Şimdi Ara

Mini notebooklarda 'Geçici olarak temin edilememektedir' sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tam kredi kartımın limiti müsait olmuşken almayı düşündüğüm orjinal xp yüklü mini notebooklarda "Geçici olarak temin edilememektedir" sorunu yaşanmaya başlandı... Ne düşünüyorsunuz, sizce bu durum uzun sürer mi? Msi wind book linux mu alsam yoksa Asus 1000h'nin satışını mı beklesem?

• Asus 1000h yi bekle sen İncelemesi forumda var. Wind de neymiş
    Ayrıca 15 gün içinde tüm mağazalarda olacak bu bilgisayarlar. Bekleyeceksin mecburen. Yeni parti malları bekliyoruz biz de.
  • Dostum ilgin için teşekkür ederim, ancak emin misin? Benim sabrım kalmadı beklemeye doğrusu.. Bi de Asus 1000h ile Msi Wind arasında orjinal işletim sistemi ve 6 hücreli pil haricinde başka bariz denebilecek farklar var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ÖzgürÇ

Dostum ilgin için teşekkür ederim, ancak emin misin? Benim sabrım kalmadı beklemeye doğrusu.. Bi de Asus 1000h ile Msi Wind arasında orjinal işletim sistemi ve 6 hücreli pil haricinde başka bariz denebilecek farklar var mı?

olmaz olur mu ses çıkşı daha iyi wireless n desteği var asus kalitesi çok şık kasa kaplaması upgrade etmekteki kolaylık servis desteği daha çok kullanıcının olması multi touch özelliği fiyatı aklıma gelen bunlar
  • Msi wind sparişimi verdim......
    Yazmak amaçlı istoyordum zaten, arkadaşlar, hepinize, bilgi ve birikimlerini yol göstermek için önümüze seren siz tüm Donanimhaber.com'culara teşekkür ederim...
    Aranızda bulunmaktan gerçekten huzurlu ve mutluyum...

Sağolun.....

Özgür Çoban
  • quote:

Msi wind sparişimi verdim......
    Yazmak amaçlı istoyordum zaten, arkadaşlar, hepinize, bilgi ve birikimlerini yol göstermek için önümüze seren siz tüm Donanimhaber.com'culara teşekkür ederim...

Sağolun.....

Özgür Çoban

Hayırlı olsun dostum anlaşılan sabır taşın çatladı artık Seni msi bölümüne alalım artık
  • quote:

Sağolun.....

Özgür Çoban

hayırlı olsun,sorunlar serisi maceran başlayacak demektir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: _-_

quote:

Sağolun.....

Özgür Çoban

Hayırlı olsun dostum anlaşılan sabır taşın çatladı artık Seni msi bölümüne alalım artık

Sağol dostum, aynen çatladı sabır taşım :)
    Davet için teşekkürler, gelicem..

• Dostum gözümü korkutma şimdiden yaa :(
    Sağol, emekleriniz çok kıymetli...
    quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Sağolun.....

Özgür Çoban

hayırlı olsun,sorunlar serisi maceran başlayacak demektir
  • quote:

Dostum ilgin için teşekkür ederim, ancak emin misin? Benim sabrım kalmadı beklemeye doğrusu.. Bi de Asus 1000h ile Msi Wind arasında orjinal işletim sistemi ve 6 hücreli pil haricinde başka bariz denebilecek farklar var mı?

Wind almak hayatınızın hatası olur; 1000H bekleyin...
  • www.exa.com.tr de lisanslı 4gb likler mevcut hemde en ucuz orada
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.