çıktığı için Tv nin ayağı ile ekranın altkenarına rahatlıkla girdi. Fiyatına göre görüntü kalitesi de umduğumdan iyi çıktı. şu an sorunsuz kullanıyorum. Axen i ilk defa duydum diğer tv için bir ara ona da bakayım teşekkürler...
  • seikojuo kullanıcısına yanıt
    axen ve sunny ve hatta lifemax aynı şirketin ürünleri zaten bilginiz olsun.
    üretici atmaca elektroniktir.aynı serilerin işlemcileri ve özellikleri birebir aynıdır.
    mesela sunny at 14850 ile axen ax 12050 aynı maldır.birebir aynıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bartucan

panasonıc 47et50e tv me skytech 19200 hd aldım mını.. tv nın arkasına yapıstırdım hd ler cok net ve temız sd ler ıse gayet guzel asırı ısınma kopma vs yok uc aydan berı kullanıyorum gayet memnunum cok ozellık ıstemedıgım ıcın ısımı goruyor mutfakta kullandıgım 37 ekran tvde de skytech vardı scart cıkıslı onun goruntusunden memnun oldugum ıcın yıne aynı marka aldım 120 tl fıyatı cok ozellıklı cıhaz aramayanların ısını gorur

skytech 19200 için güncelleme nasıl indirebiliriz?
  • Arkadaşlar merhabalar.

Karasal yayınımızın hava şartlarının her kötüleşmesinde kendini kaybetmesinden dolayı bir uydu alıcısı almaya karar verdim. Televizyon Samsung LE32C530. Duvara monte ettiğimizden dolayı kutu şeklinde olan receiverlardan almak istemiyorum. Hanım da zaten düzensizlik istemiyor. Bu sebeple televizyonumun arkasına sığabilecek slim tarzda bir uydu alıcı lazım.
    Fiyatın da fazla yüksek olmaması kriteri ile başladım. 30-40-50 TL bandında birçok scart girişli recevier gördüm. Yalnız kötü olan bunların kanal listelerinin ayarlanamıyor oluşları. Sanırım ne yüklendiyse o. Bilgisayardan RS 232 kablo ile bağlanıp liste atılabiliyormuş diye okudum (Doğrulama gerek bu konuda.) Ayrıca HD yayınların aktarılması sıkıntısı da var. Sonuçta SCART'ın bant genişliği malumunuz. Ve yine forumda okuduğum kadarıyla bazı görüntülerde bozulma oluyormuş HD'ye dönüştürmeden dolayı (Yine bir doğrulama lazım). Son 2 sorunu geçtim sadece kanal listelerinin ayarlanabildiği bir SCART girişli mini receiver var mıdır?

Fiyatı biraz daha artırdığımda 90-100 ler civarında HDMI veya anten kablosu çıkışlı mini HD uydu alıcıları var. Aynı fiyattaki BOX'lar ile (büyük olanları kastediyorum) aynı başarıma mı sahip bunlar? Eğer değilse yüzde olarak nasıl sınıflandırabiliriz bu farkı. Tamamen atıl bir yatırım mı olur.

200 lere 300 lere çıkıldığında bomba BOX cihazlar var ki forumumuzun ustaları zaten bunları konuşuyorlar. Ama gözüm oralarda değil açıkcası. HD yayını adam gibi verebilecek, kanal listesi düzenlenebilir, HDMI veya anten girişli olabilecek, TV ve duvar arasına sığabilecek, fiyat olarak da beni üzmeyecem slim bir çözüm arıyorum.

Ustaların ilgisi bekliyorum. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: colt18

Arkadaşlar merhabalar.

Karasal yayınımızın hava şartlarının her kötüleşmesinde kendini kaybetmesinden dolayı bir uydu alıcısı almaya karar verdim. Televizyon Samsung LE32C530. Duvara monte ettiğimizden dolayı kutu şeklinde olan receiverlardan almak istemiyorum. Hanım da zaten düzensizlik istemiyor. Bu sebeple televizyonumun arkasına sığabilecek slim tarzda bir uydu alıcı lazım.
    Fiyatın da fazla yüksek olmaması kriteri ile başladım. 30-40-50 TL bandında birçok scart girişli recevier gördüm. Yalnız kötü olan bunların kanal listelerinin ayarlanamıyor oluşları. Sanırım ne yüklendiyse o. Bilgisayardan RS 232 kablo ile bağlanıp liste atılabiliyormuş diye okudum (Doğrulama gerek bu konuda.) Ayrıca HD yayınların aktarılması sıkıntısı da var. Sonuçta SCART'ın bant genişliği malumunuz. Ve yine forumda okuduğum kadarıyla bazı görüntülerde bozulma oluyormuş HD'ye dönüştürmeden dolayı (Yine bir doğrulama lazım). Son 2 sorunu geçtim sadece kanal listelerinin ayarlanabildiği bir SCART girişli mini receiver var mıdır?

Fiyatı biraz daha artırdığımda 90-100 ler civarında HDMI veya anten kablosu çıkışlı mini HD uydu alıcıları var. Aynı fiyattaki BOX'lar ile (büyük olanları kastediyorum) aynı başarıma mı sahip bunlar? Eğer değilse yüzde olarak nasıl sınıflandırabiliriz bu farkı. Tamamen atıl bir yatırım mı olur.

200 lere 300 lere çıkıldığında bomba BOX cihazlar var ki forumumuzun ustaları zaten bunları konuşuyorlar. Ama gözüm oralarda değil açıkcası. HD yayını adam gibi verebilecek, kanal listesi düzenlenebilir, HDMI veya anten girişli olabilecek, TV ve duvar arasına sığabilecek, fiyat olarak da beni üzmeyecem slim bir çözüm arıyorum.

Ustaların ilgisi bekliyorum. Teşekkürler.

İster mini ister normal boyutta ister SD ister HD şahsi uydu alıcılarının
    kanal listelerinde taşıma, silme gibi değişiklikler yapabilirsiniz. Mini SD
    uydu alıcılarının Lcd-Led gibi büyük ekran tv'lerdeki görüntü performansları
    pek iyi değildir. Bu konuda Sunny'nin 14400 HD modelini tercih edebilirsiniz.
    14400 HD modeli şu sıralar 100-110 TL civarına satılıyor.

http://www.hepsiburada.com/liste/sunny-at-14400-usbmedia-player-full-hd-uydu-alici/productDetails.aspx?productId=evsunnyat14400&categoryId=155057

http://www.hizlial.com/sunny-at-14400-full-hd-usbmovie-dijital-uydu-alicisi/05.015.1969.0041

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.